41

Анонимен

преди 11 години

От всичко казано и видяно до тук / присъствието на гости защитаващи определени участници,преди още да е ясно,даже кои са номинираните,предварително подготвената стая за уж изгонения чрез вота на зрителите Пацо,писмото адресирано до него уж в последния момент / всеки нормален зрител може да си направи извода,че предаването и резултатие са манипулирани и нищо не зависи от броя на изпратените sms-и ! Единствено с тях се пълнят сметките на предаването и си плащаме за кефа да го гледаме !

40

чичо джайм

преди 11 години

цеце манекенката не е жена

39

rgblanco

преди 11 години

Точно щото си пратила, са го изгонили.... Вотът беше за изгонване, а не за спасяване! Според мен много хора са се подвели от последните номинации на Вип Брадър, които бяха с положителен вот... Много е учудващо, че толкова много хора не го харесват. :)

38

Дъщеря ви

преди 11 години

Мамина сладка, аз съм си шматка, глупава, малко влюбена. Мама ми каза уж да се пазя, но не се стърпях, изгорях.

37

123

преди 11 години

321

36

Анонимен

преди 11 години

Не мога да ги разбера хората, значи им е по интересно да гледат некакви гейове и такива къде само спът, също как избраха оная п***а Орлин

35

Анонимен

преди 11 години

И аз го гледам само заради Пацата. Тоя селянин кви ги дрънка само, а другите нещо много насериозно са се взели.

34

Коч

преди 11 години

Колкото си по-***, толкова повече се възмущаваш от простотията. Биг брадър е шоуто, което брои *** и предоставя на управляващите, които и да са те, нивото на овчестадие в страната. С номерата си в този лайв от една страна дисциплинират писачите на смс, за да не се отпускат, а от друга привличат стари скучаещи фенове. Пацата е непоправим и това го прави хитов играч. Всичко е шоу и реклама, за това няма нови участници. Тези имат перфектни договори, като с мобилен оператор.

33

Оп-са

преди 11 години

Чакайте малко, ама това нещо не почна ли оня ден? Кога па имало номинации, че и изгонети, че и върнати???? Тотална гавра с изпращелите му зрители! Хора, сряда вечер е, даваха два нелоши мача от ШЛ, вчера също имаше перфектни мачове, вие ноормални ли сте да гледате тази нагласена простотия?

32

mlad6ito

преди 11 години

mn naglasena rabota izgonixa go 1vi za da stane kato minalia sezon kak obache staqta beshe gotova veche za da vleze vednaga?! i zashto pak kato v onq sezon nosqt uniformi ebati umreloto "shou" naglaseno otsekade

31

sdadas

преди 11 години

Trqq da se v1rne Panaiot nqq ko da stane ina4e nikoi nqma da gleda ... samo Pacata i Ned 6te praqt 6outo Big Brother da si zemat pouka i da gi ostavqt 2mata do kraq !

30

Анонимен

преди 11 години

funky pardi po silno ot pacata .

29

Анонимен

преди 11 години

znachi funki go pliuhte che bil *** i purvosignalen i t.n., a toq *** paco vi e lubimec

28

Киро Ламята

преди 11 години

Вие които сте против предаването,не сте ли се напивали никога,не сте ли се излагали по различни поводи и начини , къде нарочно,къде без да искате ? Не пърдите ли вечер под завивките ? Не ви ли се иска да сте на мястото на някой от тези вътре и да спечелите наградата ? Това е шоу,а не опера ! На който не му харесва,може спокойно да не го гледа !

27

Анонимен

преди 11 години

Как може да се подигравате с хората които си дават парите за гласуване и след това да вращате човека ??????????????????

26

-

преди 11 години

Добре бе, за пръв път щял да влезне човек от феновете на предаването. А през предните 8 сезона какви влизаха, кастинг нямаше ли? *** смеха.

25

Анонимен

преди 11 години

За овцете са нужни такива "шоута" и хората са казали - като има овце ще има и кой да ги стриже! Днес Къци призна в предаването на Гала че много от нещата (а вероятно и всичко според мен) отнасящо се до дормоза който му правеха останалите в къщата - е било режисирано и измислено от Биг Брадър.

24

Руми

преди 11 години

Ама тая Нова телевизия как може да се излага с това тъпо глупаво зрелище събрани от кол и въже и ние да ги гледаме как се лигавят ПРОСТОТИЯТА НА ТЕЗИ КОИТО ГО ДОПУСКАТ НА ЕКРАНА

23

ВСИЧКО МИ Е ЯСНО

преди 11 години

В допълнение към 26 - Кога разбраха тия от биг брадър че Пацо губи вота , кога го написаха това писмо за него,че го и напечатаха , като телеграма може би ...!!!

22

Руснак

преди 11 години

Слаби сте, братя Българи. Не ми пикайте в сакции и не ми повръщайте в тоалетни, ами се напийте заедно с жените в къщата , направете групов секс на открито пред камерите и бъдете чисти пред съвестта си- поне ще знаете че един скапан хамерикански проект завинаги ще се оттегли от България.Наслука, Братушки! Наслука и в секса няма да ви казвам...пияните българки са като нашите рускини. Напред! Няма се даваме, най-големите сме ние..славянските народи. Ние знаем как!Да ги скъсаме западняците!