100

do 105

преди 11 години

А да спомням си :) Три години по-късно в САЩ махат робството.

99

Анонимен

преди 11 години

a be to edin tank isglejda po-dobre. shte hvarchat glavi.

98

fsb

преди 11 години

споко бе, това е снимка на старите ЗИЛ-ове от времето на Брежнев, само че тунигована pimp style, мн ясно че новата няма да изглежда така..

97

Анонимен

преди 11 години

хаха тва е удължена ЛАДА ли ееее, маняци!

96

Анонимен

преди 11 години

страхотни некадърници.от пияндури кво да очакваш.толко са зле че крушка не могат да направят.пиенето и секса при рускините са национален спорт.само тво могат.

95

алилиии

преди 11 години

зделяно у русия- дай топоря, дай вата...

94

хахааа

преди 11 години

я сега да види коментарите на ВЕЛИКОТО руско оръжие...за СУ, МИГ, калашников, да почват и за ИЗГОДНАТА аец, защото да без нея ще плащаме ток като в европа... и ЕВТИНАТА газ...

93

калейчо

преди 11 години

..ам чи ко му има на аууу..томобила бря!!??..малко пирони десятка още и е бомба.../..без закъснител.../...трябва смелост братя...!!!

92

Анонимен

преди 11 години

"Който го може,го може"-Отнася се за всичко-от правенето на любов до правенето на машини.коко

91

макето

преди 11 години

нищо не разбирате я моя москвич и за мерцедес не сменям връви кошницата а проблема с резервните части се решава в домашната ковачница умници такива

90

Анонимен

преди 11 години

До Шофьор на ЗИЛ ....И АКО ТИ Я ДАДЕ? Ще стане като онзи виц с дядката,който пред публичния дом си казал,,ами,ако ме пуснат вътре?...кво прайвям аз тогава? Знаеш ли колко гори един танк??????

89

АЛ

преди 11 години

Това става за снегорин.Грозно,тежко,старомодно,като извадено от някой бункер от войната.И за танк става едно дуло ще облагороди ,,физиономията,, на това чудовищно грозно нещо.

88

Анонимен

преди 11 години

Обичам руска водка, Маша Разпутина, "Маруся Климова",Висоцки, Юрката Никулин и "Брилянтовая рука", "Кавказка пленница" и "Ваше Благородие" и още, и още...Руска кола-кич,откраднато и недоразвито. Нямали нови технологии, ами това е модел 52г, колко века ви трябват да ги откриете, вижте Форд, над 1000 разработки, само Ход Род кво праят, бедно ти е въображението. Номер 93 и 94, не се излагайте да говорите за Лада Нива и Чайка, особено за Чайка-колко гори и колко тежи.Ако туй е екстра...

87

Анонимен

преди 11 години

руснаците са много зле с техниката,не само автомобилите

86

Анонимен

преди 11 години

До skunka Да, държи цена.... Нова "Нива" струва колкото 15 годишен Ленд Ровър - Дефендър! Чисто нова нива е по-евтина от Трактор Беларусь!

85

Анонимен

преди 11 години

За комуниста е без значение, какво е това "ама грозно било". Така революция не се прави, другари болшевики.

84

Киркорчо

преди 11 години

Това е кола за Брежнев и ЦК.Обаче модернизация има само в салона, слагали LCD телевизия и DVD, дори китайски. Имат още няколко колатакъми на тези коли от СОЦА и казват, че това е нещо новов автомобилестроеж. Нито един совек в света няма да купува този ДИНОЗАВР. Руснаците во всички работи така. Казал президент :"Натворете за мен нова кола"-излизал стар ЗИЛ. Казал: "Натворете нов автомат" пик излиза КАЛАШНИКОВ. Това е руски виц.

83

Анонимен

преди 11 години

типичният руски кич...

82

Анонимен

преди 11 години

Тази статия е за руска лимузина, бе! Русофили, -фоби и педофили да въврят другаде да се лаят! Та, викам значи *** негърските джанти са й сложили. Всеки нормален *** или мексиканец от гетото иска такива на Шевито си. Сега Дженеръл Мотърс ще откраднат дизайна и ще направят ограничена серия специално за ***.

81

skunka

преди 11 години

Една лада Нива например си държи цена вече толкова години.Уважавам руското пройзводство,но имам 1 въпрос- Как можете да коментирате автомобилостроене,базирайки се на коли,произведени преди 25 години ? (не за всички,но за мнозиството разбирачи..)