13

до №13

преди 11 години

Цвъцко, кво стана с апартаментите? ----------------Сигурно батко и братко на БСПарите с хотелите знаят повече.

12

Анонимен

преди 11 години

Цвъцко, кво стана с апартаментите?

11

HCC

преди 11 години

Наистина трябва да критикуваме БГ съд доста. Не работи рентабилно! Срамно е. Нека погледне как заработват от МВР. Всеки втори полицай прави нещо в сивия сектор като злоупотребява с информация и власт. Всеки МВР шеф заработва като снася на някоя групировка или дилър. Така се живее. Има *** съдии дето пишат като пчелички Репения и се опитват да запазят честта си, но това е грешно. Нека правят като някои съдийки дето въртят стотици хиляди..семейно..а така! тъй де..

10

Анонимен

преди 11 години

А ДОРЮ ЮТРЮ....!Как няма да духне ,.....след като има ИЗТИЧАНЕ НА ----ВСЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ----, ОТ МВР.....?

9

ББ

преди 11 години

Хуманния български съд ще ги оправдае веднага, той намя да остави спонсорите си на кучетата. А най- бедният народ в Европа от благодарност ще плати на продажните магистрати коледни бонуси. Да не забравяме че Вчера същия съд отново постъпи човеколюбиво и освободи Трактора, как да не им се радваш и как да не им даваш бонуси, а бедния и гладен народ кучета го яли. Това ще е така докато ни управляват МУТРОКОМУНИСТИ- ГЕРБ=БКП=ДС.

8

HCC

преди 11 години

Искам си поста за червения Сивик..де го?

7

Анонимен

преди 11 години

Бг-държава ,...слугува на престъпниците ...!

6

Анонимен

преди 11 години

ай,..стига бре....?Конфискацияп на всичко ,....до доказване на противното от ТЯХ ,А НЕ ДЪРЖАВАТА ДА ДОКАЗВА ----АМА НЯМА ДАЛАВЕРА ,ЗА СЪД. СИСТЕМА И ДЪРЖ. ИНСТИТУЦИИ -----,КАК Е В ЧУЖБИНА ?

5

HCC

преди 11 години

Вие нали усилено използвате индексирането приятели? А? Не? Стига бе! Ето как се прави:...в полето за търсене на Гугъл пишете hcc site:dnes.bghcc sitе:dnеs.bgвсичко се пише само на латиница!

4

Коментатор

преди 11 години

От топло и хубаво място ще се премести пак на топло, но не толкова хубаво място.

3

ЯСЕН

преди 11 години

ДОСТОЙНИ СИНОВЕ - ТОЧНО КОПИЕ НА БАЩИТЕ СИ !!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Същата схема завъртяха и с Гришата,дадоха му хляба в ръцете,развъртя им го и ще се оттегли.Сега с тоя Стайков,след някой друг месец следващия и така.

1

Анонимен

преди 11 години

По негови думи част от престъпната дейност на престъпните групи по операции Захарно петле и Универсалните ощетява и бюджета на ЕС Ясно защо се е наложило да си размърдате затлъстелите *** куки и да ги арестувате.