76

Ann

преди 11 години

Ти явно си от тия панкари дето ходиш там и висиш без пари по земите на хората .там където си опъвате тъпите палатки и се дрогирате и напивате по цели седмици.Да ти *** на екологията и чистотата която подражаваш.се едно аз с хора да висна в двора и да хвърлям ***.

75

redordead

преди 11 години

@Ann - дано някой пАнкар, да ти навре, една бОтилка в задния двор...

74

Ann

преди 11 години

Няма нищо лошо да се застрои на Иракли.Всички софиянци могат да протестират,защото искат да ходят на плаж и да си опъват палатките и да пият по цяла нощ,да се дрогират и да правят *** изхварляйки всичко наоколо. Цитирам барабите и панкарите защото предимно такива висят по 2 месеца там.След себе си оставят симати ***,спринцовки и ботилки от изпитият им алкохол,иначе спорят за природата и протестират,защото искат да спат на море със седмици без пари.защитават"уж" природата,ама заради лятот

73

ПАК НЕРАЗБОРИЯ

преди 11 години

НОНКА ВИКА -ВСИЧКО Е НАРЕД, ХОРАТА СА СИ ПЛАТИЛИ НА МЕН И НА МОИТЕ ХОРА.ДЕБЕЛАНКА КОНТРИРА- ТИЯ НЕ СА СЕ ИЗДЪЛЖИЛИ НА МЕН И НА МОИТЕ ХОРА И ЗАТОВА СПИРАМ СТРОЕЖА. НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ НА КОГО Е ЧОВЕК- НА ЦЕЦО КУМЕЦО, НА ЛИЛЕТО ВУЙЧОТО, НА НОНКА ЧИЧОТО И Т.Н. ЯСНО Е ЕДНО ВСИЧКИ СА ОТ КРАДЛИВАТА БАНДА ГРОБ С ТАРТОР БАШ МУТРАТА БОКО ТИКВИН

72

стефанова

преди 11 години

БРАВО на МЛАДИТЕ!!!!!! Дано се бреборят да остане хубавата природа в БГ , далеч от бетони, мутри и простаци печалбари!

71

ПФУ,НЕГОДНИЦИ

преди 11 години

НОНА КАРАДЖОВА СЪС СПИХНАТИЯ ОТ КЪРКАНЕ МОЗЪК ДА СИ ВЗИМА ШАПКАТА И ВЪН. ТОВА Е ПОРЕДНАТА НАГЛА ПРОВОКАЦИЯ НА ВСЕ ПО-НАГЛАТА УПРАВЛЯВАЩА МАФИЯ. ДНЕС МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ ПОКАЗАХА, ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО В ТАЗИ ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ И ОВЛАСТЕНИТЕ НЕГОДНИЦИ. ДОКАТО МИНГЯНЕТАТА СУРВАКАТ ЦЕЦО, КОЙТО СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЕДИН Т.Ж., НАРОДЪТ ИМ ПОДГОТВЯ ЕДНА НЕОКАСТРЕНА ГЬОСТЕРИЦА ЗА ИЗБОРИТЕ.

70

Анонимен

преди 11 години

Мораториум върху строителството на сгради в двестаметровата зона, намаляване на градоустройствените показатели Кинт и плътност на застрояване за всички устройствени зони, увеличаване на задължително озеленените площи за всички зони, съвместяване на защитените зони с кадастралните карти и устройствените планове, проверка на реализираните задължително озеленени площи на всички обекти, промяна на Закона за защита на държавния служител (глобите да си ги плаща нарушителя, а не данъкоплатците)

69

Smurf

преди 11 години

По страхливо и по "гъвкаво" в кръста правителство не сме имали, достатъчно е 500 човека да излязат на протест и Бойко веднага обръща палачинката само и само да не му пострада скъпоценния рейтинг. Значи едната министърка обяснява че със строежа всичко е наред, а другата понеже "всичко е наред" го спира, на това лекарите му викат шизофрения. Системата е връткайте далаверите докато ви усетят ако ви усетят , Бойко се явява и спира всичко докато се размине

68

Боко Тиквата

преди 11 години

Цецо, кво искат тия *** бе? Я им раздай по една телешка пържола и да се разотиват кой откъде е!

