36

Анонимен

преди 11 години

За пореден път се убеждавам, че по-прости животни от еколозите няма. Това е поредния абсурд сътворен от на по-малко абсурдни хора, които нямат представа какво искат.

35

до 29

преди 11 години

На това инвестиция ли му казваш? Чрез строежите се перат пари, всички "инвеститори" в България накрая се оказват регистрирани я на Кайманите, я на остров Ман.Какъв инвеститор ти е офшорка, а?

34

Анонимен

преди 11 години

Май и в Несебър и на Иракли инвеститора е един и същ.Дали това е истина?

33

nqkoi_si

преди 11 години

До 28: Г-н Платен Ан*ус, незнам ти дали знаеш къде е Иракли и дали си ходил там. Аз съм по принцип от Варна и повярвай ми повечето хора, които живеят на морето знаят много добре каква *** е от всички туристи, а и доста от живеещите са като тях. Морето и природата като цяло не трябва да се потъпкват масово. Аз примерно ако ходя на плаж карам по 20 км извънградско за да орида на най-близкия спокоен плаж и то през седмицата. Замислял ли си се, че освен аслфалт и бетон има нещо по-велико от това?

32

glarus

преди 11 години

гадни шопи стоите си в гадната Шопия и не ни се месете на нас гларусите!

31

4=4

преди 11 години

Su guren sum che koito ima vuzmojnost bi su kupil kushta tam. Mnogo e gotin proekta i miastoto daje misli9a che shte ima mnogo jelaesh za imot tam, Ekolozite poneje sa bedni podkuopni mishki koito im dade niakoi lev vednaga skachat. Edin primerNe iskat da se stroim po moreto po planinata ne iskat zalena energia ne iskat belene ne iskat shitov gas. Da predmojat modelk za pravene na pari razlichen ot protesti i IZNUDVANE obiknovennia chovek iska rabota i ne mu dreme veche kakvo shte raboti.

30

По здрав

преди 11 години

Вярното заглавие на този матриал е""Павлова, тлъста гримосана простачка, спря прездизборно строителството на Иракли.Поздаглавие "Ако гробарите спечелят изборите или Костов напълно им пристане и им вземе китката, Пак ще го разреши, разбира се!"По здрав от Тлъстуша Павлова

29

До 26

преди 11 години

Значи казваш, като няма хляб хляб, яж те........ планината!? Тези екопростотии вървят само пред зомбита като теб! В България трябва да се развива икономиката и в частност туризма!

28

Анонимен

преди 11 години

ПАВЛОВА ДА ПОКАЖЕ КАК СЕ ВИСИ НА ЛИФТА ЗАКУПЕН ВТОРА РЪКА И КОЛКО ОЩЕ ФЕКАЛНИ ВОДИ МОЖЕ ДА ПОЕМЕ МИНИСТЕРСТВОТО И ПРЕДИ ДА ПОТЪНАТ ВСИЧКИ В НЕГО?

27

Анонимен

преди 11 години

Поредната проява на колективна глупост! Тези екотерористи съм убеден, че нямат представа къде се намира Иракли, но иначе са много възмутени, че някой прави нещо там. Каква логиката тук? Да се завърнем към дивото? Може би трябва да разрушим всичко и да заживеем по дърветата, за да може тези празноглавци да са доволни? Трябва да бъде стимуран всеки който желае да инвестира в България, а не по този уникално глупав начин да бъде гонен.

26

Спонги

преди 11 години

ПП до пешо.Браво на младежите, които показват, че в България не всичко е загубено.

25

Спонги

преди 11 години

До пешоОтиди в Швейцария, Германия, Холандия. В националните паркове не е разрешено да се излиза вън от пътеката за да се спаси природата. В България има и други планини в които може да се развива зимен туризъм без те да са национални паркове. Особено впечатляваща е Осоговската планина. В Стара планина също има възможност да се изградят зимни курорти. Безмозъчни, алчни *** изградиха повече хотели от необходимото в Банско. Проблемът е техен -планината на всички.

24

Анонимен

преди 11 години

КАКТО КАЗА АНИ САНДАЛИЧ ЗАСЕГА! АМИ СЕГА К*ВО ГИ ПРАИМ НАГЛЕЦИТЕ

23

GEro

преди 11 години

До АнонименМного е хубав този Ваш призив за непрекъснати стачки и протести. Ще се радвам да се намери и кой да работи в това време, защото определено няма да може тази държава да просъществува ако всички са на барикадите. Много е лесно - давайте Държавата да даде, но когато "революционери" , като Вас, трябва да дадат те или крият данъци или не плащат сметки. Много е лесно на думи, ама когато се стигне до действия животът е маааааааалко по-сложен.

22

BAY PANDEL

преди 11 години

VRAMENNO !!! TAM SHTE SE STROI !!! ZAPOMNETE......

21

Анонимен

преди 11 години

До възмутенИ правилно. червените - ***. Никакъв глас от ккрадливи комунисти!!!

20

възмутен

преди 11 години

До dd - няма институции! Всичко е на подчинение на ГЕРБ! Това е! Я са гъкнали, я са безработни, пък и някое и друго обвинение може да им измислят, така че пълна тишина!

19

пешо

преди 11 години

Няма писти на Витоша до София, пирин само пеша да се качва, най южното черноморие да си остане с комари, болни биволи, мърсотия и мизерия без пътища, не плаж за нормални семейства с деца, а просттанства и хубави диви плажове за нудисти и по палатка на квадратен километър на иракли и т.н., да се лекуват болните зли кучета и се връщат в кварталита да придружават майките с бебешки колички.Не бизнесмените, а ние екопедите ще пречим на нормалните за всякаква предприемчивост.Нас ни слушат министрите.

18

Анонимен

преди 11 години

До дзверПромени си мнението зо всичко, само навря червените крадливи *** в *** *** и ги остави там.

17

dd

преди 11 години

Аз питам къде са ИНСТИТУЦИИТЕ и защо трябва да излизат хора на улицата за да се спират НЕЗАКОННИ ДЕЙНОСТИ?