389

Анонимен

преди 11 години

Здравей Буда! И сбогом!

388

експерт

преди 11 години

Борисов не е Буда просто е комунист.Това трябва да му се напомня всеки миг,че се опитва да забравя.

387

Дойн

преди 11 години

Оставете човека - и той заплата пази!Не стига че толкоз години се храни от шепата на бат Бойко, ами сега да го плюе...Като е толкоз по обясненията, да обясни колко шефове на охранителни фирми е вербувал по това време? СИК, ВИС и тям подобни са имали много повече информация от Ипон, шефовете им били ли са доносници?И защо като напуска МВР отива точно в Ипон?И кой го е направил Главен секретар на ДАНС, след като е уволнен заради съмнения за връзки с "оперативно интересни лица" ( по Цвъ Цвъ)?

386

ЛЕВСКИ

преди 11 години

на площтадите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове.да защтитим БЪЛГАРСКИЯ народ който тиранът БОРИСОВ погребва.ако е останала и частица от патриотизма на ЛЕВСКИ И БОТЕВ излизаите да раздаваме правосъдие така както ЛЕВСКИ е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да свалим със всички средства тираните от ГЕРБ И БОРИСОВ.не чакаите а излизаите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове БОСИЯ ви показа пътя на РЕВОЛЮЦИЯТА сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВО

385

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=HoWmMKk6DAwотделете 15 минути за това, което обяснява Татяна Дончева пред Сашо Диков и ще си обясните кой е ББ, кой е кукловодът му и какво ни чака в близко бъдеще. И най-вече- професионален коментар на досието му.

384

Анонимен

преди 11 години

USTNO OTKZALA NO PISMENO SE SUGLASIL.

383

ready for sure

преди 11 години

da ne epravil svirki na SER gEi ta --USTNo mu vikate a???? boiko boiko pogarnikarche prosto ami ako Zlatko razbere che mu izneverqvash tc tc tc --nqma takava dyrgava

382

Българиооо !

преди 11 години

И това доживя да видиш: Начело на държавата да са големите мускули и празните тикви.Затова чужденците казват: Мафията в България си има държава.

381

По-точно какво

преди 11 години

Какво направил УСТНО Бойко Борисов? Аааааааа, от него такова нещо не съм очаквал.Уж мъжага, ПЪК ??????

380

обикновен

преди 11 години

БУДА до нищо добро не може да ни докара! Заплати, безработица, детски надбавки, ниски пенсии, децата ни зад граница, пълна ***, която се контролира от ГЕРБ заради изборите...Трябва ли да съм партийно оцветен за да не виждам разрухата...! А ме карат да ям асвалт?!? Пък вие гласувайте пак за БУДА, ЦЕЦО-КУМЕЦО и ГЕРБ!!!!

379

хах

преди 11 години

500, хареса ми коментара ти!

378

Анонимен

преди 11 години

първия се появи!Лара?г-це,ние не плюем а казваме истината и този индивид не е НАШ министър председател/неговия МС провежда съвместни заседания с МС на ИзраИл/!а моята държава няма нищо общо както с Юдейската,така и с Хамериканскататака и с руската!

377

ЗОРО

преди 11 години

Много Ви пречи ГЕРБ.....Аз не мога да намеря разлика между всичките КРАДЦИ управлявали ни по време на прехода......просто положението се забатачва все повече и повече,а ПРЕДИШНИТЕ СА ВИНОВНИ !!!

376

Лара

преди 11 години

Стига сме плюли, бе хора. Плюете срещу министър-председателя, срещу собствената си държава, срещу собственото си знаме. Вие не разбирате ли, че плювате върху себе си. После се чудиме, защо не ни искат англичаните.

375

Анонимен

преди 11 години

Едно е видно до сега - Бойко се оплете в оправданията... А хрантутниците му носят ос девет кладенеца вода за да му помагат.

374

Анонимен

преди 11 години

До момента БУДАлите/зомбитата от герП/ още не са започнали работа или са на оперативка!Давам им тема:Алоо,Натаняху Буда е на телефона.....!

373

Анонимен

преди 11 години

Не се занимавайте с глупости че кой мафиот влезе в затвора за да влезе точно той.Поне изби половината.

372

Анонимен

преди 11 години

Те нещо бъркат ДОН не означава доносник а бос на мафията.

371

Анонимен

преди 11 години

Всички са в кюпа това е борба за титла ДОН .

370

Иван

преди 11 години

Асен Йорданов и Атанас Чобанов са собствениците на МедиаПоол и на Бивол. Те са всъшност и Гей Любовници и провалили се драскачи, които искат да минат за журналисти но никои не ги отбелязва. Така, че се нагъзват на който им плати да клеветят.