116

хммм

преди 11 години

,,Значи когато са *** не е монтаж ...".....................................Да, ама *** ги откриха, те си признаха и случаят е на 100% ясен, а тук не виждам да са открили тези деца, да си съвпадат от снимката и да са си признали на 100%, че са позирали именно под този надпис. Докато не се случи това, не може да се обвинява за двоен стандарт.

115

Анонимен

преди 11 години

Какво значи "Дирили децата, но не ги открили"? Търсете ги в младежката организация на ГЕРБ!

114

Какво значение има?

преди 11 години

Лично аз не мисля, че има особено значение дали снимката е монтаж или не, защото самото наличие на подобна снимка показва малоумието и простащината на някой хора! А също и болната им манията за величие - желанието на направят каквото и да било само и само да бъдат забелязани от останалите!

113

Анонимен

преди 11 години

Мнооо сте зле. Не знам как да ви го река по ясно. Това са деца по на 10-на годинки. Въобще не е място да се коментират ни в социални ни в антисоциални мрежи. Имат си учители и родители, които трябва да се занимават с въпроса. Децата не са наясно въобще какво вършат. Ако не е монтаж. Големия престъпник, който трябва да се търси и наказва е тоя, публикувал снимката и тия, раздухващи случая. Ако не можете да направите разлика между действията на деца и юноши сте тотално зле.

112

Анонимен

преди 11 години

Къде са сенките на децата от светкавицата на фотоапарата ,100% са колаж.*** престанете да се подигравате с БЪЛГАРИЯ.

111

Анонимен

преди 11 години

Като гледам какви фотографи и експерти са се събрали и как смятат, че е монтаж, ама не е и направо се чудя, кой изобщо ви е титуловал и определеил като "фотографи" и "експерти"Светлината на снимката си пада перфектно. Снимано е със сапунерка под лек ъгъл.Най добре го е описал 55. Пфу язък, че се наложи да чета всичките "експертни" мнения тук!Попитах и моите деца какво смятат и те ми казаха, че в училище подобни сцени са ежедневие.Явно е до общество, а не до експерти!

110

Експерт

преди 11 години

Аз пък, като компютърен експерт-анализатор към една от службите в Държавата искам да заявя най отговорно, че според мен не е монтаж.Имам малък трудов и експертен стаж 28 години.Не претендирам за нищо, просто мнението ми е че това си е реална снимка на реални деца, а относно дали е гавра или не има други експерти и най вече общество, което да го реши това.Ако бяха моите деца определено шамарената фабрика щеше да играе, но моите деца саъм ги възпитал в ценности, които тук на снимката не се вижд

109

Анонимен

преди 11 години

Ми те на смисъла който се влага в цитата показват среден пръст-сиреч нищо от това не е вярно нито народа е възроден нито върви към светли бъднини.Децата са прави, само среден пръст заслужава и народа и клишетата без смисъл, който си повтаряме на определени дати.

108

Анонимен

преди 11 години

Задният план на снимката е 100% в основното училище в село Гомотарци, община Видин. Бил съм там и познавам обстановката. Децата не са ми познати, но е възможно да са били на почивка лятото при баба и от скука да са направили тази снимка!

107

jd

преди 11 години

Значи когато са *** не е монтаж , а тия двете са ги монтирали , защо ги делим нима тия двете не са постъпили като *** а , сега трябва редом с другите тримата да чистят листа и да полагат обществено полезен труд и не по важно да се намери кой ги е накарал и кой ги е снимал защото тия двете едва ли знаят какво вършат !!! Време е всеки да носи отговорност за действията си без значение българин *** или бушмен. Едно време казвахме *** работа ... сега вече казваме българска работа !!!

106

Анонимен

преди 11 години

Ах на колко много хора им се иска да е монтаж, но истината е, че подобни сцени са ежедневие в българските училища!

105

bolka

преди 11 години

Прави впечатление долната рамка на портрета - няма как да бъде кафява, след като страничните рамки са бели, както и левият долен ъгъл на рамката при лявата ръчичка на момченцето, допълнително оцветен хоризонтално в кафяво. Ако се сложи във фотошопа, ще лъснат монтираните прекалено изправени средни пръсти.

104

до 101 анонимен

преди 11 години

Ако си учил физика,много неща от сенките на снимката ще ти проговорят с "глас" Обоснови се тогава,с каква техника е направена според тебе "оригиналната снимка" Имам предвид апарат за снимане/без значение дали е фотоапарат или GSM/ помощни средства за осветяване на заснетия обект, естествени светлоизточници,навържи в логическа връзка всичко, и ще стигнеш до истината за жалкия опит за манипулиране!

103

Анонимен

преди 11 години

ima6e i o6te edna skandalna snimka sas balgarin za neq 6to ne komentirat zakoiili pat se ubejdavam 4e dnes bg celqt ne6to sas svoite [statii]

102

Анонимен

преди 11 години

снимката е като онези картинки по вестниците под които пише открийте разликите!некадърно скроен колаж с цел провокация

101

Анонимен

преди 11 години

разбира се, че е монтаж!1 - прекалено дребнички са децата за този фон, вероятно са изрязани от друга снимка, където са снимани в по-далечен план, 2 - прословутите сенки,е ами по всички закони на физиката няма сянка която да е от страната на светлината /за сянката на момиченцето/ и са едни такива строго очертани сенки, все едно баба им си е сложила очна линия, 3 - забелязахте ли ръчичките и средния пръст е монтаж, особено добре си личи при момченцето-лявата ръчичка, прекалено малко пръстчета има

100

bolka

преди 11 години

Че е монтаж, личи от неестественото сгъване на пръстите на ръчичките на децата, както и по-голямата дължина на изправените средни пръсти. Видно е на пръв поглед.

99

експерт

преди 11 години

монтаж е

98

Анонимен

преди 11 години

А и едва ли е трудно да се открие кое е училището по снимката, цвета на коридора, местоположението на портрета и на герба:))

97

до 99

преди 11 години

Това вече е въпрос на култура и възпитание, а за скотския живот са виновни управляващите те именно диктуват социалната политика!