60

имигрант

преди 11 години

Анонимния, тогава Кремиковци изпълняваше непонятната повеля на БКП да се произведе най-много *** на глава от населението. Затова на всички комунисти главите им са чугунени...Айде лека нощ. Че трябва да си лягам щото утре ме чака работа и трябва да работя за да спечеля пари. А не като някои *** тук на които им плащат за да плюят.Или пък си нямат работа просто...

59

имигрант

преди 11 години

Абе може ли да има такива *** дето да разправят такива идиотизми за Иван Костов???Ааааа, явно само лошия пъпчив мат'рял е останал в България, бай ви *** ми се вижда интилигент в сравнение с такива ***...Дай им да плюят и критикуват пустата "демокрация" и да получават оргазъм всеки път когато споменават името на оня кагебист "Раз"Путин.

58

до Гацо 65

преди 11 години

а Тодор Живков дали му е върнал жеста като е посетил "плаващите" градини на инките които са на 2000 г ? :) сигурен съм че ти си бил от червените клакьорки навремето които са промивали мозъците на населението..

57

Анонимен

преди 11 години

64. Кремиковци даваше на страната метали,желязо за производството на най-елементарни неща. За строителна арматура и дори на винкел за селата. До 1944 г сме внасяли дори гвоздеите от Германия. Голяма радост,че Кремиковци е разрушен. Сега сме напълно зависими от чуждестранния внос. Нещо като болен на системи, на изкуствено дишане. По всяко време всеки може да ни спре тоя внос и да предизвика катастрофа у нас. Защото тези стоки и изделия вече не се произвеждат у нас.

56

имигрант

преди 11 години

Ха ха ха! Другарят Путин по категоричен начин доказа, че предпочита автомобилите на врага - Германия пред автомобилите на собствената си Родина."Умом Россию не понять,Аршином общим не измерить: У ней особенная стать В Россию можно только верить"Ф. Тютчев

55

до 66

преди 11 години

спокойно бе...тя и Червената армия е непобедима..слюнки и пяна ти изби ..

54

Анонимен

преди 11 години

63 Костов никога не е бил министър в правителство на Андрей Луканов. Ако кажеш това на Костов, може да те осъди и то с пълно право за брътвежите ти. излъга за Костов. По същия начин лъжеш за всичко!

53

Анонимен

преди 11 години

Не само Гърция. Президентът на Мескико,голяма аграрна страна, Хосе Лопес Портильо посети нашите земеделски райони по негова молба. Може би и той е разузнавал за ЦРУ? Всички западни делегации посещаваха нашите институти по земеделие и животновъдство и АПК-тата ни.

52

Анонимен

преди 11 години

до 60 ..прав си..българите ще измрем, но руините на Кремиковци- това високотехнологично чудо и паметника пред НДК ще останат за вечни времена !

51

Анонимен

преди 11 години

Костов беше финансов министър в правителството на марионетката Попов..една кукла на конци..за съжаление тук всичко много бързо се забравя

50

до Гацо

преди 11 години

не човек , а комунист..по-зле сте и от ***..останала ти е една гънка и тя помни вкуса на лимонадата и 13-тия конгрес на БКП

49

Анонимен

преди 11 години

57 Костов никога не е бил министър в правителство на Андрей Луканов. Ако кажеш това на Костов, може да те осъди и то с пълно право за брътвежите ти. Ако нямаш 16-18 години по-добре си мълчи и не ръси простотиите си! Кой бил комунист,кой антикомунист и кой е разрушил България. Щом драскаш тези врели-некипели за "Костов,министър на Луканов" значи хал хабер си нямаш от близката история на България. само се излагаш с тъпотиите си.

48

ДО ГАЦО

преди 11 години

ГАЦО толкова си ***,че не може да се опише.Гърците който са идвали на делегации не са идвали да се учат ами са биле шпиони на ЦРУ и са събирали информация за българското земеделие.Гърците имат трактори от 70 г.А това,че сме хранили Европа или Русия е само в твоите фантазии.Ние и за Иран агнешко сме изнасяли знаеш ли,че в Иран една ферма горе долу колкото София имали сме добро съседски взаимно отношения и са ни пускали АВАНТА БАЛЪК. ЕЕЕЕ Е,Б,И УЧИ Е,Б,И, УЧИ ТО ВСЕ ГЛЕДА ДА СЕ Н,,,,,БЕ БЕ ГАЦО

47

Гацо

преди 11 години

56, не се занимавай с тея ***! Нема как да се разбереш с раждани след демокрацията - те са кърмени с кока-кола, хранени са с кроасани 7-дейс и са се дипломирали на Каунтър Страйк. За тех комунисти са агитката на ЦСКА!Колкото до колицата, толкова си могат руснаците! И даже се чудя защо се мъчат? Има жълти роби като корейци и японци, има и бели лъскачи като италианците да им правят колите. Руснаците могат други неща - космически кораби, самолети, подводници, енергетика, тежка техника...

46

Анонимен

преди 11 години

гражданите пращали мотики на селяните...мисля че това е развит социализЪм :) Костов , който е завършил в Москва, преподавал е политикономия и изгря като финансов министър в правителството на Луканов е антикомунист колкото тази кола горе е лимузина....ако беше антикомунист щеше да ви разкатае фамилията '97-*** когато имаше цялата власт...

45

Анонимен

преди 11 години

При комунистите селяните бяха превърнати в роби на държавата, за да хранят гражданите.=============================Селяните бяха роби на държавата далече преди да комунистите. Имало е много пъти селски бунтове и затова избраха Стамболийски да управлява. А сетне го свалиха с държавен преврат и дори избиваха селяните и това го правеше оная старата некомунистическа държава наричана царство България. Тогава селяните са плащали хиляди налози,глоби на държавата и са ги заробвали с "изгодни заеми".

44

Анонимен

преди 11 години

Българите отново намериха повод да се скарат, този път заради капризите на Путин!

43

до 47

преди 11 години

ама не им се работи! Виж темата за източването на банкоматите в Уганда и 20-годишните присъди на четирима ***. Писахте разни глупости за Калоянчев. Не се сърдете на него за филма "бай ***". Той е по романа на Алеко. Който пък е описал вашите нрави и обичаи,не го е измислил.

42

Анонимен

преди 11 години

до такава степен сегашните българи са с две леви ръце,та не могат дори храната си да произведат.--------------- А ти с твоите две десни ръце какво ядеш?

41

Анонимен

преди 11 години

Точно при комунистите имахме селско стопанство и дори наскоро молеха Борисов да възстановял поливните инсталации,които окрадоха и ограбиха след 1989 г--------------------- При комунистите селяните бяха превърнати в роби на държавата, за да хранят гражданите. А поливните инсталации не са ги окрали демократите, а същите тези селяни, за които ТКЗС беше нещо чуждо. Имах съученик, който ми разказваше как ходели нощем с баща си да крадат тръби - беше съвсем безпартиен.