269

разбор

преди 11 години

Червените тикви пак се оакаха...ми сигъ ,другарЕ ..хайде поемайте шланга устномухаааа :))

268

оптимист

преди 11 години

И какво излиза???Агента които трябвало да вербува ББ бил хакнат и завербуван от ББ.???Моля службите да открият картончето подписано от борисов като агент вербовчик,факт.НО!!!! Младен Георгиев устно отказва на ББ да снася информация .И като истински агент ББ го назначава на работа в ИПОН.После в МВР....ИИИИ един агент се опитва да вербува друг агент.Не компщтри а компоти.

267

Обобщение

преди 11 години

Да изберем Сидеров, пък да видим ...

266

обобщение

преди 11 години

Само червените БУДАли вярват в Буда....мухаааа :)

265

до 323 педито

преди 11 години

Хахах цяла статия и нищо смислено казано и Бойко и незнам си кой,тоя път няма каде да идете,въртите сучите,гледате в небето като лъжете,ама и слепите вече ви виждат Герб,що за некадърна партия сте,с фалшиви дипломи,станали депутати както премиера беше генерал,ей така набързо...Миро Найденов неска се извинил за земеделците че нямало още евро фондове,Бойко ги наказа и тях с релкет..хахах *** честната партия герб,взима от бедния и дава на богатия...

264

Авакум 007

преди 11 години

Имам досие ,супер-оригинал, че Буш лично е вербувал съсело за ЦРУ,докато уж беше на посещение у нас! Знам и една баба, която продава водка на червения площад, която е готова УСТНО да потвърди,че е видяля оФчия Румен да излиза от Кремъл с издут човал на гърба...Като честен гражданин предоставих досието и бабата на биволите, но отказаха да ги публикуват......казаха - ние може да сме сиви отвън, но сме червени отвътре!

263

до 331

преди 11 години

Много хора влизат,вече в Бивол-искат да научат истината,та може от това да е!?

262

Анонимен

преди 11 години

До петкоНе само според сайта, половин България го знаем!

261

Националист

преди 11 години

До До 320 - събуди се!Буден съм, пич! Ама ти защо толкова се притесни?! Сидеров обеща съвсем изпълними неща, освен ако не си човеконенавистник и те боли сърцето, когато повече хора взимат достойни пари!

260

ввв

преди 11 години

имах си аз някой да излезе и да каже да агент е сега ще го бранят по свирепо и от СТРАНДЖАТА

259

ввв

преди 11 години

има ли някой който се съмнява че буда е бил мутра е и ще си остане такъв

258

Анонимен

преди 11 години

значи:АГЕНТ БУДА ,каза в интервю , че НЕ ЗНАЕ за ДОСИЕТО . После каза ,че имало и друга част на досието където е отказал(нали отначало не знае) . Сега обаче АГЕНТ БУДА казва ,че УСТНО отказал . Едно е ЯСНО , че този Б.Б. има АГЕНТУРНО МИНАЛО и е свързан със СЕНЧЕСТИТЕ СРЕДИ.

257

Националист

преди 11 години

До Анонимен 330Ти в твоята фирма като плащаш "големи заплати", всеки месец ли ги плащаш, бе пъзльо?!Да изберем Сидеров, пък да видим ...

256

Зигмунд Фройд

преди 11 години

МУТРА!!!Ортак с Ал.Петр.Какво има за злепоставяне, бе Георгиев???Кого ще злепостави Мутрата? МВР? - К'ви са тия? Генератори на пръдни в бели опелчета?ДАНС? - Тези пък кои са? Нещо разкрили ли са? Не говорим за доклади, диктувани от Стел Афив и Ваш ИнГ Тон!Танковете???

255

до 291

преди 11 години

наверно сега си постъпил на смяна,смотан будист-хербарий.Едно време лижехте задниците на ***,после на седесарите,демократите,сега на сталинистки *** сте.Кого ли ще целувате нататък-хахаааааа

254

Анонимен

преди 11 години

Сайта на Биволъ започна да изчезва и появява временно- или ми зарежда супер бавно, или ми дава грешка, или пък ми изписва, че няма достъп, досега не ми се беше случвало.

253

Анонимен

преди 11 години

Първо Сидеров да основе фирма.И като шеф да наеме хора да им плаща големи заплати, за каквито желае.Ако не му потръгне и не успява, да покаже как може правителството да дава пари на работниците му и да каже откъде ще ги взема правителството тези пари.Загряхте ли или е трудно за вашите елементарни глави Атакисти.Сидеров служи на ДПС и Мултигруп Това е!

252

Анонимен

преди 11 години

Не човек, а желязо просъскал агентът ционист.Тихо Тиквата казал: Не, Будист!

251

Националист

преди 11 години

Каквото и да си говорим, очевидно е, че трябва да променим нещо ... Да изберем Сидеров, пък да видим ...

250

аз съм будист

преди 11 години

Аз не съм комунист и никога няма да бъда. Аз не съм нихилист и никога няма да бъда. Аз не съм антихрист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Аз съм просто човек! Аз не съм екстремист и никога няма да бъда. Аз не съм шовинист и никога няма да бъда. Аз не съм терорист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Аз съм просто човек! Рефрен: Обичам синьото небе, обичам земята. Обичам твоето лице, обичам светлината. Обичам вашите ръце-зовящи свободата! И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек! Аз не съм бюрократ и никога няма да бъда. Аз не съм технок