638

REAL

преди 11 години

Прав си шефе,евала за стореното!

637

Анонимен

преди 11 години

Буда узакони мафията,а народа чака да оправи България!?

636

Анонимен

преди 11 години

Дон Корлеоне или дон Буда все тая.Винаги на върха с цената на всичко.

635

Анонимен

преди 11 години

Много интереси съм засегнал за да сме добре с Цветалинка.

634

Анонимен

преди 11 години

ТИКВАТА ИНФОРМАТОР БГДНЕС ДЕЗИНФОРМАТОР

633

Винету

преди 11 години

Целия цирк /разбирай БГ/ в л...на, само БУДА в бяло....

632

Анонимен

преди 11 години

еми ако е пял, явно е чии интереси може да е зачекнал, не напразно гърмяха по баретата

631

Що те страх от Буда

преди 11 години

Тоя агент-доносник Буда, тоя работохолик не заспива само и само да е пред камерите ..... а интересно при посещението си в Япония се успал и проспал т.е. не посетил предварително планувано протоколно посещение в храм на Буда .... говориме за преди 2 години, спомняте ли си?!?!?!

630

Анонимен

преди 11 години

До ясно еБСП и ДС са пуснали нов *** "Десант", където плюят и лъжат, не се свенят дори да преиначават средновековната ни история. Бог да пази България, защото червената чума е полудяла, до изборите са способни да направят всичко, само отново да се докопат до власт да крадат...

629

Дядо Гошо

преди 11 години

Бати Бойко не им обръщай внимание на глупостите им! Те от ината си ще умрът защото злобата ги яде от вътре .Народа пак ще гласува за теб за да довършиш започнатото. Всичко останало е връщане на кръдливото племе и пълно онищожаване на България.....

628

да

преди 11 години

ВИВА БОРИСОВВИВА БУДАВИВА БУДА-ЛИАХМАК ДО АХМАКА

627

Анонимен

преди 11 години

Товарищ Борисов, вы большой ученый.

626

перо

преди 11 години

Кажи им го бе човек.Кажи им , как след като е убил дядо ти/ все пак Т.Живков е първият Директор на НМ/, ти си рискувал да го пазиш от "митнигите" , докато той беше в затвора и ти му носеше единствената му вещ" одеалцето" , а сестра ,пардон /майор/ Младенова му кърпеше чорапите.Кажи как пазеше Симеончо.Колко го обичаха хората и как го изхвърлиха хората само след четири години. И не забравай , че и той беше в ТРОЙНАТА коалиция , а не само БСП и ДПС.Всичко си кажи , а ние шв ти поверваме.

625

ясно е

преди 11 години

Столетницата да си подготви памперси и ароматизатори за Кутев и компания лятото. Ще се нас.ерат като загубят изборите пак. БСП никой не ги понася, на този хал сме благодарение на некадърното им управление 20 год. Ние сме единствената държава, която 90г. на изборите отново избра другарите да ни управят. Смятай какъв *** народ. Но електората се възнася усилено, а пари за *** гласове няма. Най - после ще може да се чуе и гласът на нормалните хора в тази държава.

624

ясно е

преди 11 години

Вижте какво,няма защо да се лъжем,избирателите на БСП са само мрънкащи пенсионери и *** срещу кебапчета.Нормалните хора не понасят Гоце и компания.Изборите лятото са ясни - ГЕРБ пак ще бие БСП.Затова е и целият тоя вой отляво.Проглушиха ни ушите тея побъркани другари.Нямат спонсори и пари за кебапчета,партийната каса е празна,няма комисионни и спечелени търгове.Затова врещят и вадят компромати,да не си мислете,че на столетницата и пука за бабите.Те са само инструмент,за да докопат парите пак

623

Анонимен

преди 11 години

Дали на "гербярите" вече не трябва да им се казва"будисти", а? :D))))))))

622

Димитър

преди 11 години

Моля Бойко да излезе за месец в отпуск и да сложи на удобния стол, който изяви желание за това. Това е нашия Левски в момента и колкото и да го плюем по умни не ставаме. Не съм гласувал за него. Агент съм, но не съм предател. Не забравяйте световната криза и всички лешояди които са готови да ни оглозгат.

621

анонимен

преди 11 години

Щом Боко е Буда,Цецко дали е Кришна,а Ц.Цачева може да е Кали,та Боко се презастрахова,че може да из,езе още Нещо

620

Анонимен

преди 11 години

Всички в л....а, а той (Буда, де), целият в бяло!

619

Анонимен

преди 11 години

MILI4KIQ BUDA, NE BILO ISTINA, BILI GLUPOSTI.ZA NEGO VSI4KO E GLUPOST AKO E ISTINA. A ISTINATA BODE V O4ITE I IZNESENOTO ZA NEGO SI E 4ISTA ISTINA.DA, BIL E BANDIT, STANAL AGENT, IZPOLZBAL E I DVETE STRANI ZA DA PULNI GHU6ATA SLED KOETO PREDAL SURATNICITE SI, EDNA 4AST SA PO ZATVORITE NO 07.07. IDVA I SLED TOVA BUDA NQMA DA E PREMIER,NQMA DA E TAZI OHRANA I TEZI DEMONSTRACII NA NARODEN 4OVEK, TOGAVA 6TE 4AKA SIGNAL OT SRETAN JOSI4 OT KOGOTO E ISKAL DA SE OTKUPI DVA PUTI NO ONZI MU VRU6TA PARITE.