120

123

преди 9 години

Предлагам и една хубава и полезна статия.orthclass/Архимандрит Йоан (Филипов)РУСКА ТРАДИЦИЯ ЛИ Е ЖЕНИТЕ ДА СЕ МОЛЯТ С ПОКРИТА ГЛАВА?

119

123

преди 9 години

То ,че има забрадени *и в Арабия ,има;ама разпусната коса показва разпуснатост на нравите. А в нашата хубава Православна Християнска вяра също показва,че е добре една благочестива православна християнка да си слага забрадка или шал на главата,когато е на молитва и по време на Богослужение в Църквата. Та, то и по времето преди турско робство,и след него е имало много българки,които са със забрадки.Жалко,че младото поколение не е възпитано във Светото Православие.

118

Анонимен

преди 11 години

Dali e oshte jiva ?

117

Анонимен

преди 11 години

стига глупости Сирия и по точно Асад е остатък от един отдавна отминал период , просто сега му дойде времето покрай Арабската пролет , знам че по всяка вероятност ислямистите ще надделеят , така стана навсякъде , така и у нас след 10 ноември се възстановиха старте партии , когато едно нещо дълго време е занранявано то след промените избуява , но това е на първо време , илслямизма крайния няма шансове в 21 век особено с този инернет, просто трябва манлко време , това е малката заплаха за света

116

Анонимен

преди 11 години

Всеки има право да живее живота си, както намери за добре. Браво на момичето!

115

do 143

преди 11 години

ти кога последно си бил в Сирия ? идея нямаш за какво говориш, цял свят разбра кой им ги внесе там "опозиционерите" и с ква целпо-светска държава в района нямаше, жалко за хубавата страна

114

^3DAttack

преди 11 години

До ОМГ! За Сирия не си много прав .. Да така е една част от опозицията го иска .. но има и друга която е светски настроена и тя иска демокрация по западен модел .. без *** без и без диктатура.. но си абсолютно прав че има и една част от тях и то най-добре воюващите и най-твърдите които са си ислямски фанатици ..затова и запада не се решава истински да ги подпре защото много добре знае последствията и се опитват да лавират .. хем им да им помогнат но после да не вземат властта..

113

Ариана

преди 11 години

Арабски маймуни...

112

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 139 . А ТИ ЗАЩО САМ СИ СЛАГАШ ПЛЮС ,А НЕ ЧАКАШ ДРУГИ ДА ТИ СЛОЖАТ ?!

111

Анонимен

преди 11 години

А защо ни занимават с ***

110

Анонимен

преди 11 години

в Истанбул веднъж като бях и се шляех по туристическите пътеки попаднах на група явно от някои от арбските страни , арабина заедно с харема , едно от девойчетата които бяха забулени . леле какви сини очи имаше и как шареха , плачеше горкото за обстойно разбулване , а българките до мене с минижупи тип колан , щипеха ги по Капалъто малчуганите , а *** гладеха брадите , хак да им е .

109

Анонимен

преди 11 години

За жалост ще бъде убита с камъни.

108

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До ОМГ! Абе що намесваш политиците и управляващите !!Тук не става дума за политици ,а за религиозни стереотипи и предразсъдъци !Правителството ако ще и публично да каже : "ВСИЧКИ ЖЕНИ ДА СЕ ОБЛИЧАТ КАКТО СИ ИСКАТ",с това нищо няма да се промени !Трябва обществото да отхвърли тези *** религиозни предразсъдъци и всеки да се облича както си иска ,който иска забрадка да носи ,който не иска да не носи!Представям си как жените там ходят на плаж! Къпят се с фереджетата ,както нашите *** с роклите!

107

До интернист

преди 11 години

Много хубави надежди имаш и би било чедестно да се реализират, но реалността е друа. Хората масово затъпяват, а най-примитивните се размножават най-много. Това само ще засилва влиянието на религиите...

106

ОМГ!

преди 11 години

*** тъпата пропаганда! В Момента в Сирия е разрешено ходенето без забрадки. Може да се види от предостатъчно снимкови атериали, видеа и т.н. Точно т.н. опозицията настояват за въвеждането на задължителните забрадки! Боже боже.... Докъде успяха медийте да изкривят нещата....

105

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Направи ми много силно и негативно впечатление подзаглавието : снимка на момиче без забрадка разбуни духовете в арабския свят !!! Щом такава снимка им разбунва духовете ,ами да им е... духовете , ДИВАЦИ !!! Разбунили им се духовете защото момичето се е снимало без забрадка ! До 128 - е на това му казват да държиш сметка на друг и да му определяш как да живее и да се облича ! Разбунили им се духовете , майка им дивашка !

104

Gazibarev

преди 11 години

Мисля, че е време людете да спрат да обръщат толкова внимание на религията... мисля, че на всички ни е ясно, че религиите са просто поредният начин за контролиране на офцете. Помислете си само, колко по-мирен би бил един свят без религия, без расово, без полово разделение...

103

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен 128.Стана ми много ясно ,че логичното мислене не е едно от добрите ти качества !"Се едно Туркиня да държи сметка на .."!Ти изобщо не правиш ли разлика какво е да държиш сметка на някого и какво е да се бориш за правата си ?! Момичето въобще не държи сметка на никой ,а си качва в нета снимка без забрадка и се бори за правата си и дава кураж на съмишленичките си от цял свят ,които мислят като нея!Ти да си прочел някъде да дава акъли на жените обичащи забрадките ,да не носят забрадки?!

102

Анонимен

преди 11 години

До гурбетчия явно се правиш на много *** ,ако не схващаш примера с япония и китаи то тогава нещо мисловните ти възможности са на 10 годишен.Пак за теб с други примери!Се едно Туркиня да държи сметка на българска мюсулманка каква свобода имала нещо от тоя род ми звучи един вид тотална нелепост.Бива да опитваш да маниполираш но си глупав!

101

Анонимен

преди 11 години

ама това на снимката момиче ли е