31

кретенизация

преди 11 години

Лековатото поднасяне на информацията води до лековато отношение към нея.

30

Мислещ

преди 11 години

Ако Ботев и Левски бяха живи, щяха да им отрежат чепките!Повърхностно и малоумно!Младите трябва да четат, това е българско, не върви на фона на някаква западна *** музика или регето, което си е музиката на затъпяващите тревоманчета, които нямат цел в живота, а само да се напиушат, докато тези хора са си дали живота, за да могат такива *** да правят *** проекти!

29

БЪЛГАРИН

преди 11 години

УРО*ИТЕ ИЗМИСЛИЛИ ТАЗИ ГАВРА , ИГРАЕЙКИ ПО ГАЙДАТА НА ЕВРЕЙСКО-МАСОНСКО-ЛУЦИФЕРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТОТАЛИТАРНО - ТЕРОРИСТИЧНА МАФИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ *** !!! БЪЛГАРИТЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА ТОТАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ ! ПЛАНЪТ РАН-ЪТ СЕ ПРИЛАГА НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ !

28

Свилен

преди 11 години

До младите *** направили този "проект" Всички тези автори се ЧЕТАТ, а не се слушат в някаква псевдо форма на музика

27

МНОГО ЯКО

преди 11 години

До 24Това ми хареса много :Левски с каручка мале леее.....Ще излезе много яко парче !

26

Rambo

преди 11 години

на тези изперкали от дрога *** ще ги излекувам по следния начин.Много земя пустее-да се възроди зеленчукопроизводството трябва работна сила и тези *** и много други като тях на полето.Ползата ще бъде двояка -ще им се опресни акъла и земеделието ще дръпне.А държавната администрация строг контрол , не да ми редят по цял ден пасианси и да си бъркат в ноздрите.Това е от мен.

25

do 26

преди 11 години

evreiska i turska rabota e tova ne e balgarska a ***.kavto saita takivi i jurnaljata

24

Анонимен

преди 11 години

Със сигурност няма да си закупя нищо от тези продукти. Не мога да свържа думата "яко" с тези личности.

23

бачо Нешо

преди 11 години

Излезнал е на пазара Български речник по правопис с узаконени куп грешки .Ужасно е. По-зле става, по-добре - не !

22

абе как може бе

преди 11 години

Няма ли закони в тази държава ?! Няма да се учудя ,ако утре чуя чалга от рода :Левски с каручка мале леееЛевски с каручка мале лееетръгнал да краде мале лееечужди кокошки хади беОппа дигидидай-дигидидай-дигидидайоппа дигидидай-дигидидай-дигидидай

21

Кирил Софийски

преди 11 години

Братя ,Българи, Бягайте! Спасявайте се! *** тук победи! Това бече не е България на Българите. Това тук вече е Циганистан, придатък на Америкастан.

20

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Трябва да се забрани със закон разни пънкари ,чалгари и др. типове "музиканти" да унижават така българската култура използвайки видни български поети и др. национални герои ! УЖАС , СРАМ !

19

питанка до 17

преди 11 години

Творбите могат да бъдат чути и на запис, като рецитация. Защо трябва такова кощунство с класиката ни ?

18

Анонимен

преди 11 години

И все пак по-добра идея ми се струва първо да се направят записи със рецитиране на произведенията на българските класици, в изпълнение на професионални актьори. Според мен би било доста по-добър вариант за слушане. Думите са си думи и са силни, но музиката на тая групичка е просто ужасна.

17

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Като се страхувате чалгата да не ви съсипе културата ,то май пънкарите ще ви я съсипят ! ОТ КЪДЕ ГО ЧУКАШ ,ОТ КЪДЕ СЕ ПУКА !

16

УжасТ

преди 11 години

коментар 13 и 14 са много точнии въпреки че преди малко заваля в Сидни, Австралия настроението ми е на max с това жълтисано д р и с - б г

15

Анонимен

преди 11 години

От откъса, който ни дават звучи доста зле. Преди време група Епизод беше направила нещо подобно, но доста по-качествено. Наистина е добра идеята да се поставят на дневен ред отново творбите на българските класици. Защото реално след училище повече може никога един човек да не чуе тези думи. Като пуснах Епизод преди няколко години на баба ми и дядо ми, самата музика не има хареса много, ама иначе казаха пък, че им е приятно да чуят текстовете, щото не ги били чували от поне 20 години.

14

УжасТ

преди 11 години

четеш жълтисана пресаПускаш си Ботев рок парче...и както си се кефиш изведнъж виждаш себе си, защото всичко е толкова плоско като огледало

13

Жоро Туца

преди 11 години

Дъртите консерви се активизираха и се възмутиха със закостенелите си мозъци на опита за популяризиране на класиците ни сред младите чрез нещо ново :) Гладните също ги няма, да попусват по ГЕРБ, че хладилниците им празни и че провеждат геноцид срещу тях :))) Айде по-смело другари пенсионери, темата е добра за самосъжаление и да попсувате злобно властта, давайте ...ха-ха-ха

12

Отново греда !

преди 11 години

Вместо да вдигнат нивото на дребните ***, те се пробват да свалят нивото на Ботев и Гео Милев. Некадърна работа !