66

Валя

преди 11 години

А колко е месечната заплата в Гърция......?

65

Анонимен

преди 11 години

Тъкмо да излезем от кризата и Бойко Борисов дойде на власт

64

Анонимен

преди 11 години

Какви цигари, акцизни или правителствени ?

63

дядо

преди 11 години

много ги траем, за това е всичкото тегло

62

Анонимен

преди 11 години

Брат видяхме какво направиха и СДС.. едно голямо нищо.. Истината е, че които и да изберем все тая. От трън та на глог.

61

имигрант

преди 11 години

Аз, който не съм гласувал за ГЕРБ нямам никакви угризения. Да му мислят тия, които са гласували за ГЕРБ. Ако могат да мислят.Аз не съм гласувал за ГЕРБ и честно казано не ме интересува колко по-зле ще става положението, защото съм гласувал за СДС. Винаги съм гласувал за СДС.

60

имигрант

преди 11 години

Ама наистина, какво толкова се тръби наляво-надясно за цените на хляба???Че аз хляб почти не ям! Хлябът е само вид гарнитура, може и без хляб, за какво е тази врява не разбирам! Даже, съвсем чистосърдечно си признавам, че не знам колко струва един хляб в момента. Мисля че трябва да е около левче някъде, ама колко грама, колко е най-скъпия и колко най-евтиния, представа нямам!

59

me

преди 11 години

Добре де, а мен какво точно ме интересува, че увеличението е колкото кутия цигари при положение, че не пуша нито аз, нито никой в семейството и това увеличение ни е директно в минус на бюджета?! Нещастници! А само преди няколко седмици се хвалеха, колко добра била реколтата тази година и как щяло да има за резерв и за всичко.

58

Анонимен

преди 11 години

политиците ни след 10 ноември са до един мръсни долни продажници на ционистката *** ,затова ги проклинам каквото направиха на нашия народ да им се върне в троен размер на тях и на родата им

57

Кайо

преди 11 години

Без АЕЦ БЕлене още ще скача тока, а от там съответно и всички други цени! Бойко ликвидира ядрената енергетика в Б-я и ни обрича на абсолютна мизерия!

56

ЦК НА ГЕРБ

преди 11 години

В нашето семейство никой не пуши - не искам увеличение тогава!

55

Анонимен

преди 11 години

Като сте се заяли с тях не мирясвате. Еми дайте да легнем и да умираме- всичко вземете- то се е видяло. На крива ракета космоса й пречи.

54

Валя

преди 11 години

Интересно, нормално било цената на хляба да расте! А защо Димитър Пейчев и дъщерите му, които по време на тройната коолиция,когато той беше зам.министър в министерството на земеделието, не върнат милионите, които взеха от европейските фондове, за да отглеждат пшеница? мисля,че е нормално, за такива, да са в пандиза, а не да произвеждат жито и пак пак да ни крадат?

53

Анонимен

преди 11 години

А намаляването на заплатите при тъпите гербери, се равнява на една кола за семейството.Като се платят и по-високите сметки за ток, няма да има и за хляб.

52

judo

преди 11 години

какъв каратист бе? този бил най големия страхливец. такива като него ходят на карате само за да разказват после наляво и надясно. тинтириминтири

51

Анонимен

преди 11 години

Всичко се прави с цел!Сега трябва народа да писне и да каже:''Е нали е валутен борд и когато го въвеждаха политиците навремето,казваха,че щом растат цените и заплатите и пенсиите ще догонват инфлацията за да седи фиксиран курса''.Това и чакат и веднага ще кажат:''Добре щом народа иска махаме го''.Да ама тогава 1Евро ще стане 3,95 лева.И ще падне правителството.

50

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам що народ се върза на такъв неук *** каратист. Не може да пише, едва срича, за чужди езици да не говорим, клати си главата като невменяем, говори като *** и хората продължават да му се кефят! Не е истина

49

Анонимен

преди 11 години

Skok ima spekulacii nqma :)

48

Анонимен

преди 11 години

Банкянската плешива тиква и кликата около нея прекаляват струва ми се

47

до 54

преди 11 години

Ей мани недей пискай,че ще вземат да назначат зърнен регулатор.Не ги подсещай,че още един *** и антураж,като онзи от ДКЕВР няма да храня!По същата логика не трябва и акциз да ми взимат ,когато си пълня бутилката с газ за да си готвя,но цената е същата,като на колонката.Дай сега и горивен регулатор да сътворят,че е малка администрацията.