16

възмутен

преди 11 години

Те сега го спират, после правят контрапротест, нали помните предния и така, докато тихомълком пак се построи! Пък може пак Цецка и Цецко да подкрепят контрапротеста, като в Банско за лифтовете!

15

дзвер

преди 11 години

Шопе... е пък бъзе го е...Имаше ли нещо за четири години за което не си промени мнението???Боко има сърце на мишка...

14

Анонимен

преди 11 години

Банев го гонят от Каваците в момента от Агенцията за приватизация.

13

Анонимен

преди 11 години

Кака Лила досега що е спала?

12

?!?

преди 11 години

Е как кой е "инвестирал"? Съпругата на Николай Банев - Евгения, сикаджията Славян Теофилов - съдружник на депутата от ГЕРБ Емил Димитров, най-богатият българин Цоло Вутов и Стоян Захариев - шефът на офшорната фирма "Суис Пропъртис", която искаше да застрои Иракли, но беше спряна, това са лицата в борда на директорите на Иракли АД. Собствеността на фирмата Иракли АД е на контролирани от тях дружества: Голф Хотели на Баневи (20%), Суис Пропъртис (20%), ИВС на Цоло Вутов.

11

Шоп

преди 11 години

Нали не вярвате,че Лили Талпата сама го е спряла...Споменете си Орлов Мосст. В Чалгария само Боко решава какво да се случи.Явно- той много се страхува от протестите...Мислете и анализирайте, хора. а не се радвайте-че ви се говори просташки и със селски жаргонтова е пиеса.....

10

RadioZamunda

преди 11 години

Червените, има новина - За първи път показаха на Infiniti Q50.Напишете поне 5 коментара против ГЕРБ там, че сте пропуснали!

9

любимата ми партия

преди 11 години

Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Суматохата заради дюните и Иракли ще унищожи цялата герб! Ще се откаже ли кумецо на Цецо от Цецо? Ще се разкъса ли Цецка от противоречия? Ще се гръмне ли Миро с пушката? Ще започне ли Цецо да купува, тайно от пожарникаря, апартаменти в Белене? Ще стане ли Нона Караджова трезвеничка! Ще се цепне ли на две Върховният лидер, пожарникарят, болен от раздвоение на личността? Или от разтроение?

8

-123

преди 11 години

Изобщо не ме интересуват инвеститорите. Тоя инвеститор след 30-40 години ще е ПОД ЗЕМЯТА, а тези, които са НАД ЗЕМЯТА трябва да имат природа!!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Ако всеки ден до юни месец излезем на улицата и блокираме държавата ще се убедите,че ще имаме светло бъдеще за България!Днес за Иракли,утре за ВМЗ Сопот,вдруги ден за пенсионерите,после за майките,за '***',за това онова!Това е пътят българи!Можем да ги стреснем!

6

Анонимен

преди 11 години

Какви са тия спирания на строежи напоследък?Да не идват ИЗБОРИ?

5

123

преди 11 години

tova ne e durjava. Koi investirot shte vloji edin lev. Kato ima izriadni dokumenti za kvko go spirat. Da si gledat prirodata i da mrat ot glad v BG nito edin lev da ne vleze v tazi dupka i zanete zashto shte e taka. Zashtoto niama zakoni kjoito da zashtitavat investitorite vseki sopolanko koito niama nito edin lev iska da vzima reshenie. Todor Jivkov bore vi go e kazal ne mojesh da vzimash reshenia kato niamash pari!

4

Анонимен

преди 11 години

Герб много добре знаят че ще загубят изборите даже и с ***

3

Анонимен

преди 11 години

Тая ЕМОНА 2000,на кого пере парите?

2

Танас

преди 11 години

и всички гербаджии в затвора

1

Анонимен

преди 11 години

Всички да се съборят,за сметка на собствениците!