71

Анонимен

преди 11 години

Пак детски караници.Ако кажа на батко :))

70

Анонимен

преди 11 години

//Само че ако ще се противпоставяш на Русия - сори, ама ще си получил някоя стратегическа ракета в задния си двор още щом вдигнеш авиация.//да, така е, това ми хареса, САщ ще бъдат изтрити от картата за30 минути....супер....

69

Анонимен

преди 11 години

И къде видя да говоря за Пейтриът - СКЪДовете - много повече Скъдове са се разпаднали поради кофти изработка, от колкото са ударени от пейтриът. Да не говорим че Иракчаните се бяха тренирали да ги крият доста добре, само че им свърши боеприпаса накрая....

68

Йово

преди 11 години

Какво означава С-300 да се претовари, най-старата и базовата модификацзия е първата многоканална ЗРк в света, американска многоканална система ЗРК се появява доста години по-къс8но. ЗРК С.300 може да води 6 цели и да води огън с 12 ракети по тях, т.е. на цел по две ракети.

67

Анонимен

преди 11 години

До до 62/69 То трябва да войюваш с *** презапасения с техника противник че на един фронт да струпа и С-300 и МиГ-31. Или едното или другото...

66

Анонимен

преди 11 години

До 69 Само че ако ще се противпоставяш на Русия - сори, ама ще си получил някоя стратегическа ракета в задния си двор още щом вдигнеш авиация. Други страни с МиГ-31 - няма. Говорим за конфликт тип "Сърбия" 99та, Ирак 1991, Израело Арабските войни.

65

Анонимен

преди 11 години

До Нина Нина, имаше един виц в родната казарма: Ротния пита войниците: - Другари войници, каква е вашата задача? Един се изпъчва и казва: - Да умрем за родината си.... Ротния: -Грешка, войнико, вашата задача е да направите така че враговете ви да умрат за родината си, иначе губите войната!

64

Анонимен

преди 11 години

До 57Много филми гледаш, синко, яко се вкара във филма... Питай Израелците как бяха накарани от хамерикалите да фалшифицират данните за великия "Петриът" по време войната със Садам, когато ги жули яко със супер осакатените и архаични СКъдове , а след войната от засекретени документи и анализи се оказа, че "Петриътите" горките са нямали даже и 1% упеваемост със смъкването ... тъга :(

63

Йово

преди 11 години

Крилати ракети за подавяне на мобилни ЗРК комплекси, интересна тактика...да не говорим, че самата Томахоук се движи с дозвукова скорост и е лесна мишена, дори и сърбите свялиха доста Томахоук.

62

Анонимен

преди 11 години

Добре, че САЩ спряха Грузинците,че иначе сега нямаше да е има великата ви Русия!

61

Анонимен

преди 11 години

Историята на авиацията се пише с кръв

60

Нина

преди 11 години

//. Героите в тази война умряха напразно.//Героите не умират напразно, те са пример за героизъм и за това как трябва да се пази отечеството.

59

Анонимен

преди 11 години

До ЙовоНе една колега, не една.... ако пуснеш 1 ще е по лесно от учение. 1 пачка са 6 - по двойки от 3 направления.

58

Анонимен

преди 11 години

Американците не крият факта, че крадат като луди... Та цялата им въздушна технология след 70-те се базира на крадения МиГ-25, чийто пилот подкупват да дезертира 76-та година, а го връщат след месец на руснаците в кашон на части... Тогава не са виждали такава технология - такива радари с такъв обхват, двигатели с такава тяга ... Даже и филмче за това имат с КЛинт Истлуд, направо се гравят с руснаците щото знаят, че има половин свят промити безмозъчни последователи ...

57

Анонимен

преди 11 години

До до 47 Това никой не го отрича и поклон пред тях. Срама е за политиците които заради собственото си его ги изпратиха на война която нямаше никакъв шанс да спечелят. Героите в тази война умряха напразно.

56

Йово

преди 11 години

Ти ненормален ли си, ще пускаш крилата ракета срещу мобилен ЗРК комплекс?

55

Нина

преди 11 години

//,но сърбите загубиха с дойстойнство//да, това е така, аз реално съм контактувала с доста чужденци и винаги когато стане въпрос за този малък, но костелив народ..всички са възхитени от тях и от поведението му пред този реално непобедим от нея враг, пред който се изправи.

54

Анонимен

преди 11 години

До Йово Израел се насираха от С-200, че им изсипа един АУАКС от 230 км. С-300 - разузнаването открив позициите, пускаш му 1 пачка томахок с касетъчни глави и си ти. Впрочем преди 7-8 години пробвахме С-300 срещу "удар" от 2 звена А-10 - к*рец захват, к*рец - докато ги видят на екрана и радара заби, тъжно но истина.... И това от А-10 без съпровод от Праулър... Да не говорим за времето за вземане на решение ако това не беше учение.

53

Анонимен

преди 11 години

Чакайте момчета, самият паралел Грузия и Сърбия е смешен, руската армия помита грузинската за часове, в другият случай цяло нато балабар с половината самолетоносачи с които разполага се пъне със Сърбия пловин година-ако не беше трагично, щеше да е смешно.

52

до 47

преди 11 години

Така е ,но сърбите загубиха с дойстойнство и са готови да умрат за страната си -всички до един.