235

СОФИЯ

преди 11 години

БРАВО ВАРНА!

234

Варна

преди 11 години

Един символ във Варна ще бъде елиминилан. За да се удовлетворят апепитите на богатите в града. Тези, които са в зала Пленарна са избрани от варненци т.е ,те трябва да са техни слуги и да защитават интересите им , не обратно. От доста време *** си точат зъбите за Морската градина.

233

Киро Хюмнето

преди 11 години

Кирооо,ти си знаеш...

232

Анонимен

преди 11 години

в сайта на телевизия с името на голям воден басейн, със средна черта между двете думи :) и накрая завършва с ".tv"

231

до 252

преди 11 години

Напиши го описателно и ще го оставят.

230

аз до 249

преди 11 години

започни да викаш *** и аз лично ще дойда при теб

229

Анонимен

преди 11 години

Изтриха ми линка, където може да се гледа онлайн заседанието на общинския съвет. Свобода на словото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

228

Анонимен

преди 11 години

.тук може да гледате онлайн заседанието на общинския съвет, след малко излизат в обедна почивка.Гледайте какво гласуват и ако е против гражданите, излизайте на улиците. Господ да ни е на помощ!

227

Анонимен

преди 11 години

Навсякъде където има нещо хубаво, за обикновените хора, се намира някоя нагла и алчна муцуна да иска да го заграби, унищожи или просто да го ползва за свои си цели. Това е и с горите, с плажовете, обикновената природа в планините, а в случая и с Морската градина във Варна. И винаги се намесва помощта от паразитната, продажна бюрокрация. Няма по-голям тумор от администрацията. И винаги са в съюз, по-точно те са инструмент на престъпниците - независимо политици или мутри.

226

ТИМАДЖИЯ

преди 11 години

248 Аз като дойда пред общината ти ще ме познаеш много лесно,а аз тебе как да те намеря?

225

az do 246

преди 11 години

ти си ***, колкото аз съм трамвай. Ела към 5ч. днес пред общината и кажи това. Аз лично ще те шамаросам!

224

unknown

преди 11 години

ti ot kyde si be mamin sladyk...ot koi ne mafiotski bylgarski grad !?!?!?! to takiva nqma....smeshen si s toq komentar !

223

ТИМАДЖИЯ

преди 11 години

По 2-3 шамара на калпак и овчите душици ще омекнат набързо!

222

до 241

преди 11 години

Не говоря за капацитета в камбанарията й. Говоря за физическите й данни, баце!

221

Анонимен

преди 11 години

кво се вика тука - конгретулейшън

220

Анонимен

преди 11 години

Елена Валеева. - Грижи се за задграничните имоти на съпруга си в Швейцария и Франция.От къде тези имоти,?Смешна държава. Този до сега в САШ да му бяха дали 10 доживотни.

219

valeri

преди 11 години

Дръжте се варненци от София ви подкрепяме, и ние сме в същото положение. Да ги изритаме заедно и да дадем пример на другите градове как да се отърват от крадците.

218

Do 237

преди 11 години

Една *** руска ***. Подхожда му...----За отстраняването на авария, възникнала отново на централния водопровод в района на подлеза "Шипка", 07 часа сутринта на 04.07.2012г. сряда ще бъде спряно водоподаването в районите между бул. "Мария Луиза", бул. "Цар Освободител" и бул. "Приморски", между бул. "Христо Ботев", ул. "Тодор Влайков" и ул. "Девня"; "Погребите", Южна промишлена зона, кв. "Аспарухово" и крайбрежната алея.За отстраняването му ще са необходими около 24 часа. Айде пак!

217

АЛЕК

преди 11 години

ОСТАВКА НА МАРОДЕРИТЕ

216

софиянец

преди 11 години

Нещо сте се объркали мили варненци, Варна никога не е била на ваша, а на отрочето ви с трите букви дето си го гледате 20 години и дето се гордеете с него. На ви сега морска градина, тя и без това си е окупирана от край време от вашите хора, само малко още ще ви поскрият гледката към морето за да могат да и се наслаждават само мутрите и техните любовници, а вие да подскачате около тях и да се гордеете, че Вашия град е "най-добрия за живеене".....