33

не грАмотен

преди 11 години

Моля Ви журналисти не пишете "бизнесмен заподозран, хванат, задържан и т. н. ", а пишете направо "престъпник заподозрян, хванат, задържан и т. н.". Писна ми от "бизнесмени с милиони кредити", а народа едва свързва двата края.

32

БУРГАЗЛИЙКА

преди 11 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ. ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ И МАРИНЕЛА ПАК НЯМА ДА ПЛАТЯТ ЗАПЛАТИТЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ ЗА ЗУЛУМИТЕ НА ЗЕТ СИ...

31

ташаци

преди 11 години

По негови думи част от престъпната дейност на престъпните групи по операции Захарно петле и Универсалните ощетява и бюджета на ЕСНие оправихме нашия бюджет, че започнахме и на ЕС да оправяме.. Най-цървулската държава, най-смачканите и бедни хора работят за 400-500 лева месечно в провинцията

30

Анонимен

преди 11 години

Преди дни Цветанов коментира, че Поршето е доста интересна личност в ъндърграунда.А той лично и началника му-Тиквата какви личности в ъндърграунда са???

29

Анонимен

преди 11 години

Държавата ни е оглозгана от комунисти,олигарси,прависти и парламентаристи за 23 години.Те дават тон за престъпност от други,които не са в тая каста и извършват едри престъпления.После следват битовите и кокошкарските ит.н. и т. н. Съдът естествено съди кокошкарите.Другите са недосегаеми.

28

Тарикат

преди 11 години

Стайков да не се подмотва а да шари веднага предизборно- като Гриша Ганчев- когато задържаха сина му-пак уж за укрито ДДС....Уф, тия милиционера са без никакво въображение....Само дето Калинчо Манекена измисля поетични имена на акциите.....

27

осведомена

преди 11 години

Големи глупости се пишат и коментират от журналистите, Иван Танев в България ли е , в Лондон, арестуван ли е ????? Къде е Маги ???

26

Анонимен

преди 11 години

ауууууууууууууу, не би!

25

qwer

преди 11 години

Не бъдат ли избити всички комундури в Б-я, животът никога няма да се подобри. Да се започне най-напред от агентът на бошевиките и предателят на българският народ Станишев, да се затрие родата му до девето коляно и след него да се подемат Овчаровци, Пиринковци, Доганчовци и всички управлявали Б-я до сега.

24

бачкатор

преди 11 години

Де го Пиночет.Вместо да си играем на апаши и стражари,на съдии-мадии,за една вечер на стадиона,в панделата по списък и чужди инвеститори.И без това тия мафиоти нищо не постигнаха, въпреки ,че им подариха цели предприятия заедно с персонала.Не им стигна всичко това,но искат още и още.Апетита идвал с яденето.Но..има разлика от народната поговорка.Те искат безплатен ДДС "обяд".

23

Анонимен

преди 11 години

Как се "печели" от арендатор1050000 лева за една година.Сметката е много проста.Пшеницата в началото нна жътвата струваше около 320 лева без ДДС.Сега струва 495 лева.Сметките на арендаторите излизаха при първоначалната цена.Сега разликата е в порядъка на 175 лева на тон без ДДС.При 10 000 декара се реализира печалба над заплануваната 1050000 лева без ДДС.Синът на министър Танов защо се занимава с глупости,след като баща му даде инжекция на братята от Ген Тошево?

22

геноцид и мафия

преди 11 години

Въпрос до Шестака. Шестак ловиш предизборно много от познати от отдавна дребни мафиотски рибки ! Имам един съществен въпрос към теб !*** МАФИОТСКА СТРУКТУРА ЛИ СА И СА ЧЕСТНИ БИЗНЕСМЕНИ !???

21

Анонимен

преди 11 години

Мче нал не бил в България ве,що го търсите тука като го знаете де е?

20

бай Иван

преди 11 години

Гарван гарвану око не вади,комунист комунисту в пандиз не вкарва.

19

Анонимен

преди 11 години

az pak sam IZU GASSKATA

18

Анонимен

преди 11 години

Бившият земеделски министър има много земи в Ген.Тошево-Добричко.Той е подкрепата на едни братя ,а и на други,които са онбашиите в региона.На други места дават по 100-120 лева рента на декар,а братята определят картелните споразумения с другите арендатори да дават по 70-80 лева.Толкова се оядоха,че с мерцедесите си S класа влизат из нивите,а да не говорим къде почиват на екзотични места и по колко наши пари пилеят.Нямало е и няма оправия в тая държава докато комунистите дерибействат.

17

бобо

преди 11 години

А сливенските дедесари от каракачански произход представители на ГЕРБ в гр. Сливен и спонсори на Лечков, какво ще правите с тях Министър Цветанов?

16

Анонимен

преди 11 години

Замитаме ли .. замитаме ли ? Който едно време е имал нещо общо с онуй по прякор "Тиквата" требе да се затегне...

15

HCC

преди 11 години

Добрев-син..

14

HCC

преди 11 години

Хайде да не си припомняме дела и документи иначе ще отворя темата за любимият ми БСП деятел Добре-син, който лекинко полицията го хвана на границата с кинти дето...нали...