58

Ивета

преди 11 години

На мен специално българските филми много ми допадат, но този го гледах снощи и не ми хареса особено..според мен сценарият куцаше,не беше забавен с изключение на няколко момента и като цяло имаше доста пропуски...звукът също не беше на ниво

57

кунг-фу паяк

преди 11 години

Още като прочетох втория абзац и реших, че не ми се гледа филма.

56

MK

преди 11 години

Добре е ,че в Югозападна България(Скопие) все още се правят хубави филми . Като "Трето полувреме" например.

55

333

преди 11 години

Как не ви е срам повечето тук,не се ли замисляте че точно зада ви се харесват американските бозички,вългарското кино отиде по дяволите,ама да,със изпилените ви мозъчета как ще харесате нещо стойностно,гледайде американските бълвочи и се кефете на полираните ви мозъци.

54

с.

преди 11 години

Шменти капели беше свежо филмче!Гледах го на кино защото беше редно да си платя и да подкрепя автора!Мисия Лондон също беше доста свеж!Мисля да гледам и този!На фона на цялостното пропадане на държавата няма как да е различно и в киното!Затова когато сред посредствената сивота изникне нещо по-така е хубаво да се подкрепят авторите на тези проекти!Като например да си купиш билет и да го гледаш вместо да плюеш и хейтваш из форумите!

53

Анонимен

преди 11 години

Gledaite Vampiri talasami i Sled kraq na sveta.....2 hubavi filma sled 1990 ta .

52

А4ко

преди 11 години

Да бе да само от билети целият филм е една реклама на цигари КИНГ и БЛЕК РАМ,,,,

51

Анонимен

преди 11 години

До ЗагоркаДа ти кажа аз още на премиерата го гледах този фим и съвсем сериозно , не съм гледала по-добър Български филм от 89 насам

50

Бай Марин

преди 11 години

Аз пък току що гледах филма и много ме изкефи , отдавна не съм сме смял така. Лафовете направо цепят мрака. Няма по-мешен БГ филм. Мисля пак да го гледам.

49

Анонимен

преди 11 години

Хайде първо гледайте филма пък после коментирайте ...

48

До Ариана

преди 11 години

"Има и хубави български филми бе, прости чалгари."Не обиждай чалгарите, защото само те могат да харесат днешните мутри-помии на българското кино.

47

Загорка

преди 11 години

До АрианаАко наистина мислиш, че има хубави български филми след '89, то значи простата чалгарка си ти. Или поне си без капчица вкус и усет. Дай пример поне за един филм, дето да става за нещо от новите.

46

Ариана

преди 11 години

Има и хубави български филми бе, прости чалгари.

45

чичо Митко

преди 11 години

до 48Друже, реалността е такава и в Щатите, те там са по-напред със светлинни години от нас специално с наркотиците и мафията, но както виждаме не правят филми само за ***, "гангста", Гетото, италианската мафия, китайската мафия и прочее...

44

Анонимен

преди 11 години

защото такава е ралността,в която живеем :}

43

чичо Митко

преди 11 години

Винаги съм се чудел, защо никой българин не се хваща да направи една жизнерадостна комедийка, като тези от Холивуд с Дженифър Анистън примерно, където да има само смях и общочовешки отношения. Без мутри, мафиотски босове, крясъци, наркотици и прочее изтъркани и толкова банални вече сюжети, които неизменно присъстват във всеки български филм, извинете, във всяка българска боза. Да направят нещо като "С деца на море" с Парцалев примерно. Защо не се правят такива филми, искам да знам аз.

42

тцЪ

преди 11 години

Едно нещо не мога да разбера - за нашите сценаристи само наркозависими, мутри, ***, Възродителен процес и прехода от комунизма ли съществуват?! Защото не мога да се сетя за български филм от последните 10 години, който да не е на тази тема.

41

Pimp C

преди 11 години

Ест. не могат да измислят нещо оригинално и ще направят това което масата иска да гледа - мутро-меркантилно-цинично-дебалашки "хумористичен" филм.

40

Филмът хубав ли е?

преди 11 години

Филмът хубав ли е или е български?

39

манджа

преди 11 години

Историята за сляпото момче и способността му да разпознава предмети чрез издаване на звуци е страхотна.Разбира се не в посока батман да се вземе идеята,а например желанието му да научи и други слепи да се движат свободно