91

до 109

преди 11 години

Питам те дали се смяташ за свестен.Ти ми отговаряш : нищо подобно.Забавен си :)))

90

KoH

преди 11 години

Ква е тая лайнярщина? Кой комплексар, пак се прави на творец и след това, като го опсуваме всички, ще почне да пищи, че не е разбра. Аман от свобода на слово, аман от права. Искам правото, да събера шайка, с която да пръснем кофата на твореца.

89

Американите ни учат

преди 11 години

Нощта ражда из мъртва утробавековната злоба на роба:своя пурпурен гняв -величавИнтересно, дали цвета на суичера на Гео Милев е пурпурен заради началото на "Септември". Някой долу беше писал, че Ботев щели да го изкарат едва ли не пират. Ами според съврменните разбирания, вменени ни от хамериканофилите, Ботев ще да е бил точно пират. При това речен пират, отвлякъл кораб собственост на горката, ощетена, австрийска компания, на която и откраднали неприкосновената частна собственост.

88

!!!!!!

преди 11 години

Българина сега живее по-зле отколкото през Османско време!Безработица,кражби,убийства през ден,измами,палежи,отвличания и т.н.и това ако е спокоен живот здраве му кажи.За това над 2 милиона хора емигрирахазащото Бг е рай.

87

до 102

преди 11 години

Че ти за свястен ли се смяташ, като одобравяш подобна гавра с хора загинали за нашата свобода?

86

Nabuco

преди 11 години

Най ме кефи Йовков. Все едно Хитлер е станал вокал на Джамиракуай.

85

Анонимен

преди 11 години

ще дадат ли мериканците пари, за Ботев с народни истументи и на нашенски мелодий, не ! нали трябва да си наложат тяхната простотия и да опошлят чуждото.

84

Анонимен

преди 11 години

Че лошо ли ви беше по турско... изнасилят тук таме заколят някои за респект. Вземат 5-6 момчета за еничари и после па си е спокойно.... Кое от робството не се повтаря в момента? Само дето вече повече джамии има- иначе на турчин и *** нищо не можеш да направиш а те си вилнеят на воля

83

Петко

преди 11 години

След огромното недоразумение ЕПИЗОД, сега и тази уникална простотия!!! СРАМ,СРАМ,СРАМ!!!!!!!!!!!!! Само АНТИ-българи могат да го направят това!!!

82

Анонимен

преди 11 години

Харесвам изброените музикални стилове, но идеята е меко казано абсурдна...толкова чуждо и далечно от тези велики българи, толкова небългарско е...

81

до 96 и 97

преди 11 години

Айде обратно в психодиспансера и двамата.

80

ч.д.

преди 11 години

Трябва да го прочетеш, иначе попадаш в една мп3-на инерция, най много да заспиш, нали трябва да спреш и да се замислиш, да намериш и разбереш похватите и инструментите на словото, които често са скрити между редовете на даден текст

79

БГ

преди 11 години

Хубава е идеята, но изпълнителите не са особено добри. Ботев в пънк вариант ме заинтригува веднага, но изпълнението... Жалко!

78

Анонимен

преди 11 години

Жалки твари се опитват да направят пари от имената на хора умрели за свободата ни ( нашата и тази на въпросните жалки твари).Както го е казал Вазов за подобно хора : "който равен в ада има само юда"

77

ъ

преди 11 години

"Вий сте ***" е най-актуален акцент от творчеството на Ботев.Ти какви мислиш че са тия, които слушат Азис?

76

до 89

преди 11 години

както се казва в рекламата, ..., четете, преди да пишете.според тебе, ВИЕ СТЕ ***, ли е акцентът в творчеството на Ботев?освен това, ЗАГЛАВИЕТО и текстът на статията, навеждат на съвсем друга първоначална представа, никой не споменава 15-20 секунднит трейлъри.както някой казва - четете бе, хора.

75

N.B.

преди 11 години

както се казва в рекламата "ВИЕ СТЕ ***"ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ -ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРАПреработките са на рекламите,които са по 15-20 секунди. На аудио дисковете си върви нормален глас....

74

Анонимен

преди 11 години

Това ли е вече българската култура??? Един ден не се чудете, ако малки 1520 годишни хлапета карат възрастни 6080 годишни да им слугуват. Къде остана взаимното уважение у нас БЪЛГАРИТЕ??? А имаше такова. Какво ли ни чака вече тук. А на вън не ни е мястото. Поколенията преди нас са градили България, а ние днес я предадохме и изоставихме. Защо??? Утре какво ли ще ни чака???

73

Габриела

преди 11 години

Ужас!

72

Анонимен

преди 11 години

До БорисИзкуство е да сътвориш нещо, а не да преработиш творбата на някой. А това вашето е пълна олигофрения, която я няма в нито една друга държава, но все пак то доказва едни други неща - първо, че от вашето пропаднало поколение не става абсолютно нищи и че сте пълни извратени ***, и второ - за жалост, че държавата ни е мъртва и не функционира.... по-надолу прочетох за Химна като дъбстепче, що не го направите и това, поне простотията да стане пълна!