35

Анонимен

преди 11 години

Веднага възстанови първия пост, тоя за КАМАЗите!!!!!Това не ти е бащиния!

34

Прости им, Боже!

преди 11 години

Купуват имоти не само в България, а и на Ривиерата, Турция, Италия, Кипър. Погледнете във Викито "мост Русский". Сравнете задачката с Видин - Калафат, дето ББ го откри без една секция. И добре стана, че Дунав щеше да потече кафяв от...сещате се. На въпросния мост пилоните са високи 324 м и над Източния Босфор висят 1008 м. Нали всеки ден гледате турски сапунки. Има ли една серия, в която да не покажат техния мост над Босфора. А тук даже не съобщиха за това инженерно постижение във Владивосток.

33

БАНАНОВАБЪЛГАРИЯ

преди 11 години

МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СЕ ПРАВИ В РУСИЯ. ИНТЕРЕСУВА МЕ КАКВО СЕ ПРОИЗВЕЖДА В БЪЛГАРИЯ - АБСОЛЮТНО НИЩО. ИНТЕРЕСУВА МЕ КАК СЕ РАЗВИВА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ - НИКАК . ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ! ДАЖЕ ТАТА НЕЩЕ ДА ПРАВИ ЗАВОД В БЪЛГАРИЯ А ЩЕ Е В РОМЪНИЯ! ТИКВО БОЙКОВА И ДЯНКОВА ЗАЩО Е ТАК? ЗАЩО ИНВЕСТИТОРИ НЕИСКАТ ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ГРОБАРИ? ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА КАК КАНАДЦИТЕ ОГРАБВАТ ЗЛАТОТО НИ НАД 500 000 000 ЛВ ПЕЧАЛБА СРЕЩУ 5 000 000 ЛВ ЗА КОНЦЕСИЯ.ГРАБЕЖ ПО ГЕРБЕРСКИ! ЗАЩО БОЙКО?

32

деди

преди 11 години

до23-салаго грязная, кога си виждал пък ти американска кола, да не говорим шофирал

31

16 за ЮС карс

преди 11 години

Тук някои говорят лоши работи за американски коли. Но първо ще задам въпрос-защо в Америка има китайски квартал, а в Китай американски няма. Преди да говорите за щатски коли, се запознайте с историята на Форд/правя кола всякакъв цвят, стига да е черна,,,отсечи дърво и ще се стоплиш два пъти/, Крайслер, Додж, Олдсмобил и т.н. Тя е дълга, само ще кажа-колко върви една класика от 62г.на аукцион, наддаването почва от 10 000. Ами "Хот род". Внасят, но полиция, линейки и др. са техни. Сигурност. ОК.

30

имигрант

преди 11 години

1. Руските болни - най-здравите болни в света!2. Руският слон - най-големият слон в света!3. Руските к... и т.н. и т.н.

29

имигрант

преди 11 години

Ехеее, ми че то има ли някаква кола построена върху чисто руска основа?Няма!!! Дори "иконата" на съветското автомобилостроене - прочутия по цял свят Москвич е по лиценз на Форд. Даже първият автомобил излязъл от завода е с марка Форд. Вече вторият модел е кръстен Москвич, но на практика си е Форд.

28

bau

преди 11 години

оф , пак някви алкохолни напъни :D

27

до #22

преди 11 години

Тея матрьошки както ги наричаш ти са най-великата сила в света,която никой не смее да пипне,защото знае какво ще стане после!

26

До 22

преди 11 години

А на такива умници като тебе, всичко им е родно и качествено...На теб и мозъка явно ти е донорскиВиж се ти кой си - един никакъв ***, който като мишок едва се е показал от мишата дупка и вече нарича една от великите сили "матрьошки"... Писукай си там от дупката, но много не се показвай, да не ти стъпи на главата някой някой *** немец и без да иска да ти секне компетентното църкане, щото не може да те види дори с лупаАман от тъпоъгълници, специалисти по всички въпроси

25

Balgarin

преди 11 години

Красиви автомобили са били!

24

Анонимен

преди 11 години

Морски, бъркаш. Всички знаят, че колите на американците са сбъркани, както и самите американци. Но никой не ги защитава неистово, както някои дупедавци защитават руснаците, все едно ей сега ще дойде Путин да ги ощастливи.

23

морски

преди 11 години

Те и американците не могат да правят коли,обаче никой не говори за това!

22

Анонимен

преди 11 години

На тия "матрьошки" всичко им е на чужда платформа. Ама и тъпите немци как не се сетиха досега да си правят Мерцедесите на платформата на Москвич. Ненадмината возия. Динамика. Комфорт. Лукс.

21

dedi

преди 11 години

до 10 чети история селянин нещастен, тези дворци сса проектирани ор италианци, холандци и австриици а ако случайно отидеш там, раздават безплатни диплянки,там е написано ама на руски и англииски, а ти едва ли говориш *** ***

20

Анонимен

преди 11 години

Вече не съм сигурен ,че *** се нареждат между победителите от войната с германците.Жертвите на мужиците са били напразни.

19

Анонимен

преди 11 години

Руските часовници - най-бързите часовници на света.

18

Анонимен

преди 11 години

Руският наноробот - най-големия наноробот в света.

17

Анонимен

преди 11 години

"Великата" държава не можа един свестен автомобил да произведе до сега.

16

Анонимен

преди 11 години

Тез моите хора руснаките ще ме утрепят. Имат хубава музика,филми, танци, водка, мезета...Ех, подмосковные вечера. Коли обаче тъй и няма да се научат да правят.