658

Нарушили сте

преди 11 години

Итереса на Българския народ !Е може ли една мутра да ръкоподи Българската Икономика ???Тя знае как да ръководи подземния бизнес , от което си трупа пари .

657

Анонимен

преди 11 години

МНОГО СИ ПРАВ, ТИКВО! НАРУШИ ИНТЕРЕСИТЕ НА 7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ, КАТО ГИ НАБУТА В БЛАТОТО НА МИЗЕРИЯТА С РЯЗАНЕТО НА РАЗХОДИ, ВМЕСТО ДА СТИМУЛИРАШ ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ, А ОТТАМ - УВЕЛИЧАВАНЕТО НА БЮДЖЕТНИТЕ ПРИХОДИ! ТАКА, КАКТО НАПРАВИХА ГЕРМАНИЯ, САЩ И НЯКОИ ДРУГИ СВЕТОВНИ СИЛИ! *** НАЛИ СИ ПРОСТА МУТРА - КАКВО ДРУГО ДА НАПРАВИШ! С ПЕДЕРА_И КАТО ДЯНКОВ, НИКОЛАЙЧО МЛАДЕНОВ, ЦВЕТАНЧО И ЦЯЛАТА ТИ ГЕРБЕРАСТКА ***!

656

nyozova

преди 11 години

Списък на обясненият на Бойко Борисов, Цветам Цветанов и на Флоров по случая "Буда" от вчера:1. Бойко, не знае нищо по въпроса.2. Бойко знае, но им е отказал на БОП-а - имало го някъде в досието му, но "Биволъ" не са го публикували.3. Никога не би отказал да сътрудничи на МВР.4. Накиснат е от Слави Бинев и кръга "Банкя"5. Накиснат е от Румен Петков.6. Накиснат е от Костов и Атанасов.7. Следели са го във връзка с охраната му на Тодор Живков и царя ( Бойко им е бил агент от 96година - т.е. от преди царя, откога Службата за борба с ОГАНИЗИРАНТА ПРЕСТЪПНОСТ се интересува от охраната

655

Авакум 007

преди 11 години

Имам досие ,супер-оригинал, че Буш лично е вербувал съсело за ЦРУ,докато уж беше на посещение у нас! Знам и една баба, която продава водка на червения площад, която е готова УСТНО да потвърди,че е видяля оФчия Румен да излиза от Кремъл с издут човал на гърба...Като честен гражданин предоставих досието и бабата на биволите, но отказаха да ги публикуват......казаха - ние може да сме сиви отвън, но сме червени отвътре!

654

Анонимен

преди 11 години

Бивша и настояща Мутра това си ти.Като всички мутри си а и от там дойде.

653

анализатор

преди 11 години

БИВОЛЪ е *** от ДС.Пастира му е шайката на Р.ОВЧ. и сие.

652

АНТИ ГРОБ

преди 11 години

ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО НА ГРОБ И БУДА Е ВЪПРОС НА ИНТЕЛЕКТ НЕ НА ПАРТИИНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ !ГЕРБЕРЮРГЕН ОДИ ДА СПИШ У ЛЕВО !!!!!!!!!!!!!

651

разбор

преди 11 години

Червените прасета са в паника- на референдума се видя ,че имат 8 % . От тук нататък единствената им надежда е тотална дестабилизация на страната. Имат два сценария - атентат срещу силна фигура на ГЕРБ или пожертване на някой техен - играч комисионер, по примера на Лукановото убийство.....честните Българи не трябва да допускат връщането на шайката на власт.Ако поемат по един от двата пътя трябва да излезем на улицата и да се разправим веднъж за винаги с биесипе /депесе .

650

Анонимен

преди 11 години

Будалите изкопаха Буда.Друго немат.Избори идват кво да се прави.С Белене се провалиха,нема вече цоцане.Моите саболезнования другари.

649

Анонимен

преди 11 години

Къде са тези инетереси ,неуважаеми Борисов?Нали ти упавляваш държавата.Защо бягаш от неудобните въпроси?Американските ти приятелчета донасят,че си мафиот и ще използват криминалното ти минало в ущърб на българите.Тоест каквото ти заповядат задокеанските сатрапи ти ще го изпълниш.Ти нямаш право да заемаш този пост защото здравето и живота на седем милиона българи.

648

Сергей

преди 11 години

Да махнем Бойко за да си запазим заменките по морето с далавера два милиарда лева.

647

МЕХМЕД

преди 11 години

Олигарсите от АЕЦ Белене се разровиха из архивите и откриха едно НИЩО за БУДА.Го- о- леми БУДАЛИ,КЬОРФИШЕЦИ.Ибрикчиите на ДОН ДОГАН.

646

АНТИ ГРОБ

преди 11 години

много интереси съм нарушил!ВЯРНО НАИСТИНА Е НАСТЪПИЛ МНОГО ИНТЕРЕСИ !1.В СТРОЕЖА НА МЕТРОТО2.В СТРОЕЖА НА МАГИСТРАЛИ3.В БИЗНЕСА С НАРКОТИЦИ4.В ПРОСТИТУЦИЯТА5.В ОХРАНИТЕЛНИЯ БИЗНЕС6В ..............................7.В .............................НАИСТИНА МНОГО СЕ ТРУДИ ЧОВЕКА ЗАТОВА И ВРАТЪТ МУ Е ДЕБЕЛ !

645

Анонимен

преди 11 години

"мотор на проекта за газопровод Набуко"-Първанов беше преди теб и ... "спрял проекта за втора атомна централа Белене"-доплати единия реактор и сега ще го оставиш на фирмата производител за безплатно ползване.От единия крачол в другия.Българите ще плащат страшните ти поразии ,тъпо мутро!

644

СТИГА БЕ

преди 11 години

НЕ СИ НАРУШИЛ МНОГО ИНТЕРЕСИ .....А МНОГО НЕЩА СИ ПРИСВОИЛ !!!

643

барбуда

преди 11 години

Точно така е наруши много интереси.Инетересите на българските граждани

642

до 805

преди 11 години

Кои сте Вие? Щото ние не сме с Вашия кумир, и то не заради Будата му, а защото просто не става.

641

Кой е той

преди 11 години

Бре тоя бил голема работа.....Кой не знае за кръговете около Бойко ...и преди и сега...за комисионните...за чадърите ...за Мишо бирата...за калинките...Е какво повече....

640

бай Иван

преди 11 години

Червенотиквениците от БСП-комунисти са способни на всякакви гадости.Те са първоприемници на БКП.Не забравяйте колко народ са изтрепали по районни управления на МВР и по концлагери.Колко човешки съдби са опропастили.Колко майки са разплакали.Колко сираци са страдали.БСП не са се разграничили от престъпленията на БКП.Милиардите откраднати от комунистите докараха народа до просешка тояга-бандитска приватизация,фалит на банки,хиперинфлация,пирамиди,мутри,застраховки с бухалки...

639

Анонимен

преди 11 години

Да го ду***ат авторите на Буда.*** милиционерска постановка.Ще има още постановки.Змията хапе когато я настъпят.Продължавай Бойко в същия дух,ние сме с теб.Специализирания съд най-после трябва да се задейства и да осъди крадците на народа и разрухата на България от комунистите .