107

Анонимен

преди 11 години

Айде тия смеги чували много пъти !!! Никой не ви вярва господа политици !!! Вярвам само на терминал 2!!! Хайде със здраве!!

106

Анонимен

преди 11 години

Другари, и аз като вас мислех, че БСП защитава работниците и мисли за благото на родината, но гладната 97ма ми отвори очите - това не са социалисти, а псево социалисти. Това е една вредна партия- ***. Всяко нейно управление завършва с крах. Стига с тази праволиенйност.

105

radioprestilka

преди 11 години

До всички защитаващи ГЕРБ и другите БСП! Всички знаем България е в тотална криза, големците горе не искат даже да си признаят, че сме пред Фалит а той си е на прага, за това са повишенията на цените да се закърпи бюджета чрез ДДС! Да но пари няма в обръщение, като нямаш в джоба какво да харчиш, семки и бомбонки ли? ГЕРБ докара държавата до Фалит, айде до прага да е! От друга страна БСП не иска да се хваща на хорото в това състояние в което е държавата, така е БСП не иска да управлява в момента!

104

пъпеш

преди 11 години

Бостана е обран,опоскан.Останала е само шумата която ни предлагат за самозадоволяването на насъщния ни.Шумкари управляващи,шумкарите от БКП/БСП/са алтернатива?Оказа се че герберите не стават за храна.ГЕРБЕРА Е ЗА ВЕНЕЦ НА ГРОБА НА ГЕРБ!!!

103

Анонимен

преди 11 години

БСП Е НЕ САМО СПИН ЗАРАЗНА НО И ПСИХИАТРИЧНО ОПАСНА. СТАРИТЕ МУЦУНИ В БСП ЗАРАДИ ГУЗНА СЪВЕСТ-ДОНОСНИЧЕСТВО И УБИЙСТВА ЗАРАЗИХА И ДЕЦАТА СИ И ВНУЦИТЕ СИ. ВЕРНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ПАВЛИК МОРОЗОВ-ГЕРОЙ НА СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ЗА ТОВА ЧЕ ПРЕДАЛ МАЙКА СИ И БАЩА СИ И ТЕ БИЛИ ОБЕСЕНИ!!!!!!!!!!!!!!

102

до 132

преди 11 години

Напротив на гербер да обясняваш икономика и доходи все едно си губиш времето. Нищо не разбират от живота на българите.

101

Анонимен

преди 11 години

На социалист да обясняваш икономика все едно магаре да учи математика

100

Анонимен

преди 11 години

То на социалист да обясняваш е трудно. След като всички фирми и физически лица са се налапали с дългове как очаквате икономиката да върви? Този имотен балон дето се спука по кое време се наду? Тези 23 млрд дългове как се връщат? Като начислиш ДДС на тези пари е нормално да ти намалее държавния дъл с 4-5 млрд. Ама кой вртща дълговете сега?

99

до 123

преди 11 години

Вземи най после да правиш разлика между държавен дълг и задлъжнялост на български фирми и клонове на банки към чуждестранните им филиали. Инвестициите в България по това време - всички са под формата на кредити, но към държавата и съответно не държавата ще ги връща. Само че това за да става тогава, а не сега - е имало адекватна политика от страна на държавата, за разлика от сега - когато инвеститори като Сименс и Либхер бягат от България. А сети се защо!

98

до 123

преди 11 години

Ти правиш ли разлика между външен и държавен дълг ??? или така си плещиш като "топ финансиста"

97

Анонимен

преди 11 години

До 122Яворе ти ли си ?? комуноидна *** ....стана 18.00 марш към кофите бедняко , да събереш вечеря за младежката организация :D :D

96

Анонимен

преди 11 години

Всичко е ясно - цените НАГОРЕ, а за повече от половината българи, доходи НИКАКВИ!

95

do 122

преди 11 години

погледни външния дълг при тройната коалиция как се е удвоил. То с кредит и баба знае

94

Анонимен

преди 11 години

при троината коалиция имаше и пари и работа а при асвалтния магнат няма нищо /

93

Анонимен

преди 11 години

Сега ще се появи Дянков да ни убеждава че инфлацията е само 1,5 %, даже според него и толкова няма

92

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 108 Добави и партизански внучки, стипендианти на фондация Л.Ж (редовите деца дори не знаеха че има такава фондация, та какво остава през 1987ма да получиш стипендия а следване в САЩ), вклюва Лъчо Мозъка, включва и Гошко Харизанов - човека осъден за кражби и назначен за директор на ключово държавно предприятие без да има необходимото образование. Включва и кметове които са лъгали че имат висше образУвание, дори плашеха със съд за клевета тези които ги разкриха...

91

Анонимен

преди 11 години

СПИН ТРЕСЕ СТОЛЕТНИЦАТА.СЕГА ЧАКАМЕ САМО ЧУМАТА ДА Я ТРЪШНЕ И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД.

90

Анонимен

преди 11 години

по-тъпо,по-неадекватно,по-комплексаро-самохвалско и демагогско-лицемерно правителство не сме имали.кажете,какво направиха за противодействие на кризата,освен стягане на коланите /той дянков явно това може/,пълно послушание на брюксел,докато народа загива,някакви детски изпълнения от с привкус на ранен социализъм...вътрешна политика-ГОЛЯААМА НУЛА.външна политика? - осрахме се отвсякъде.ами като ни тикат в шамарите американо-еврео-западно европейски ментори.ОСРАХМЕ СЕ И ТО ТЕНДЕНЦИОЗНО!!!....

89

Анонимен

преди 11 години

Днес спинозните много слабо ревете,бе?Що,така?хахаха

88

антрополога

преди 11 години

овца трябва на герба не лъв/не семе народ а *** П.Славеиков-1875