151

до руския мозък

преди 11 години

"З пъти по-малко са катастрофите в руските ВВС отколкото при американските"Да, но американските имат 100 пъти повече самолети, дурак!(и всеки 1 от тях лети повече км, виж колко си просс)

150

Нет не понимаю

преди 11 години

Нальотът в руските ВВС достига 94 часа за периода 2010-2011г.При това западните стандарти в нальоа се включва и времето прекарано на земята докато работят двигателите ,а при руските времето прекарано само във въздуха.З пъти по-малко са катастрофите в руските ВВС отколкото при американските.Това сочи статистиката.Кое е "болклук" е определил отдавна пазара .Коментарите са излишни.

149

106 до 116

преди 11 години

Добре 6057, не 10000, буквоед. Аз оставам прав - че имат много и активни самолети и е нормално да имат повече катастрофи. Руската авиация е пъти по-малко активна, но катастрофите са сравними. Това е едно от доказателствата че руската техника е *** в сравнение с американската. Сега панимаеш ли?

148

Анонимен

преди 11 години

До dotchkoВеднага ти отговарям, макар и с 1 ч.закъснение: - Автоматите Калашников произведени в България са по хубави от руските, това си го признават и руснаците.

147

dotchko

преди 11 години

Уважаеми форумци, толкова ли си нямате по-приятни задължения в днешния хубав и почивен ден, че се препирате за качествата на оръжията на две чужди държави? Дайте пример с нещо направено у нас ( дори и на лицензионен режим ) и неговото превъзходство или недостатък в подобна ситуация. Хубав слеодбед ви желая. :)

146

Анонимен

преди 11 години

Между цена и качество, руските оръжия нямат аналог. Гениалното е да създадеш нещо просто и работещо, а не скъпо и работещо.

145

Анонимен

преди 11 години

Точно така, чии го търсят американците на 10 000 километра. Грузинците си го търсиха сами, но не очакваха , че ще загубят токова бързо. Руснаците показаха как трябва да се воюва, ако искаш да намалиш до минимум цивилните жертви, другият вариант бше да бомбардират шест месеца наред из Грузия, както направиха каубойте в Сърбия.

144

Анонимен

преди 11 години

Разликата е, че Грузия е под носа на Русия, а Югославия е на 10 000 км от САЩ. Ако искате може да направите сравнение с Гренада и Панама. А в Грузия за малко щеше да загине командващия 58-а армия на руснаците, грузинците са изтрепали над 1000 руски войници, което се крие. Плюс това Русия ги нападна без никакво обявяване на война и т.нар. руски миротворци послужиха като троянски кон, което е подлост и международен срам.

143

Анонимен

преди 11 години

Кой купува американско оръжие ? Само васалните им режими, като Саудитците. Никоя нормална държава не би се загробила с тия скъпи и трошливи играчки.

142

Анонимен

преди 11 години

САЩ държат 3/4 от световната търговия с оръжие.Това излезе преди няколко дни.Останалото е интерпретации.

141

Киркорчо

преди 11 години

В Русия всеки ден падат летателни апарати - това е редовна работа. Загина пилот - разбирасе е трагедия и случай е извънреден.А воени самолети в Русия толко, че - един повече или един помалко, никой няма да усети това.

140

Анонимен

преди 11 години

Изтребители са падали и ще продъжат да падат, независимо от пройзводителя. В случая лошото е, че е загинал пилота, който струва колкото 5 самолета.

139

Анонимен

преди 11 години

Американското оръжие е значително по-сложно, създадено да действа перфектно в идеални условия. Излиза доста скъпо и водещите държави в НАТО предпочитат да се въоражават със собствено пройзводство.

138

Анонимен

преди 11 години

Пак ли ще откриваме топлата вода. Светът е признал, че руките и американскитеоръжия са най-добрите и това е. При пройзводството на въоражение е важно да се отчита и военната доктрина на държавите. Руснаците разчитат на масова наборна армия и въоражението им е съобразено с това. Съветските образци от 70 -80 години са си актуални и до днес, половината свят е въоражен с тях, за Калашника да не говорим.

137

Анонимен

преди 11 години

14420 години война ... много дълго е било това гонене с мигове :)) Да не забравяме, че първите реактивни 'руски' самолети са точно копие на американските.90% от технологиите на руските *** са откраднати от запада.

136

а

преди 11 години

Пиянска му работа!

135

Анонимен

преди 11 години

Migovete sa dobri mashini bili, no veche sa stari ima novi tehnologiiDa ne zabraviame che tochno migovete izgoniha amerikancite ot vietnam

134

Анонимен

преди 11 години

142В Либия НАТО използва под 1% от ресурсите си и за нула време премахнаха всяка заплаха към авиацията си. За отрицателно време постигнаха всички набелязани цели. Да сравняваш военната машина на НАТО със руските пияндета е малоумно.

133

^3DAttack

преди 11 години

Напълно прав си 139 .. макар че големия брой свалени самолети и вертолети .. и като цяло големия брой загуби на руснаците в Чечня го отдавам на зле планирани операции а не толкова на техниката .. защото там и едни и другите се бият с руско оръжие .. и Руснаците поне на теория би трябвало да знаят как да се справят с това но практиката показа друго ..

132

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен до 136 Вярно е че завърши на нула но и Сърбите имат доста по-малко самолети .. и МИг 29 се управляват още от наземни приводни станции като едно време .. а и Миг29 ките бяха доста по-малко .. и пилотите им с много по-малък нальот и опит .. така че за никой не беше изненада когато загубиха.. но хайде заради един свален Стелт който е 1 поколение Стелт да ги изкарваме как сваляли Американскии самолети сваляли жените си в леглото :))))))