6

Анонимен

преди 11 години

Разбира се, че няма спекулации, това е геноцид.

5

Анонимен

преди 11 години

Да са ви честити замразените заплати и пенсии! Да са ви честити новите по-високи цени на ВСИЧКО! ЕВРОПЕЙСКОТО ВИ РАЗВИТИЕ Е ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ!

4

Анонимен

преди 11 години

Земеделският министър Мирослав Найденов, който от месец се превърна в поборник за качествени храни, е замесен в чутовна далавера с отровно ирландско месо от преди няколко години.През 2006 година Найденов е главен секретар на Национална ветеринарномедицинска служба и едно от най- доверените лица на Нихат Кабил, оглавяващ тогава Министерство на земеделието. По това време избухва грандиозният скандал с внесено у нас опасно за здравето 20- годишно ирландско месо, част от което вече се продава по магазините и най- вероятно, е консумирано. Останалата половина от партидата е заловена

3

Анонимен

преди 11 години

Свинско месо повиши цената си за секунди пред погледа на множество смаяни купувачи в магазин от веригата Фантастико, който се намира на софийския бул. Бъкстон. Почти светкавично цената на свински врат без кост скочи с 2лв. от 7.89 лв. до 9.89. лева за килограм.

2

anonimen

преди 11 години

ako napravite smetkata, 5 lv (uj edna kutiq cigari) / 30 dni, shte izleze, che cenata na hlqba shte poskupne s 16 stotinki za hlqb, koeto e pove4e ot 16 % uveli4enie nad sega6nata cenaSPRETE DA MUCHITE NARODA GRABITELI ALCHNI, SMURT ZA VAS !!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Браво на ГЕРБ, ето още един рекорд в повишаването.Къде е оня земеделския плюнчо?