Пацата. Снимка: Булфото

Пацата се сбогува твърде бързо с Къщата на Big Brother All Stars. Той бе първият, напуснал предаването. Въпреки скоростното му изгонване, участникът от Гълъбово успя да се напие здравата, като за повод изтъкна рождения ден на своя баща.

Всъщност се оказа, че Панайот съвсем не е напуснал предаването, тъй като мисията му в шоуто е да остане в Тайната стая. Условието на БИГ Брадър е да получава мисии, които да изпълнява безпрекословно. Ако се справи със задачите, може отново да получи шанса да е пълноправен член в къщата.

Номинациите станаха факт и изненадаха участниците, които не очакваха, че още на втория ден от престоя им ще се наложи да номинират някой от останалите за изгонване. Четирима получиха номинации, вместо обичайните трима. Това бяха Пацата, Сани, Стойка и Дими.

11 познати личности от реалити формати прекрачиха прага на Къщата, непосредствено след като Орлин стана победителя във Вип Брадър 2012. Той спечели титлата, след като бе финалист с Фънки, Багата, Къци и Никол.

Сегашните наематели на познатия дом в сезона All Stars са Александра Апостолова от X Factor, Борислав Борисов от БИГ Брадър 3, тризначките Вяра, Надежда и Любов, които бяха гост участнички и в миналия сезон на реалитито. В Къщата са още Димитър Казълов - от първи сезон на БИГ Брадър, Лиляна Ангелова от трети сезон, Мирослав Георгиев от втория сезон на предаването, Никола Настески (Лестер) - студент от Скопие, който е участвал в сръбското реалити, Панайот Кючуков (Пацата) от трети сезон , Стойка Стефанова от първия Биг Брадър, Цеце Орешкова -  от Македония. Тя е манекенка, участвала във реалити формата “Fashion Stage”  и Нед.

Предстои и за първи път в историята на шоуто у нас един от феновете на предаването да получи шанс да се присъедини към участниците, а за 10 дни от началото на състезанието повече от 300 души са изпратили видеа, в които по атрактивен начин разказват защо именно те заслужават да са новите звезди на България.

Някои от феновете признават, че искат да влязат в Къщата, за да избягат от работното си всекидневие, други искат да станат известни със своя талант, а трети обещават, че ако влязат в Къщата, ще помогнат на новите Съквартиранти да влязат в перфектна физическа форма.

Избраният ще прекара в Къщата две седмици в компанията на звездите от риалити формати от България и Македония, кaто името на победителя ще стане ясно до края на тази седмица, а самият той ще влезе в Къщата на 26 ноември по време на живото предаване.

Претендентите за участие в Big Brother All Stars са предимно мъже, отбелязват от екипа на предаването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase