127

Анонимен

преди 11 години

Някой тук защити Фънки - ок, забавен е на моменти, но ти ой не се осмели да защити Къци, а напротив - опита се да го стъпче за собствено успокоение - както направиха Иван Ласкин, Юлиан, Златка, Патрашкова и т.н. - знайни и незнайни *** и комплексари. Водещата колкото и да защитаваше гаджето си Ласкин, видяхме за какъв селски бек става въпрос. Не че Къци е някакъв академичен ум, но поне е възпитан, а и е забавен по своему и му симпатизирам. Най-нормален и интелигентен е Орлин.

126

Възмутен

преди 11 години

Какъв елит тази е много заблудена ако ги нарича тези клоуни елит !!!Елита няма време за пиар защото е елит!!!Елит и Христо Стойчков,Валентин Златев Бойко Борисов и много други но не и тези

125

до мацка

преди 11 години

Мацке, мацкееееееее, и твоя акъл явно е колкото Златкиния. Само като и видя просташкото държание към едни и сервилното - към други... Проста и злобна - една опасна комбинация!

124

GIVKOV-TODOR GIVKOV

преди 11 години

PATRA6KOVA E E*ATI I TRAGEDIJTA.TOLKOVA MI E SKU4NA.NE MU ZAVIGDAM NA MUGA I.TA TJ NJMA I GENSKI VID NE MOGA DA OPREDELJ DAGE KAKVO E NIKAKVA GENSTVENOST NIKAKVI GENSKI 4ERTI KOI J PRASKA TAJ I PO KAKUV NA4IN SU6TO NE MOGA DA SI OBJSNJ.NIKAKUV SEKSAPIL ZA KAKVO SA J VKARALI V TAJ KU6TA NE MOGA DA SI OTGOVORJ.TOVA LI NARI4ATE ELIT BOGE GOSPODI KOI J NARI4A TAJ ELIT BOGE

123

мацка

преди 11 години

Аз пък искам да спечели Златка, защото тя осъзна своите пропуски и съм убедена, че ще се опита да ги поправи.Това е достатъчно добра причина да си променя мнението за нея.Оказа се добро момиче хубаво е, че и Патрашкова го е осъзнала. Отврати ме държанието на Мариана не съм предполагала, че може да е такава.Тя изобщо не желае да се погледне отстрани и да види как се държи, камо ли пък да поиска да се поправи, даже продължи да циври,че хората били лоши.Опазил ме Бог от такива "добри хора" като нея

122

Анонимен

преди 11 години

Патрашкова. Унизително сервилна към едни - към Памела, към Юлиян, към Ласкин, към съпругата на Стефан Данаилов - прекрасния човек Мария. Ехидно снизходителна към други - Къци, Бонка. Прикрито злобна към трети - Марияна, Камелия, Люси. Открито злобна - към Ирен.

121

Анонимен

преди 11 години

Аз не съм и не искам да съм ВИП в БГ. Това е адекватно да имаш интелект на Златка или трите мадони, да се наливаш с бира и уиски по цял ден, да дрънкаш празни приказки колко голяма звезда си с издадени по 1-2 песни на година, които никой не слуша...

120

Анонимен

преди 11 години

Това предаване е пълна порнография.Вкарали няколко екземпляра в луксозната къща, дали им да плюскат на корем, да се излежават като ***, да им плащат за това и да ръсят простотии.Що не ги вкарат в една сиромашка къща, да ядат лапад и коприва, да копаят градината за да ядат, да ги видим тогава какви випове са!

119

TODOR GIVKOV

преди 11 години

TOJ SEZON E PULNA AMA PULNA TRAGEDIJAZ NE ISKAM DA GLEDAM PATRA6KOVA TJ MI E TOLKOVA SKU4NA KAKTO I POVE4ETO SA TOLKOVA SKU4NI NE MOGAT DA TE PRIVLEKAT S PO4TI NI6TO.MOGE DA SA OBRAZOVANI S VISOK MORAL I NA4IN NA POVEDENIE NO SA TOLKOVA SKU4NI V O4ITE NA HORATA 4E NJMA NAKUDE.DA NE ZABRAVJME 4E TOVA E 6OO PROGRAMA A NE PREZIDENTSKI DIPUT.

118

До 136

преди 11 години

Ама ти май не си й чел интервюто? Че тя е света вода ненапита, истински ангел небесен... Но за сметка на това ги е видяла другите колко струват! Стана ми много противна след като я "опознах".

117

Анонимен

преди 11 години

Абе станаха елит благодарение на мътните времена и те с олицетворението на тези тежки години! Ако елитът ни бе по-морален и творчески настроен- нямаше да сме на опашката на Европа, а то *** на бивши доносници! Елит!

116

13

преди 11 години

А какво ще кажете за водещата на предаването? Мен лично ме дразни с нейното "момче", което казва какво мисли, но по просташки начин. Няма елементарно възпитание.

115

Анонимен

преди 11 години

Те пък за необикновени ли се смятат. Може би- да. Всеки би се срамувал, ако притежаваше техните качества или е успял по техния начин. За това може и да са необикновени, но да придават на тази характеристика нещо повече от това е хиперболизация!

114

Imeto

преди 11 години

Патрашитель! -потрошавамА помните ли Иван, който каза: "Ей оня там, дебелия" - той беше любимец на народа, а не дебелия фънки

113

Анонимен

преди 11 години

Багата, Орлин, Никол, Къци и може би Фънки ще останат до последно. Такава е моята прогноза.

112

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Как да не се различава -напротив с простотията си и комплексарщината на същия този елит.Я нека да повторят първия Бик Брадър по същото време да видим дали тия от елита някой ще ги погледне.

111

Анонимен

преди 11 години

Това предаване е една уникално безсмислена и *** порнография. Хората вътре са точно толкова "ВИП", колкото магарето е кон.

110

13

преди 11 години

Фънки може да е дебел и да е бил никому неизвестен, но в онова предаване, не спря да обижда хората - били дебели, ниски, трътлести и т.н. По тази логика той отдавна е трябвало да се гръмне.А, между другото, Кънчев му каза, че е "любимец на народа". Аз не съм от този народ, а вие?

109

:)

преди 11 години

Махнете тази грозна вещица, че ни плаши децата :)

108

ТЯ

преди 11 години

До До ТЯ - Факт..Просто са жалки, това е истината.