10

Анонимен

преди 11 години

Едни от най-великите класически хомеопати са конвенционални лекари,разочаровани от конвенционалната медицина.Факт.Самият баща на хомеопатията д-р Ханеман е такъв,както и д-р Контантин Херинг.А английското кралско семейство се лекува с хомеопатия поне от 200 години ,сигурно защото тя не действа и това са разни фантасмагории и те от самовнушение успяват да се излекуват.

9

Гой Фокс

преди 11 години

До "Лекар"Много лесно се гневиш - за това има няколко подходящи хомеопатични лекарства, които могат да ти помогнат;) Иначе хомеопатията няма странични ефекти, защото повечето лекарства в нея нямат и една веществена молекула от изходния препарат. Положителен ефект обаче има, ако ти го изпише добър хомеопат. А как точно действа, не мога да ти кажа - щях да получа Нобелова награда, ако можех. Но доста лекари у нас практикуват хомеопатия - напр. Асоциацията на лекарите хомеопати в България.

8

Анонимен

преди 11 години

За да ви помогне хомеопатичната медицина,трябва консултация с класически хомеопат.В резултат на задълбочено интервю,той ще подбере ВАШЕТО единствено за този момент лекарство от хиляди други.Хомеопатия не е,когато ви назначават повече от 1 лекарство(както правят лекари,ходили на курсове на фирма Боарон).Хомеопатични лекарства няма да видите и в реклами по телевизията.Рекламират комбинирани препарати като хомепатични,но те нарушават основния принцип за единственото лекарство.

7

Лекар

преди 11 години

Има наблюдения над СТОТИЦИ ХИЛЯДИ хора, които доказват или отхвърлят една теза! Не можеш да знаеш кое е имало ефект и кое е причина за излекуване, не заблуждавай хората!! И лекарствата изощо не са скъпи, друг въпрос е, че държавата слага много плащания при производството!!

6

Анонимен

преди 11 години

Ползвам класическа (подчертавам-калсическа) хомеопатия от 2009-та.За мен това е най-съвършеният метод за възстановяване на здравето.Ако не беше хомеопатията,детенцето ми още щеше да има зверската екзема,вече щеше да е 100% астматик,а ние нямаше да излизаме от болницата заради бронхити и пневмонии.Хомеопатията действа,проблемът е, че е евтина и че лекува хронични заболявания.Това никак не е удобно на производителите на лекарства и затова още през 19 век буквално са я смазали.

5

Лекар

преди 11 години

Ако изобщо имаш някакво образование, няма да заблуждаваш хората!!!!Не ме карай да се гневя в началото на работния ми ден - чакат ме прегледи! НЯМА ВЕЩЕСТВО БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!! Да не говорим, че НИКОГА не е правено изследване (с контролни групи, сугестивни групи и т.н.) за КАКВИТО И ДА Е ефекти на подобни отпадъци!!

4

Гой Фокс

преди 11 години

До "Лекар" в кавичкиС медицинско образование съм, "колега". Мога ли вече да получа от лекарското ти политбюро разрешение да коментирам?

3

Лекар

преди 11 години

КАТЕГОРИЧНО ЗАБРАНЯВАМ на лица БЕЗ медицинско образование да пропагандират тези в медицината!!!! Това не е шега!!!!! Има доста институти, държавни лаборатории, лекарски форуми, симпозиуми и конференции на които тези неща се дискутират!!!!!

2

Гой Фокс

преди 11 години

До "Лекар"Пишеш пълни глупости - хомеопатията няма противопоказания и странични ефекти. Но може да не действа, ако си я купуваш сам от аптеката, а не ти я е изписал истински класически лекар-хомеопат. По света милиони хора се лекуват с хомеопатия, сред които английското кралско семейство - от четири поколения насам. А такива като тебе само наливат вода в мелницата на фармацевтичната мафия, която цели да сме все по-болни, за да й купуваме химическите отрови, наречени "лекарства".

1

Лекар

преди 11 години

Не се връзвайте на подобни простотии. НЯМА нито едно сериозно изследване, което да доказва ИЗОБЩО НЯКАКВА полза от т.нар."лекарства", което да е публикувано в медицинско издание с ISSN и да има тежест. Тези т.нар."лекарства" са като Лох Нес-кото чудовище - хиляди говорят за него, ама никой не го е виждал. Да не говорим за изследвани странични ефекти, противопоказания и т.н., който всяко вещество ИМА.