15

коко

преди 11 години

Плюйте,плюйте руснаците и се радвайте на голите си замръзнали ***.Наведохме се на американците и това е резултата-безработица и съсипана държава.И една проюесей двадесет годишна "демократична"диктатура..

14

Историк

преди 11 години

Навсякъде има шовинисти, г-н 11. Руснаците, ами турците не са ли? "Ща jе српско све jе лjепо!. Гърците? О-хо! Велика Албания! Ами "богоизбраният народ". Великите американци. Пред всяка къща в Дания се вее знаме.Шовинизмът, понякога наричан другояче, помага на хората да се сплотят в по-здрава общност.Знам само един разединен народ, който все търси "големия брат" и на който все някой друг му е виновен.От което само пати и винаги е нещастен.Познай кой е този народ.Шовинизъм или дъдавство- изберете

13

maxobg

преди 11 години

До Анонимен ти да му го ядеш ! да ти е сладко54048

12

ОК

преди 11 години

достлверна ли е информацията, прилича ми тендициозна.

11

Анонимен

преди 11 години

Да си пастират малко старите Чайки от 1960 година и да си ги карат тях. Така ще могат да задоволят руската си гордост, че са си тяхни колите, което е много важно за народ съставен само от шовинисти.

10

Анонимен

преди 11 години

Руснаците имт толкова интересни прототипи от края на 80-те.. Кво пък толкова харесаха на бентли и мерцедес? Какво лукс ли не могат да изкарат? С техните златни дворци украсени със диаманти,кехлибар,коприна и мрамор още от преди 2 века? Дали пък нямат 12 и 16 цилиндрови двигатели с огромен ресурс ? Може би се опитват да покажат добри намерения на англичаните и немците.Пичове,ако изчакате още малко едните ще станат цветнокожи мюсюлмани а другите ще са в криза :))) Няма смисъл ама щом сте решили..

9

Анонимен

преди 11 години

Да му ядете на *** да не ви казвам какво!

8

Грейт Гьол

преди 11 години

До Жорои за какво им е да правят коли, като швабите се късат да сглобяват? Пардон, чайниците?

7

a puk..

преди 11 години

puk obama 6e se vozi na kitaiski kadilak xaxaxaaxa

6

Жоро

преди 11 години

Хахах,големи са ми сладури "братушките". С колко фирми сътрудничат ,ами то какво руско има в цялата работа?Другаря Путин ги напъна да покажат развитие по проекта ,но след няколко месеца работа ето резултата,пак половината работа ще е "почти тяхна". :))

5

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Че то нашият Сидеров е по-голям русофил от таварисшч *** бе....

4

Анонимен

преди 11 години

Ехехе, Путин прави четки на Меркел, зер да не настоява да има и други доставчици по тръбите на русите. Голям хитрец е :)

3

Анонимен

преди 11 години

до 2 , това е работата на *** и *** само плюят о осират руското

2

Анонимен

преди 11 години

вижте кво става в българия стига сте се занимавали с чужди ръководители тяхната е лесна

1

az

преди 11 години

da ste napraviat i te koli ama 3000g