40

до 59

преди 11 години

много си прам. Работата нещо намирисва!

39

ХАХАХАХАХАХА

преди 11 години

Дана като Дана Интернешънъл, нали!!!

38

Анонимен

преди 11 години

Дано сега да е почувствала вятъра в косата си ....

37

Анонимен

преди 11 години

"- DA PODKREPI SVOBODNATA SIRIISKA ARMIA " SAMO 4E ZAD TAZI ARMIA STOI ALKAIDA ! A TE UBIAV S KAMANI JENITE ........

36

паткаран

преди 11 години

И аз искам по *** да си ходя ама не може

35

Анонимен

преди 11 години

За мен това не е геройство! Хубави са мечтите и ,но самата тя е от релегия с която борбата е трудна. Да си припомним ,че 80% от египтяните мислят ,че всеки отказал се от исляма трябва да умре. При такива крайни позиции и то на мнозинство в една държава е абсурд със снимки и протести да се постигне нещо. Новата Сирия ще е като новата Либия... няма да описвам ,защото мисля , че е ясно на всеки .

34

ККК

преди 11 години

Националистче, знам кой си. Идвам.Нямаш време.

33

!

преди 11 години

Абе и аз искам да се разхождам гол по улицата, ама не може. ОТ ЕДНА ЗАБРАДКА СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА .Така се манипулират глупаците.

32

Анонимен

преди 11 години

пясъчните хора и техните проблеми ...някои от тях претендират, че са развити държави, ама са си същите номади

31

123

преди 11 години

Ох, понеже ние сме цъфнали и вързали, та тръгнахме и другите да оправяме...

30

писна ми

преди 11 години

Браво на момичето. От такива хора има нужда светът. А коментиращите *** по- долу, които са обърнали темата към ГЕРБ и тези, които я порицават, по- добре да се гръмнат и да се спасят от мъките си. В наше време няма място за ограничени хора. Настава време на борба приятели и е време да заемем позиция. Жалко, че имам чувството, че след 1 месец ще научим за смъртта на това момиче, но тя е постъпила смело и заслужава подкрепа.

29

Един Българин

преди 11 години

До МюсулманинЗа хората, които не са мюсюлмани може би е трудно да разберат истинската ви обида. Аз трудно мога да се определя като идеален християнин поради простата причина че дори и от храна постя до 50 дена на година (а не 100), но също така ми се струва че някои неща са малко остарели в нашите религии. Вероятно не си съгласен с мен, но примерно 2 поколения назад се е смятало супер непристойно да се говори за секс дори и родители - деца. Мисля че към днешно време това е задължително.

28

Фалшиви Инициали

преди 11 години

току-що я добавих в приятели в фейса :) ще я поздравя лично :)

27

Spravedliv

преди 11 години

Do nacionalista .Kolega bez da se obijdame ako moje ! Qsen li sam nikoi ne ti plyuva omryalata KOMUNISTICHESKA partya .Koi kakav e si e negova rabota no se saobrazyavai s napisanite si komentari !

26

Анонимен

преди 11 години

Тая не знае какво я чака, ако подкрепената от нея "сирийска свободна армия" победи в Сирия. Не само забрадка, а изцяло покрита ще й е главата след това и едва ли ще може да излиза от къщата си.

25

Жена

преди 11 години

Исляма е религия без бъдеще. Или ще се промени или ще изчезне, Не е възможно в идните столетия, когато човечеството ще достигне небивало развитие в техническата и духовна област да третираш едната половина на света, като животно. Как обаче варварите мюсюлмани ще се справят с този проблем, който противоречи на Корана си е техен проблем. Времето тиктака...

24

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

БОРИСОВ МИ ГО ТУРИ НА ТРИ КАТА, ИСКАМ ОЩЕ!!! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ - ДАНО СЕ СЪГЛАСИ!!!

23

:-)

преди 11 години

Напълно скалъпена история. Уж протест продиктуван от чисто женски подбуди, пък искала да сваля властта в Сирия. И с тази преческа това момиче прилича повече на момче, което също е умишлено търсен ефект - типично по холивудски. Утре сигурно ще каже, че е лесби и ще си напъха едно замразено пиле... знаете къде!

22

до 47

преди 11 години

Браво на теб, ако си наблизо - ще те почерпя!!!! А на тези т.нар. протестиращи искам да им кажа, че като искат да се тровят и да *** - да си го правят вкъщи, да си тровят собствените деца, а не моите. Вместо да ги е срам от себе си и да зарежат веднага цигарите, те тръгнали да ми протестират. Първобитни хора!!!!!!!!!

21

барото

преди 11 години

Браво на момичето. Нужна е доста смелост да се изправиш срещу "най-толерантната" религия. Дано не и се случи нищо лошо