21

Анонимен

преди 11 години

Аз ко бях на Пацата щях да им са повърна в ефир и да си тръгна!!ТОВА БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОЗРАЧНО-НАГЛАСЕНА ИЗДЪНКА ТЕЯ БРАДЪРИ-ПЕЧАЛБАРИ!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Очаквам всеки момент при Панаойт да вкарат Пеньо Чирпанската Куха лейка !

19

Анонимен

преди 11 години

До гълъбовецНа кучето поне няма ли да му се размине ?

18

Анонимен

преди 11 години

Този за мен е живата дефиниция на термина ''див селянин''.

17

Анонимен

преди 11 години

най обикновено Нищожество и жалък червей

16

Анонимен

преди 11 години

Почти съм сигурен , че вотът против Гълъбовския Фит е нагласен ! Шоу ли ще гледаме или трътките на Сани и Стойка Пипирудата ! Или на някой му харесва ревящия Миро,с който жена му се подигра пред цяла България,а той заради женското си поведение спечели сезона и сега се лакоми за още ? Или двете кухи *** ръгбистчето с едната гънка в мозъка и другата глупачка с изкуствените цици ? За гея нямам думи ! Ако някой ще прави шоу са Найден и Пацо,евентуално и Пеньо,който ще цъфне при Пацата !

15

Анонимен

преди 11 години

Шшшшш, алоооо, забийте си го тоя брадър у дупарите най-накрая. Стига с тая американизирана повръщня. От 6 години нямам телевизор и не можете да ме зомбирате.

14

Анонимен

преди 11 години

Че те го върнаха, то това е подигравка с всички, които гласуваха да бъде изгонен! Ники Кънчев бил му готин тоя, бил му готин оня, на него все най големите антипати са му готини........хм.........и повечето в тая къща са егати смешниците, че просто не е истина, тея македонци ще си кажат, ей ги всички бъгари са такива......хаха..то просто никой не става

13

до 13

преди 11 години

И след груповото напиване и груповия секс, хамериканският експеримент БИГ БРадър повече не искаше да стъпи в Русия, защото Братушките разбиха всякакви представи за лайф предаване на хамериканците...навряха им социалния експеримент братушките в на майка им у хамериканските прогнили мозъци. Това заслужава и Брадъра тук...да се напиваш обаче групово със всички за да се подиграеш на този хамерикански *** брадъра. Руснаците са най-великите, защото разбраха как да го *** на хам. брадър. Хахх

12

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ей,аз се чудех на кого прилича...мама Божка,а то се оказа,че на майката на Пацата.Ама наистина,голяма прилика.Дали не са...сестри,или близначки,туй само Брадърът може да каже и едва ли е случайно.А това че Пацата го върнаха...тайно в къщата в последният момент е...дело на Ники Пънчев,само той го...измисли,защото му дожаля за Панайот.Оставиха го да се наспи тази вечер,без пари в хотела на Брадъра и посред нощ да се...яви на Стойка,наметнат с бял чаршаф,като тайна мисия;ще чакам да видя...майтапа.

11

до 11

преди 11 години

Няма аларма бе како, ние се кефим кака Пацо може да покаже какво всъчщност *** предаване може да бъде брадъра с УЖ тозюи социален експеримент между характери. Само че Пацкото е колоритен,защото не осъзнава наистина колко е кух и когато се напие си мисли че наистина вече той е най великия и никой от другите не може да му каже нищоНай-велики са руснаците: още в първият и единствен Биг брадър в Русия на центъра на Москва брадъра прави къща...на първта вечер грубо напиване и групов секс.

10

Анонимен

преди 11 години

Господи вземи си вересиите !

9

Анонимен

преди 11 години

На мен предаването ми е забавно, въпреки че знам, че е нагласено откъм вот и победители. Пацата е смешен герой, а най-смешното е, че е истински. Ниокй не ви кара да го гледате, не виждам за какво може да е цялата тази аларма ...

8

Анонимен

преди 11 години

TOVA GLUPAVO PREDAVANE NE SVYRSHI LI? ILI PAK PO4NA DRUGO?

7

До № 2

преди 11 години

И аз съм "отврЪтена". На колко години си, че пишеш толкова неграмотно? Като гледам колко грешки си направил в едно изречение, по ти отива да си фен на това предаване.

6

ДНЕС.БГ

преди 11 години

Молим за извинение ,поредната ни статия епичен провал.Ще я обновим във всеки момент,благодаря че ни търпите!

5

Анонимен

преди 11 години

ПО ТЪПО ПРЕДАВАНЕ И ПО *** ХОРА НЯМА!

4

Анонимен

преди 11 години

тоя кога влезна, кога излезна .... !?!?!?!Важното е , че си е взел парите от участието . Искам и аз така 10 000 за един ден

3

Анонимен

преди 11 години

Муахахаххаххаа...*** брадър обича *** хора и остави Панайот. Пацо е отново в играта ..... Муахахахаххаа

2

Легендата

преди 11 години

Супер нагласено. Само се гаврят с Пацата. Никога няма да го оставят да спечели, а той е безспорният фаворит на зрителите!