678

компром

преди 11 години

б.р.Хизбуллах- т.е.-ИЗРАЕЛ

677

компром

преди 11 години

Като те натиснаха Американците-веднага обяви война на Хисбуллах,те пък веднага започнаха да приемат български работници на цена от 2000 до 4000 лева на месец,голямо съвпадение! Луди управляващи-луди вярващи? Да те махнем?

676

фирмаджия

преди 11 години

Като даваш всичките поръчки на твоите ...как да не те нападат.Ти на хората хляба не остави! Окрупни целия възможен бизнес! Няма дребен бизнес в тази страна! Всичко излапа! Дано се затъкнеш мафиот!

675

бай Иван

преди 11 години

Аз съм защитник на Бойко,защото му повярвах,че ще се бори срещу мафията на БКП-БСП.Сега покрай Бивол си задавам няколко въпроса,за които той трябва да отговори.Първият ми въпрос е бащата на Цветелина бил ли е генерал от ДС и как Цветелина стана милионерка.Вторият ми въпрос е кой издигна Бойко и през две стъпала да стане генерал,както Ефтим Костадинов от сержант,н-к ОУ МВР,шеф на досиетата.Икономиката ни е в ръцете на хора на ДС-БКП-БСП.Време е Европа да ни съдейства .Народа ни е смачкан от БСП.

674

Realist

преди 11 години

Ne na nqkoi ,a na 7 miliona choveka si narushil interesite, glupako!

673

Mаузер

преди 11 години

До murmashkaБойко , всички мутри ,олигарси и президента ГОЦЕ произлязоха от БКП, защото е бандитска партия.НИКОГА БКП.

672

Mаузер

преди 11 години

До До 833;Мизерията ни я остави БКП. Оставихте 12милиарда $ външен и 25 милиарда вътрешен дълг.След ДЕВЕТИ окрадохте частните стопани,ате бяха над 90%.Сега колко са? 1947,1952 и1962г.сменяхте парите за да погасяте инфлация. След ДЕСЕТИ А.Луканов обяви мораториум ,което е обявяване на фалит.бяхме по зле от ГЪРЦИЯ. НИКОГА БКП на власт.

671

Mаузер

преди 11 години

До работещ;Ко мунистите се гордеят че са доносници, били разузнавачи.Всичките бяха доносници и ***, устава на БКП ги задължаваше,БКПтака це крепеше на власт.Бойко ида е вербуван ,той служи на нова Б-я. Недоразумението ЦАР дойде да проучи общественото мнение.БКП го докара за да ги върне на власт,и той го направи .Мултигруп му пое разходите.Той дойде да си заграби имотите.Ако беше ЦАР на място щеше да дойде 1990г и да почне на чисто.Той не потърси баща си,защото е ***.

670

Анонимен

преди 11 години

Преди плашеха децата с баба яга, а сега с баба ***

669

работещ

преди 11 години

ББ си натиска копчето и почва да говори,надявайки се думите му да бъдат приети за истина.Намесва името на Костов във време когато той все още не е премиер.Само този факт показва,че ББ лъже.Тази история е толкова противна,че трябва българите да се замислят когато гласуват.Избраха недоразумението "Цар" и гризнаха дръвцето, после БСП-партията която донесе хиперинфлацията и фалитите на предприятията,после за мутра-охранител.Как ще вървим напред с такива хора,как ще ни уважават в ЕС?

668

Розан

преди 11 години

От тука и нататък, всички герберасти ще са будисти.

667

Taka e!

преди 11 години

Много интереси е нарушил наистина - на близо 7 милиона Българи!Но пък една шепа мутри (Цецо ги знаел колко са) са се облажили!

666

Анонимен

преди 11 години

Флоров каза че има само два документа 1 за вербовка 2 за снемане Да обаче има и трети за оперативно проследяване А с такова се следят БАНДИТИ Появата на трети документ означава да има още и то има За периода от две години които са го следили трябва да има отчети които най-вероятно са опитани да бъдат унищожени Флоров също показа на папката да пише СЕКРЕТНО Що ще е секретно ако няма НИЩО А?

665

До № 833

преди 11 години

Уважаеми наши сънародници - берачи на малини и миячи на обществени тоалетни в Лондон, бъдеге спокойни ! Ние и без вас ще се справим с Боко - Будата. През юли ще го махнем. От там нататък работата остава за Сретен Йосич.Ако вие сте напуснали България по времето на Станишев, защо не се върнахте след като наш управител стана Будата-Тиква ? Той предлага на IT-специалистите да станат овчари, тъй като овчето месо е търсено на пазара. От вашите близ знаете, че тук мизерията е голяма, заради Будата !

664

яао

преди 11 години

Нашата полиция по времето на появяването на делото БУДА е действувала феноменално Тя започва същото един месец преди взрива на джипчето на Цветелинка ,която имала спукано тъпанче от тогава

663

Смело сърце

преди 11 години

До г-н Бойко Борисов.От Лондон ви пишем сега тук е 1:25 часа .Господин Борисов,виждаме че България върви в правилната посока,но единствените врагове на това са фашистите от БСП,които съботират държавата пред Европа и света.Наближават избори и нищо чудно фашистите от бСП да компроментират държавата с някой акт на насилие.Всичко лошо което се е случвало в България и предстои да се случи ,да не дава Господ е дело на бСП.там са събрани лоши същества ,а не нормални хора като нас.

662

Анонимен

преди 11 години

Така си е. Настъпаните са много. Няма как да е друго при тази мъгла отвсякъде цяло двадесетилетие. Като един са, когато нападат. Много подценяват паметта ни. Не се поддаваме. Затова и езикът им е все по-безпардонен/меко казано/. За да не се депресира, човек трябва да не обръща внимание. Но...изход трябва да има. Иначе всичко губи смисъл. Май и на безверието много се разчита. Докога?

661

Анонимен

преди 11 години

и какво стана сега - американците предоставиха документи и насочиха Бивола накъде да рови, че да отвори очите на българите за Б.Б. (на 99% които не знаеха неговото минало и хората които си пие кафето) за да не повторят грешката от 2009г. не може мафията да има мин. предс. и шеф на ДАНС.

660

Анонимен

преди 11 години

Шефът на Европейската народна партия /ЕНП/ Вилфрид Мартенс настоя Сергей Станишев да се извини на премиера Бойко Борисов, след като се закани, че ГЕРБ ще си идат по друг начин, а не чрез избори. Мартенс бил шокиран от изказването на президента на ПЕС, което е в пълен разрез с принципите на демокрацията.

659

murmashka

преди 11 години

Чета тук какво пишат защитниците на Бойко и изпитвам особенно чувство на блогодарност към Бойко.Благодаря му че създаде ,,Герб"Сега е толкова лесно да отличиш родолюбеца и честен човек от крадеца и лъжеца.Последните до един са в ,,Герб"