7

Анонимен

преди 11 години

А тази какво е очаквала ,че елитът е с два жълтъка ? Ама ,че ббързи реакции,тази е сигорно на 49 години и чак сега проумява ,че обикновените хора доста пъти са по стойностни от елитът.

6

Анонимен

преди 11 години

Избиват си комплексите чалгарите Ласкин, Юлиян и дебелата *** върху физически по-слаб Къци понеже "не говорил" достатъчно. То понеже и Багата много плямпа нали, но на него му лъскате обувките тихо и кротко.А тая на снимката каква е? Поръчкова журналистка.

5

Анонимен

преди 11 години

Какъв "елит" сте вие бе?! Ти и онзи мазен комплексар от село - Юлиян. Да ви имам елита селска деградирана!

4

Васко

преди 11 години

Патрашкова да си гледа работата! Там е избрана преднамерено една посредствена извадка на обществото. В България има елит, но той не е във Вип Брадър в сегашния му вид.

3

МАЯ

преди 11 години

ХАРЕСВАХ ТАЗИ ЖЕНА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА НО....СЕГА СЕ ЗАМИСЛЯМ ЗАЩО: МНОГО ПУШИ - НЕ Я ВИДЯХ ДА ИЗМИЕ ПОНЕ ЕДНА ЧИНИЯ - ЗАПОЧНА ДА ИНТРИГАНСТВА - А ТОВА СЪС ЗЛАТКА БЕШЕ ДОСТА КАТО НАГЛАСЕНО СЪМНЯВАМ СЕ ЗЛАТКА ЩЕ ЧЕТЕ КНИГИТЕ КОИТО И ПРИГОТВИ ТЯ МИСЛИ ЗА ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ЗА КНИГИ - ЗАЩО НЕ Я ПОПИТА КАК Е ВЗЕМАЛА ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ - АКО ЗЛАТКА,БОНИ ,БАГАТА,ФЪНКИ И ОЩЕ НЯКОИ СА ВИП АЗ СЪМ СУПЕР ВИП - ЕДИН СЪВЕТ ПОГЛЕДАЙ МАЛКО ТОВА КОЕТО БЕШЕ В КЪЩАТА И СТАНИ ПАК СЕБЕ СИ ХАРЕСВАМ ТЕ

2

Анонимен

преди 11 години

България пропада, морално, емоционално, етично и т.н.Ако това в къщата са виповете и елита който да е пример за подражание на младите значи много сме закъсали. Щом *** в 11 клас може да не знае кой е Левски и да се гаври с портрета му за какво да говорим, като след 10 години вече никой няма да знае кой е Левски, но всичи ще знаят Златките и Азис от къщата на брадъра.Такива *** издухващи мозъка предавания трябва да бъдат забранени от СЕМ, като вредни за младежите.

1

Анонимен

преди 11 години

Амчи Патрашкова ***...ми тя просто е объркана думичката. Думичката не е "елит". Там са сбрани други, грешно титуловани "елит" и "ВИП" поради естеството на Брадъра.Ама така де. Не съ различават от селските пиеници по простата причина, че и те са такива. Как да са различава нещо неотличимо.