32

sava.ivanov.3

преди 11 години

с парчето Victim of Fate 99та някъде

31

vasilvasilev365

преди 11 години

От Keeper of the seven keys, та до сега :)

30

glamko

преди 11 години

87 с Кипърите, по точно втория ;)

29

Tsveta

преди 11 години

хахаа - в началото на 90те докато съученичките ми се просълзяваха като чуят "in my heaaart in my souul" аз и дружката ми крещяхме "i want out" и "eagle fly free",когато всички млади варненски таланти около нас се стремяха да направят най-яката метъл банда и един ден да преуспеят. Хубави години бяха - нямаше чалга :) В памет на Кольо Хелоуийна, който ми отвори очите и за много други банди като Blind Guardian например ... Кольо помним те, дано си на по-добро място, а с музиката винаги си сред нас!

28

Красимир

преди 11 години

За първи път слушах Halloween в началото на 90-те, а повод беше тъжен :( , слушахме с мой приятел по 20 пъти на ден "A tale that wasn't right", любимо парче на един пич загинал нелепо ....

27

Анонимен

преди 11 години

Keeper of the seven keys. Няма смисъл от коментар след това име. Комбинацията Hansen - Kiske няма равна. Много се радвам, че пак се събраха, макар и с друго име - Unisonic и искрено се надявам да дойдат и те някой ден, защото колкото и готина група да е в момента Helloween, винаги я свързвам с тези двамата.

26

dian.ivanov.90

преди 11 години

Helloween чух за първи път преди 10-на години по вече несъществуващото радио Тангра. Мисля, че бях в 8-ми или 9-ти клас. :)

25

evelina.kirova

преди 11 години

Хъм... доста отдавна беше, миналият век 85-86. Имах удоволствието да уча с интересни хора в основното си училище и имаше доста почитатели на тежкия рок и хеви метъла. Събирайки се слушахме и гледахме клипове. Колкото и да се опитвам да анализирам, нямам по-любим период и по-любим вокал, харесвам всичко.

24

SonycTemple

преди 11 години

Слушам Halloween от края на 87-*** година, когато на един приятел баща му ми донесе Keeper of the Seven Keys, Pt. 1 на касетка. Все още ги слушам и ще продължавам, въпреки, че жена ми им е по-голям фен!!

23

bozana.bozkova

преди 11 години

10.2011 чух "Now and forever" и от тогава ги слушам с най-голямо удоволствие!

22

DeadlyVesi

преди 11 години

Не помня точно кога май през 2000г, на барах едни касетки на брата и от там, яко слушане със съседката. Била съм на 2 техни концерта и пак искам ;). Касетките още се пазят.

21

Izida9

преди 11 години

Ммм, като се замисля е станало неусетно, може би покрай баща ми, може би покрай "If I could fly". Спомням си, че имаше един период, в който доста я слушах и обожавах да вървя по улицата, докато от мп3-то в ушите ми гърмеше тя :D

20

diandzili

преди 11 години

Helloween ги чух за пръв път на едно рок парти

19

Анонимен

преди 11 години

Всички фенове на Helloween задължително трябва да проверят последния им албум - "Sтraigh out of Hell".Невероятен албум, с който се връщат към най-добрите им години.Концерта им заедно с Gamma Ray пък се очертава да бъде най-добрия рок концер в България тази година.

18

krezo

преди 11 години

Helloween ги чух за пръв път през далечната 1987 г. на един купон, а после имах и грамофонна плоча с "KEEPER".

17

yanko.simeonoff

преди 11 години

Това беше една от първите ми метъл групи, които прослушах. С първия Keeper ставах и лягах много време.

16

Цветомир Василев

преди 11 години

Слушам тиквите от средата на 90-те години "master of the rings" периода, истинската магия дойде с първия им концерт 2003 , мисля беше, въздух не ми остана, не съм ги пропускал, няма да ги пропусна и сега!

15

Димитър

преди 11 години

Е аз пък ги слушам отскоро, но за сметка на това имам голямо желание да присъствам на концерта! А причината да ги прослушам беше много близка ми приятелка, която се оказва, че има доста солидно влияние върху музикалната ми култура, хаха!Ех, жени, какво да ги прави човек!

14

misho81

преди 11 години

Израснах с тяхната музика. просто баща ми винаги е бил фен на тази музика Започнах да ги слушам като хлапе, пеех техни парчета още преди да знам какво значи текста им- просто ги знаех наизуст. Keeper of the Seven Keys, e това което завинаги ме запали, по тази музика вероятно съм бил на 7-8 години, а по късно като тинейджър вече знаех и какво означа текста. Покрай останалите големи банди, малко по малко се превърнаха в една от любимите ми групи. А с това и част от живота ми. Това е

13

bestore

преди 11 години

Лятото на 1986-та / есента на 1987ма, на един лагер от училище метълите от десети клас пускаха Walls of Jericho. Половин година по-късно със зверски връзки презаписахме и първия Кийпър от винил, донесен на приятел от Германия.