67

Валя

преди 11 години

До 58Я, ти верваш, че Лукойл, например, е на загуба и няма защо да плаща данък печалба? Щот аз не.Друг кусур на офшорките е, че при тях по-трудно се установява фактическият собственик, то ест ние дори на знаем на кого е продадена България.

66

КОШМАР

преди 11 години

СЕГА СЕ ПРИБИРАМ ОТ ПРОТЕСТА ! БЯХМЕ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ МЛАДИ ХОРА ЗАЕДНО С ЕКОЛОЗИТЕ ! СКАНДИРАХМЕ " ЗА ДА ИМА СВОБОДА И МИР - ГРОБАРИТЕ КРАДЛИВИ В СИБИР " " ОСТАВКА " " СЛЕД 6 МЕСЕЦА - ХУНТАТА В ЗАТВОРА"....ПОМНИТЕ ЛИ ОКОЛО КОЛЕДА ОКОЛО 200- 300 ПЛАТЕНИ ГЕРБАВИ ПРОВОКАТОРИ ОТ БАНСКО НАЧЕЛО С ЦВЕТАНОВ ПРИЗОВАХА НАС ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В СОФИЯ С ЛОЗУНГИ " ОРЛОВ МОСТ ЕЛАТЕ ПРИ НАС - ЧАКАМЕ ВИ"....ГЕРБАВИ ПЛАТЕНИ РОДООТСТЪПНИЦИ. НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ДОЙДЕМ,НО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ГОРЧИВО !

65

Анонимен

преди 11 години

Тия постоянно спират това, което са пуснали и отхвърлят това, което са решили. Мисля, че тази елементарна схема за манипулация, се изтърка.

64

гражданин

преди 11 години

В БАЛЧИК Е СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ !!!! К*Р ЗА ЖИВКО МАРАТОНКАТА

63

Анонимен

преди 11 години

Сетила се Мара да се побара. Смешен предизборен ПиАр е това.

62

Спонги

преди 11 години

До До 57Започна да ме ядосваш. Как си представяш един инвеститор. За да има инвеститори, трябва да има бизнес среда - работници, специалисти, суровини и закони. Ако си се сблъскал с корупцията в администрацията, само тогава ще разбереш. У нас има хора които искат да произвеждат, но им се пречи. Инвестирането в бетон е затваряне на парите. Правят го за да преперат пари.

61

Катаци

преди 11 години

Обрало борчето еврофондовете и хазната и сега строи къщи на Иракли (и не само там), а глупавите тиквуни из форума си мислят, че е за доброто на родината. Ще се пука по шевовете от туристи разбииш ли? ***. Години наред хората от Чехия, Полша и Източна германия идват с колите си точно заради природата по БГ плажовете и лагеруват там. Ама бай ти *** тея работи го не интересуват. Важното е да се строи и усвоява.

60

zzz

преди 11 години

Милка Гечева пак заблуждава министъра, ама нее луд този дето яде баницата.............

59

ВВВ

преди 11 години

Какъв туризъм ви патило в тия бетони? Пари да ми дават не ходвам ни на Банско, ни на Слънчев бряг. Някой може и да го мисли за печалившо, но забравя, че другите държави предлагат по- съхранена природа и по-разнообразни видове туризъм на по-изгодни цени. И на нас ни остава да обираме пияниците, безработните и по-бедните пенсионери. Прогониха и всички по-платежоспособни българи. Какво хубаво намирате във всичко това, че да го разширяваме още? Да огояваме мафиотите, що ли?

58

пенко

преди 11 години

Айде стига туристически глупости. Туристите идват да се напоркат и да праснат някоя от дашните сънароднички. Дреме им на атката за ски и къщи.

57

милка

преди 11 години

Лиляна си прави черен PR, а ДНСКА нарушава закона, ,,,,