195

jon

преди 11 години

samo taka varna nese davajte........i samo levski

194

Анонимен

преди 11 години

хак да ви е на Варна, тва си го искате от години. ***. мафиотски град.

193

Анонимен

преди 11 години

brawo na tezi, usetiha se , che *** shte im izmaknat grada tuku iz pod nosa im...

192

Анонимен

преди 11 години

Решението на общинския съвет е последна инстанция и не може да се обжалва. Не можахте ли да се организирате по-рано, когато е имало повече смисъл да го правите?Преди да се внесе решението за гласуване от общинския съвет е трябвало да се организира процедура по обществено обсъждане на плана - чл.121(1) от ЗУТ.

191

до 206

преди 11 години

Изтриха ти коментарчето и смени тона нали? :) хехехех ей такива сте всички Варненци...малко да ви скастрят и подвивате опашка :)

190

Професора

преди 11 години

Не позволявайте на платените гербери да превземат форума.Окупирай ДЕКЕВР на 6.7.12 петък пред храм-паметник "Александър Невски" от 11 часа ще се проведе митинг-шествие от площада до ДЕКЕВР на бул."Дондуков"Полицията не разреши протестът да се проведе в четвъртък и поради тази причина ще се проведе в петък.Призоваваме всички хора да дойдат и да протестират срещу увеличението на ток,вода и парно.Има смисъл и го доказаха протестите на Орлов мост и тези във Варна.Браво Варна.Ред е на София!!!!

189

алек

преди 11 години

13-16 юни ОРЛОВ МОСТ ,7-9 -ВАРНА ,СТАРА ЗАГОРА,ПЛОВДИВ , БЪЛГАРИЯ ИСКАМ СВОБОДНА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ

188

до 193

преди 11 години

Във Варна има по-голям мол от най-големият в София бе, разбирач.

187

optimist

преди 11 години

С наближаването на изборите, атаките на БСП ще стават все по яростни. Пикът им ще е на пролет 2013 т.е. точно преди изборите. Дано Борисов успее да ги финтира, както го правеше до сега, и да вземе втори самостоятелен мандат.

186

негърSgolqm pishok

преди 11 години

абе дайте им бе варненци,дайте им целия плаж на БОЙко,Цецо и Златев да могат да палуват на спокойствие през дългите и горещи летни дни

185

BAL BAL

преди 11 години

TAPANI!!!!!!!!!MORSKATA GRADINA E ZA BALGARITE,TRQBVA DA SE PODKREPQME,A NE DA SE DELIM NA GRADOVE

184

Професора

преди 11 години

Браво Варна победихте мафията! А сега е ред на София да защити всички българи.Окупирай ДЕКЕВР на 6.7.12 петък пред храм-паметник "Александър Невски" от 11 часа ще се проведе митинг-шествие от площада до ДЕКЕВР на бул."Дондуков"Полицията не разреши протестът да се проведе в четвъртък и поради тази причина ще се проведе в петък.Призоваваме всички хора да дойдат и да протестират срещу увеличението на ток,вода и парно.Има смисъл и го доказаха протестите на Орлов мост и тези във Варна.

183

варненски селянин

преди 11 години

варненските куки(кукери) са май по смешни от софийските им колеги и във Варна ли кукерите карат смръдливи патрулки опели? или ДиМ са ги обзавели с мерцедеси/????? пфуууу селяни

182

Анонимен

преди 11 години

Ей софиянци, с подигравка се отнасяте към варненци заради 1000 човека на протест заради унищожението на морската градина в града, а вие едва 100 души сте насъбрали срещу цената на тока пред Министерския Съвет.. не ви ли е срам от 2 милиона население бе, скапани ***? Поне си мълчете в тази статия от срам, ***.

181

Лолита

преди 11 години

Врна се гордее с Мишо Шамара и конса консито :) хахаха може да им направите по един паметник в морската градина :)

180

193

преди 11 години

Във Варна има вече повече молове от Сф ***.

179

varnenski ciganin

преди 11 години

shto be varnenci imate si SYSHTESTVA kato -MISHo GOVNOTO- KONSA nedorazumenieto-KUCi bareti osnovali *** s mnogo grozovati lichica i LAINQNO more a i IZKUSTVENI PALMI

178

sofia

преди 11 години

Евала Варненци! Само така!А сега, надявам се и Софиянци и цяла България да вземат пример!

177

Варненец

преди 11 години

Аз като нямам пари как да стигна до Софията...казах ви, че варненци протестираме само с/у заплащане. Ние сме си такива гагаузчета .Нямам 70-80 лева да стигна до София да ида в МОЛА в метрото да се возя ...скръб

176

varg

преди 11 години

Специални поздрави на моя голям приятел Кирил Йорданов.Колкото пъти го видя толкова пъти споменавам майка му.