67

Анонимен

преди 11 години

Смешно е когато в държава която не произвежда нищо се наливат толкова пари за избори.

66

Иво

преди 11 години

Яне Янев - премиер

65

optimist

преди 11 години

до 71 - Ей ако знаеш наистина каква криза е! Оня ден в една от големите вериги хипермаркети не можах 20 мин. да се доредя на касата от такива, непазаруващи кризисни българи с пъъълни кризисни колички. А сега в петък тръгвам за морето по новата магистрала на бат Бойко, обаче днес ми се обади хотелиера и ми казва да потвърдя резервацията, щото много закризили туристи искали кризисна стая за по 50 кинта на вечер и да не заемам стаята, ако няма да идвам щото нямало достатъчно стаи! Б*х тая криза!

64

Бай Иван

преди 11 години

социалистите живееха на заем преди '89, '97, '09, който не вярва сам да си провери в интернет.

63

До 58

преди 11 години

Ти не си наред, че не знаеш кое не е наред! и задаваш глупави въпроси.Лошото е, че не си само ти дето се правиш на трите маймунки и сте си запушили и ушите, и очите, че и устата си отваряте само, ако трябва да леете злоба към будните и отговорни за бъдещето на страната!

62

Анонимен

преди 11 години

Или сега палите и сменяме пожарникаря или чакаме цяла зима мизерия!Палете!ГОСПОД ДАДЕ ВЯТЪР ЗА ДА (СБЪРКАМЕ) БЕЗ ДА ИСКАМЕ!Смърт за Бойко и неговата мутренска шайка дето пусна всички от ВИС и не осъди крадците а ни обеща!

61

Анонимен

преди 11 години

За да бъде доволен народа трябваше да се теглят заеми по 3-4 млрд EUR на година и щяхме да сме добре (Ама кой щеше да ги връща после????? Щяхме да сме като гърците след 10 години)

60

Анонимен

преди 11 години

Няма по-добър вятър от този!Палете!ГЕРБ трябва да изчезне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

О Бама

преди 11 години

Уорлик - премиер !

58

Георги Атанасов

преди 11 години

Тодор Живков - Премиер !

57

Анонимен

преди 11 години

Знам само,че когато правиш бизнес данъците отиват към 50 %.........другото е ала-балаДържава която е унищожила малкия и среден бизнес не отива на добре , защото ражда олигархия и монополи ...от това маи няма много печеливши Не ме интересуват зелени , пембени .....интересува ме всеки да си има доходи останалото е лъжи и популизъм

56

radioprestilka

преди 11 години

Спокойно хора! нека първо да видим Вота на Не доверие който си пожела Премиера! Нека В края на Септември и началото на Октомври, да се гласува, с народен ВОТ! После ще мислим и правим агитации кой да спечели изборите! Сега в момента дори най-върлите привърженици на ГЕРБ, не могат да отрекат Факта! В България има стагнация на пазара, криза е всеки вижда, но минахме една такава и никой не се поучи от нея, българина по време на криза не пазарува, де факто от надуване на цени за ДДС, няма смисъл!

55

Анонимен

преди 11 години

Ако ви се живее гласувайте за Иван Костов.

54

Анонимен

преди 11 години

Интересно като застроиха черноморието и планините следващата тройна коалиция може да направи и няколко космодрума за да застрои и Луната.

53

Миро

преди 11 години

Ха да видим сега социалист асфалт яде ли?

52

Анонимен

преди 11 години

Сега се изплащат дълговете натрупани по вренето на тройната коалиция.Всички фирми бяха затънали до уши в дългове.

51

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте за -БСП -осигуряват добър стандарт -на КРЕДИТВъншен дълг - увеличава се с 23,5 млрд EUR за 4години - от 2005 до 200907.2005 - 13,7 млрд EUR07.2009 - 37,2 млрд EUR

50

петя

преди 11 години

ГЕРБ убиха БГ

49

В.Дърева

преди 11 години

Сергей - Премиер !

48

optimist

преди 11 години

Ако БСП спечели изборите, това ще е краят на България. Януари 2014 се отварят трудовите пазари на всички членки на ЕС. От население малко над 7 млн. тук ще останат най-много 4 млн. души. Това ще са най-вече хората на средна възраст, пенсионерите и малцинствата. Младите хора на възраст между 16 и 30 години за няколко години просто ще изчезнат. Гласувайте внимателно!