80

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен 94. По коментара ти личи колко малко мозък имаш в тиквата си ! Не е важно колко тестостерон в излишък има , а е важно ,че се бори за правата си да се облича както й харесва !

79

Анонимен

преди 11 години

Това лезбо дето за Саудитска Арабия е нещо изключително ,че е грамотна при това на два езика ,не е нищо повече от медиина пропаганда и нагласа пусната за някаква цел.Като гледам вратата зад нея по скоро навява асоцияции с Алжир ,добре ,че не са я снимали до талашитен американско бунгало ,че да е още по смехотворно.Бива *** -агенти в югославия ама малко мисъл да имаха.

78

Анонимен

преди 11 години

АЛОО ... ПОЛИТанализаторите ... тука темата е за жените в арабскя свят, а НЕ за страховете ви от турците, америка и "ло6ите евреи" ....Пи6ете по темата, 4е мамка ви !

77

Анонимен

преди 11 години

Еманципацията намалява раждаемостта и срива семейните ценностиОт това опитват да се предпазят арабите, а на чичко сам му дай да контролира целия святНякой да вижда нещо женствено в съществото на снимката или аз просто си мисля, че тестостерона й е в излишък?

76

талибан

преди 11 години

ДО 79: Тиквена кратуно, а искаш ли да гледаш брадати талибани в църквата? И вместо песнопения дя чуваш "Аллах акбар"?! То бива да си ***, ама твойто е клиника!!

75

до 89

преди 11 години

Маи неграмотния нещо е объркал държавата и хората.Аз на ваще телевизии не вярвам ,на нещото за контрол и събиране на информация - фейсбук също.

74

Анонимен

преди 11 години

в арабскя свят жената е обект ... Работата на жената е да стои в къ6ти и да ражда деца. Какво мисли или какво иска жената няма зна4ение. Тя не е 4овек, тя е ОБЕКТ, според мюсолманите ...Дори сред българските мюсолмани има подобни тенденции ..

73

анонимен

преди 11 години

Радвам се за нея,трябва всички така постъпят ,тия тяхни *** разбирания и начин на живот не са нормални.Всички жени трябва да живеят свободно без ограничения .Всеки има човешки права и нужди затова се борете докато го постигнете.

72

Федаин

преди 11 години

Саудитска Арабия - най-големия съюзник на САЩ в близкия изток. Сирия е светска страна и всеки е свободен да ходи както си иска. Друг е въпросът, че някакви си уаххабити подкрепяни от JewSA, искат да променят това...

71

Анонимен

преди 11 години

Вие сте болни !Единия има червенофобия,другата мъжа и я бие през лицето щото е глезла и истеричка се чуди защо ,третия свободата търси и приглася на убиици.Демек да пишем бълвоч и коментари без значение колко са неадекватни.

70

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

КРАЙНО ФАНАТИЗИРАНИТЕ МЮСУЛМАНИ СА ДИВАЦИ !МАЙМУНИТЕ В АФРИКА ОСЪЗНАХА ,ЧЕ ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЛИЧАТ И ЖИВЕЯТ КАКТО ИМ ХАРЕСВА ,САМО МЮСУЛМАНИТЕ-ДИВАЦИ НЕ ГО РАЗБРАХА !!! НА ТУРСКИ КАЗВАМЕ : АНЛАЯНА СИВРИ СИНЕК САЗ , АНЛАМАЯНА ДАВУЛ ЗУРНА БИЛЕ АЗ !!! НЯМА ДА ПРЕВЕЖДАМ БУКВАЛНО ,НО СМИСЪЛА Е ,ЧЕ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ НЕЩО , ДОРИ И С ТЪПАН ДА МУ БИЕШ ПАК НЯМА ДА РАЗБЕРЕ !

69

Анонимен

преди 11 години

Журналята ,човека -сайт абе пускаи поне голи жени вместо поредната чифуто-масонска пропаганда.Онея една воина водят в момента за друга точат зъби.Тук де що имат ум, знаят какво става и просто от матрялите ви си сваляте нивото до жълта таолета хартия.Тея коси ,арабески за *** американци не за нас.

68

Дедо ви Мраз

преди 11 години

До СтефкаЕ да де - Заради некви измишльотини хората се трепят. My imaginary friend is better than yours :)Това е цялата философия на верските войни

67

Чорбаджия

преди 11 години

А пък българите как се отнасяте към жените си... То не са шамари, обиди, скандали, ИЗНЕВЕРИ, унизително отношение, както у дома, така и на публични места. Арабите, ако са 500 години назад в мисленето си, българите сте 2000 години назад. Няма друго обяснение, че сте една от най- издуханите държави в света и едни от най- нещастните хора.

66

до 72

преди 11 години

Буквално си има по % какво население има ,сега на лайчески глупости били араби няма да отговарям.Има си поне 20 източнка да вземеш да прочетеш ,но за теб и Персите са араби предполагам ,коментара е излишен с познание на 10 годишен само глупости би могъл да изтърсиш.БААС е създадена от християнин така ,че толкова !

65

Анонимен

преди 11 години

Пожелавам им успех! В ислямските държави мисленето като цяло е с 500 г. назад. Там право има само този, който държи оръжието, насочено срещу теб. Жените там нямат права дори колкото имат домашните им животни.

64

Атака

преди 11 години

Абе 21 век сме, а тия с абаси аборигените! Даже и аборигените не са се отнасяли така *** с жените (други човешки същества)!

63

талибан

преди 11 години

Тая не е добре с главата! Щяла да подкрепя сирийската свободна армия! Че те тия за 5 минути ще и резнат зелката - там са най-върлите ислямисти! Единствено правителството на Асад крепи светската държава в Сирия.Нека това моме първо да се пребори с ислямисткия монархически режим в собствената си страна, която между другото е основен спонсор на ислямистките шайки които разоряват Сирия! Ако те вземат властта, дали ще може да ходи без забрадка?!

62

Стефка

преди 11 години

До дядо Мраз боже! Ходи да е прегледаш.Ако беше така половината от конфликтите просто нямаше да ги има .

61

180

преди 11 години

Всеки, който познава сириици, или си е имал работа с такива, знае много добре, че това за което се говори в статията (права на жените, равнопоставеност на половете) просто няма как да се случи!