29

Далай Лама

преди 11 години

Боко Борисов- Буда. Далай-ламата на българският престъпен свят.

28

Анонимен

преди 11 години

До папката е празна 15Напротив, доста пълна е даже, не видя ли колко бързо си признахме за Хизбула!

27

Анонимен

преди 11 години

А сега де, първо Бойко не си спомняше за опити за вербовка, а сега вербуващият го говори за конкретен разговор между тях двамата, доказвайки, че Бойко е Буда, което пък означава, че Бойко действително е имал контакти с "оперативно интересни лица", тоест е въртял бизнес с мутрите и те са му имали доверие, поради което е станал интересен за ЦСБОП. Службите няма да тръгнат да вербуват полицейски служител срещу мафията, а "вътрешен" човек.

26

Анонимен

преди 11 години

Агент Буда, ДъСъ помолиш при някой брадат твой колега с расо, дано заблудиш хората.

25

бай Петко

преди 11 години

Тази вечер по БНТ стана ясно, лично от Б.Б., че името на делото "БУДА" произлиза от гръмнатия джип на Цветелинка, която живеела на семейни начала с Б.Б. и нищо повече. Ами защо до вчера се визираха имена на различни разведчици ??? Еййй, редактори, не мислете, че цял НАРОД ще заблудите и излъжете. Станахте смешни и като други, които ви казват какво да пишете!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Тия горките толкоз прости...колкот по-бъркат то по мирише и не могат да се усетят и да се спрат...

23

Спонги

преди 11 години

Какво значение има дали е бил или не агент. Бившо ченге няма. Всички знаят, че е мутра. Жалко за България. Последователно се изредиха Комарджия без ден трудов стаж, Дизайнер на червеноармейски униформи без ден трудов стаж и Мутра-милиционер. И тримата некадърници.

22

Анонимен

преди 11 години

Разбрахме, че се дърпал кат девица...*** не ни стана ясно що сте го нарочили... То на всички е ядно *** некак си се са дърпате кат опарени от тоя *** въпрос с елементарен отговор...

21

устния

преди 11 години

Продължаваме с доказателствата на устно ниво, първо Цветанов ни увери устно, после Яне, сега и Младенов устно ни уверява след проведен устен разговор, нищо че е бил изпълнителен директор на ИПОН веднага след уволнението си и по времето на встъпване на ГЕРБ във властта е главен секретар на ДАНС, от нас явно се очаква да се вържем.

20

logain

преди 11 години

Бойко си е свестен, а комунистите бълват простотия след простотия!

19

Анонимен

преди 11 години

Кутев, стягай редиците защото твоите хора се излагат!Заплаши ги че няма да има спин за тях! :D

18

ФАКТ

преди 11 години

Всичко за фронта ...всичко за БУДА......Не е ли смешно....изкараха нещо което отдавна се знае...за мръсните кръгове около Бойко преди и сега...е какво е новото ...малко ГНУСНО НО ФАКТ

17

още само 149 дни

преди 11 години

Ура! Остават още само 149 дни до смяната на властта!

16

вход свободен!

преди 11 години

Днес пожарникарят ще изнесе лекция на тема: Как успешно да станете доносник на Централната служба за борба с организираната престъпност? За организираните престъпници от ЕТ герб - вход свободен!

15

Бюрото за дезинформа

преди 11 години

Бюрото за дезинформация "герб" съобщава: Проверката показа, че е лъжа, че агентурния псевдоним на пожарникаря е Буда! Истината е, че агентурния псевдоним на пожарникаря е Буда!

14

папката е празна

преди 11 години

Нали се сещате, че папката е празна и че всичко отдавна е унищожено. Пожарникарят си плаща, все пак.

13

new koz

преди 11 години

Беше време турско, дойде време мижитурко....

12

лека и приятна

преди 11 години

Будист търси лека и приятна работа като агент.

11

Machiavelli

преди 11 години

Винаги всичко ще се извъртва. Тоя и на камера да го заснемат как коли някой и си показва личната карта, пак ще го изкарат невинно агънце.То хубаво плюем по комунистите, ама по-голям комунист от тоя на снимакта няма.

10

Анонимен

преди 11 години

Няма Буда, но има много Будали!