7

Блюки

преди 11 години

Този път сапунисването на мозъците ни почва рано, рано. Ще се наслушаме на лъжи и откровени простотии идните 11 месеца. Ще ни обещават стабилности и просперитет, ама ние си знаем, че само могат да рушат и крадат. Ще ни лъжат с леви и десни идеи, ама ние знаем, че и двата лагера ги бива единствено в краденето. Ще ни плашат едни с други, кой бил по-лош, ама ние пак си знаем, че само ги бива в краденето. Поне дано има предизборен диспут, да се посмеем като се появи Бойко и почва да бълва тъпизми.

6

Анонимен

преди 11 години

Идва страшна и мрачна зима,борбата за оцеляване ще бъде безпощадна,със сигурност половината от пенсионерите няма да доживеят да ядът череши!!!

5

Тиквуня

преди 11 години

И кво ме интересува *** и пульо колко взема? Не помня да съм ги канил на празненствата по случай втория ми милиард, тъй че аре у лево.

4

до 2

преди 11 години

защо си толкова сигурен

3

Анонимен

преди 11 години

Колкото повече ви мачкат - толкова по-хубаво ви става........Продължавайте да си траете и да стискате зъби......

2

Анонимен

преди 11 години

И да ,, смекчава,, тона и да не ,,смекчава,, , си отива... момчето...

1

Анонимен

преди 11 години

Мхм траи бабо за бедност е лафа!Петрол на троинаа цена , заплата на марокански пастир ,а и огромна безработица при това.*** нямам а идея дали ще избягат във Франция ,но ние кога ще работим в тая България истинска работа е чудното!Млък ,траи ,че ще се сабудят хората и ще се светнат как ни прецаква монопол и държава.