136

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам че ще разочаровам "експертите", но снимката не е никакъв монтаж. Истинска си е. Колкото и да им се иска на хорицата нашите деца да са по-възпитани и по-добри от ромските, няма как да стане. Може да си вярвате в каквото поискате, истината е че обществото е чао.

135

gaf

преди 11 години

takiva kato tezi na snimkata praviat i po loshi neshta vseki den v uchilishata!!! Fakt! Vie samo vlezte za edin den tam i shte vidite che ne e montaj! Tova sa ot novoto pokoleie, chalgata si e kazala dumata!

134

Анонимен

преди 11 години

Че е монтаж това беше ясно от самото начало.Но големия въпрос е,кой го е направил и кой имаше полза това да стане достояние на медиите. Медиите го грабнаха и употребиха по предназначение.*** Кънчев,патриота Каракачанов и папионката Лозанов се упражняваха в ефир кой е по-по най.И вместо да се запитат кой е автора на провокацията към българския народ,те заговориха за ланския сняг.Много скоро след истинската снимка на *** гаврещи се с национални герои.

133

Анонимен

преди 11 години

A moje li da napravq edin montaj na zadna pra6ka na maika im,ba6ta im i na tezi satvorili tazi snimka!!!!

132

jiko

преди 11 години

Estestvenno che e montaj, samo maloumen moje da poviarva v obratnoto. Celta da se otvleche vnimanieto ot mangalskite gavri. Abe svarshi mirizlivia sapun...ne go praviat veche i tva e problema

131

do Гугутка

преди 11 години

da ti ragat ciganskata p utka, che mnogo *** se sabral da aresva tapite ti pisania :)))

130

ник

преди 11 години

При толкова експерти и професионалисти,как пък един не допусна,че това е запалената лампа в стаята! Тогава сенките май ще си паснат.Светкавицата не свети така точково!

129

Анонимен

преди 11 години

*** провокатори!има още да четат фотошопа

128

Анонимен

преди 11 години

Я полека бе интриганти 7 - са на тая умрялата новина ,не е ли малко фалшиво хехе

127

Пупутке

преди 11 години

Снимката е елементарен монтаж просто две думи няма , всеки с по задълбочено взиране го вижда.Въпроса е що медии дето си имат хора пипали програми за обработка си позволяват такава "сензация"Никои с 1 година стаж няма да се хване на тая логика ,да обеснявам кое се вижда не е нужно!Тея деца нито показват среден пръст нито са българчета ,дори не са и чували за кирилица или това училище.

126

Гугутка

преди 11 години

Еее намерихте му пак цаката.....Те "българчетата" са по светли и от светиите........Просто няма как да НЕ е монтаж...може ли та то "българчетата" е синоним на "ангелчета"....Ама то така се гради национално самочувствие...А иначе ония дето си присвояват историята,езикът,традициите,земята и др. те са ни братя...Е нема по големи ПУ...КИ от "Българите"

125

никакъв не си115

преди 11 години

Нивото е просто посредствено , тип детска маниполация на ниво пайнт.Въпроса е защо си правиш труда да маниполираш ,оакахте се вече очакваите да вярват на снимки !

124

whiskey

преди 11 години

А какво значи снимките да са разтърсили социалните мрежи? Хората пускат за броени секунди по 1-2 коментара на недоволство и това е. Голяяяяямото сътресение! На другия ден са забравили и си продължават с игричките, картинките, цитатчетата и пр.

123

Дрънчо

преди 11 години

А някой замисли ли се дори ако е монтаж на кого те показват среден пръст и защо изобщо са снимани как показват средин пръст?

122

Анонимен

преди 11 години

До Какво значение има? Ако е монтаж, проблемът е още по-голям. Дори не е важно каква е била идеята на великият монтажист. Важно е. кой и какво ще види в нея, а също и фактът, че за целта са употребени безобразно две деца.

121

Анонимен

преди 11 години

Още за първи път като я видях тая снимка ми направи впечатление, че сенките на децата са в една посока, при положение, че светкавицата е между тях. Освен това се вижда, че помещението в което е снимано е тъмно, а децата са снимани на светло. Освен това сенките на децата са все едно са плоски и са на 1 см от стената.

120

Анонимен

преди 11 години

кой каза че са българчета, ако оставим настрана спора за монтаж, трябва да се открият самите деца и да се установи дали наистина са българчета ... като се намерят, те ще си кажат, ако не се намерят, може да са всеки две деца свалени от нета и прикачени към снимката. *** бяха разкрити и си признаха сами, докато тук не стане ясно кои са децата нищо не може да се твърди, още повече да се определелят като "българчета"

119

монтаж и половина е

преди 11 години

Очевиден монтаж! То се вижда,че децата са прекалено бели,зада са българчета-ние имаме средиземноморски тен. Второ-и двете деца са с руси коси-а у нас русо-кестеняви коси почти няма. Хайде-едното дете да е северняшки бяло и русо-добре-ама и двете-просто в българия няма толкова светъл цвят на кожата-особено във видинско. Трето-вижте сенките около дрехите на децата-очевиден остатък при преместванее с фотошоп на образ. Пето-децата са добре и скъпо облечени-а стоят в държавно училище с олющени стени?

118

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 11 години

Български деца се гаврят а национални символи - няма проблем, сигурно е монтаж.Ромски деца се гаврят с национални символи - трагедия, скандал, протести, ден на траур.

117

Анонимен

преди 11 години

рамката на окачения на стената портрет що не фърля сянка ?