187

бб

преди 11 години

Другарко Патрашкова, моля Ви да поздравите другаря Петров, когато го посетите в края на седмицата. предварително Ви благодаря.

186

8

преди 11 години

Патрашкова не ми харесва, може би заради думите и че имало много лицемери в къщата на ВИП-овете, а тя самата многократно е говорила зад гърба на някой. Обяснява и говори за искреност, а тя няма силата да каже това което мисли на всеки един от персонажите вътре. Вероятно е страхотен журналист, но на мен не ми остави добро впечатление.

185

Анонимен

преди 11 години

Patra6kova 4udovi6te otvratitelno,dolno,za6to vaob6te publikuvat statiite te,mrasen 4ovek si Patra6kova,mnogo mrasen,ti si za trepane i plitko zaraviane

184

Анонимен

преди 11 години

*** много интелигентен тоз Юлиян бее! Какви неща знае само.. колко е информиран. Сигурно всеки ден чете днес.бг.

183

шут

преди 11 години

До Кака Ваня - Самият факт, че си учудена от напускането му на операта, говори ,че не се вълнуваш чак толкова от великото му име ! А, и кой напуска !? Този, който няма роли и не му дават , т.е. бездарният !Ако е толкова велик, нямаше да има време да се занимава с разни шоута , телевизии, риалита и т.н.! Да сте видели Пендачанска в Биг Брадър !? Айде холан !

182

Анонимен

преди 11 години

До непоклатим в становиКакво й харесваш, че списва мутренски вестник ли?

181

АНОНИМЕН

преди 11 години

За какви випове говори Патрашкова,всички се държат като палячовци и готови да продадат душите си за пари.Видях простотия до шия.

180

Кака Ваня

преди 11 години

До ЯЯЯвно има, щом го дават...аз не го гледам, прочетох интервюто на Патрашката,дето цял вестник измисли да защитава мафиота Алексей Петров, затова се намесих в коментарите.Но няма сила,която да ме накара да гледам тази отврат.

179

Анонимен

преди 11 години

Като сте рекнали Юлиян, та Юлиян...седнах тая вечер да го гледам и той взе та разказа един стар и *** виц, и даже с чувство така...Жалко момченце.

178

Кака Ваня

преди 11 години

До шутТова че ти не познаваш Юлиан Константинов,не значи, че хората не го знаят.Много добър бас, учудих се че е напуснал операта, не знаех...А защо участва в това тъпо шоу? - негова си работа, има сигурно някаква причина.Аз не гледам Големия брат.

177

Анонимен

преди 11 години

добрютро.матряла си е матрял.

176

Възмутена и Огорчена

преди 11 години

До Анонимен До ИнтИлингента: Господин ИнтИлигент, имате пунктуационни и правописни грешки. Един наистина уверен в своята интелигентност човек, никога не би изрекъл подобно изречение. За жалост - това сме хората - озлобени, смачкани и изпростели. В това число сме и аз, и вие и тези хора в къщата. Всеки от тях (и от нас) е продукт на времето ни. Не е оправдание , но не е и повод за безумни твърдения и самооценки.

175

Бонита

преди 11 години

До ТЯ хахахах, две капки вода :) много ми стана смешно :) Патрашкова няма как да прикрие себе си, не се е надраснала чак толкова и чак става комична! Участието и беше огромна грешка, вече със сигурност няма никой да я приема като сериозен журналист.

174

шут

преди 11 години

Обичам опера, но досега не бях чул за този ! Явно около Бусманци го знаят !От Брадъра гледам 2мин. толкова издържам и винаги ме е учудвало и в предишните риалита, никога и нито един не споменава поне една книга, която е прочел , да каже какво го вълнува ! По цял ден явно само пиене, долни мръсни клюки зад гърбовете си и гнусни усмивки като застанат един срещу друг ! И поведение на *** , всички до един !

173

шут

преди 11 години

Какъв ВИП, какъв ЕЛИТ , какъв ХАЙЛАЙф !? Добре, че сами се наричат така, иначе на никой няма да му дойде на ум , че са " по- специална " порода ПРОСТАЦИ ! Надошли от селата "*** "- не СЕЛЯНИ, това е достойно - вари ги , печи ги, на гайда миришат !Т.Е. на обор и на *** барабонки ! Тези хора за пари са готови на всичко ! Дори и за резил ! !!? А, този оперен певач, като е толкова "велик ", що ще сред този "Калцунев хайлайф "!? Обичам опера, но не съ

172

NIK

преди 11 години

TAZE E PLOD NA NEUSPESHEN ABORT ILI PUK MAKAI E SABIRLA SPERMATA NA BA6TA I OT ZEMIATA . NEMA TAKAVA MURSHA DOLNA ,DANO I IZSUHNAT RACETE NA TAZI PA*AVRA I TUPIAT ULIAN DA HODI DA I LIJE P..U..T...K..T..A KOJATO GARNACIA E MIRIZLIVA I KOSMATA

171

Гошо Тъпото

преди 11 години

Партакешкова,България не е...държава на Златките,а държава на...нищоправещите,които живеят охолно и притежават 90% от благата.Ти също си една от тях,защото обслужваш медийно богаташите и те ти...плащат за това.Никакви випове не сте,Вип може да бъдат тези персони,които са сътворили нещо за народа и работят в негов...интерес.Какво си...сътворила ти;в последно време работеше само за Трактора,защото той ти...плащаше.Ти си шменди капели,правиш се на...умряла лисица,белким някой паралия те...наеме.

170

Znala sve

преди 11 години

Представителите на "елита" от що са задоволени и щастлива чак им е скучно, но зад ъгъла мъката и нещастието ги чака. Не им завиждам.

169

мене

преди 11 години

Ама разбира се, че въпросният елит по- нищо не се различава! По стечение на обстоятелствата тях ги дават по телевизията, пък нас не. Всеки, влязъл във фокуса на телевизионните камери, става елит. В България това е лесно и криворазбрано.

168

ТЯ

преди 11 години

"Вип-овете" в къщата може да са богати, но са с бедни души!