18

Мазиньо

преди 11 години

самото име ме отказа да си губя времето с поредната пародия на "филм" в България.. как пък сърбите и дори турците имат оргинални идеи, а ние копираме инглизки от реди 10 години... измислете нещо, направете го за първи път.. това, колкото и да е интересен филм винаги ще бъде сравняван с лок сток енд туу смокинг барелс :)

17

Анонимен

преди 11 години

до 16 много добре знам защо съм го написал , въпроса е искаме ли нещо да се случва и нас или не.

16

Анонимен

преди 11 години

от мене пари за билет няма да видят.

15

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е само от кой филм ще плагиатстват повече- от гепи или 2 димящи дула. Единственото нещо в БГ киното, което да става за нещо е ''Под прикритие''. Всичко друго е невъобразима помия.

14

до 10

преди 11 години

Виж в речника за "танталови мъки", няма нужда да ги преименуваш в "талантови" и да демонстрираш невежество :D :D :D

13

Анонимен

преди 11 години

До 10 добре гледал ли си филма , ако си естествено че си имаш мнение по въпроса , но ако не си , смяташ ли че е справедливо да се изказваш. А да не говриме че непрекъснато ревеме ,ч е нищо не се случва в нашата страна ,а ако случайно нещо се случи гледаме вкупом да го оплюеме , така дори нямаме шанс някога да се доближиме до върха.

12

sante_dog

преди 11 години

Пиратството ограбва! А плагиатството - така е честно!

11

Чичака

преди 11 години

Финансово успешно кино в България няма как да има, а причината е повече от прозаична - няма зрители. Буквално. При една зрителска маса от около 200-300 000 редовни зрители, как очаквате да си избиете прихода ? Не става. Пари се избиват от големи аудитории, т.е. филмите трябва да впечатляват от грозника от източен Лондон до гъзаря в Сидни. За което се изискват космополитно мислене и оригиналност. Последното нещо, което може да се каже за българските филми - 2/3 от тях долни ментета като това.

10

No, thank you!

преди 11 години

Ще си спестя танталовите мъки да го гледам.

9

Анонимен

преди 11 години

" Вижте хората минават през танталови мъки за да направят филм , те не се нуждаят от скепциза ви запазете си го за своя собствен живот "Колко талантови мъки са били няма значение, важен е резултата. Това и коментираме тук.Щото като погледнеш Давид на Микеланджело не казаш еии колко талантови мъки са били, ами оценяваш резултата.Някои и да бъхтят 30 години ако резултата е кафяв и мирише, да не очакват похвали за това което е "талантовите им мъки" са родили.

8

Анонимен

преди 11 години

някой гледал ли го е тоя филм? Става ли за *** за зеле

7

Анонимен

преди 11 години

Вижте хората минават през танталови мъки за да направят филм , те не се нуждаят от скепциза ви запазете си го за своя собствен живот

6

?

преди 11 години

ама те искат да спечелят с плагиатство... тези хора така и не разбраха че ментето си остава менте...след като се провалят и тези да пуснат и те клип как пиратството ги е ограбило

5

Анонимен

преди 11 години

За какво да гледам български филми!? Само мафиотски мутренски простотии.Аз като гледам новините, същата работа.

4

fun

преди 11 години

Минимална заплата,ток и 99 кубика вода

3

Анонимен

преди 11 години

i takova ne6o li imalo? BG KINO.

2

Анонимен

преди 11 години

този точно филм не е от спонсорираните,сам си е търсил бюджет...за това е и разпокъсан и сниман на..парче...

1

Topalov

преди 11 години

Плагиатчетата отново ще се опитат да ни върнат в света на дивотиите и измишльотините на гладния Въргал , отшумели преди повече от 10 год. . Е*ати простите продуценти, актьори и евентуално зрители които ще отидат да платят билетчета. Край немат простотиите български !