30

Анонимен

преди 7 години

Според мен за доста безвредни,знам го от личен опит.Една приятелка ме прати при тези хора и всичко беше наред. -- homeopathy-bulgaria/

29

gogott

преди 11 години

Много е опасно да слагате думичките "хомеопатично" и "лекарство" заедно. Простаците, дето ги мързи да понаучат малко химия и физика току виж са решили, че хомеопатията е вид лекарство.

28

хИмиопат

преди 11 години

Вярно е ,че са безопасни.Само дето са и без-ефективни :)

27

Анонимен

преди 11 години

И аз като бях малък бях болнав, но с течение на времето станах по-здрав, а никой не ми е давал хомеопатия. Сигурно ако питате баба ми ще да ви каже, че е било защото ми е баяла. А иначе за Жак Беневист и Масару Емото знаем много добре, вие сте наивниците. Детската смъртност не е намалена десетки пъти, и средната продължителност на живота не се е увеличила два пъти в последните векове заради хомеопатията. А като споменахте екзема, вижте Gloria Thomas, бебето умира от екзема заради хомеопат.

26

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам, защо сте сложили *-* на 7, след като човекът е споделил как хомеопатията успешно се справя с тежко заболяване като астмата.Имате ли представа колко деца страдат от това заболяване и с какви хормонални препарати смело ги тъпче конвенционалната медицина. И аз познавам доста хора, оттървали се от помпите или намалили тяхната употреба стократно.

25

До лекар

преди 11 години

В страни като Белгия, Германия, Холандия здравната каса покрива хомеопатичното лечение.

24

До лекар

преди 11 години

За десет години живот, от изписани 9 пъти антибиотици, дадох на детето си само два пъти.И единият пак беше излишен. Да не говорим за пари, но кой носи отговорност, че тровите децата?!?Като ми отговориш, тогава ще ЗАБРАНЯВАШ.

23

Гой Фокс

преди 11 години

Здравко, има хомеопатични лекарства, които могат да попречат на една жена да забременее и да нарушат потентността при мъжа. Но никой хомеопат няма да ползва науката си с такава цел - ще те прати да си купиш презерватив, вместо да тровиш жена си с контрацептиви. Виж, за обратното доста често ги търсят. Хомеопатията е много успешна в борбата със стерилитета, често в случаи, отписани от стандартната медицина.

22

Здравко

преди 11 години

Когато почнте да пиете хомеопатични противозачатъчни тогава ще ви повярвам!

21

Анонимен

преди 11 години

Класическата хоемопатяи няма нужда от пропаганда и реклами.Доволните пациенти са достатъчни.

20

до 14

преди 11 години

В YOUTUBE има филм,доказващ,че водата има памет.Човекът,който го е доказал,е японец.И една интересна статистика от Европа-хората,ползващи хомеопатия са виско образовани.Просто интелигентните хора задват въпроси,не робуват сляпо на догми и авторитети.А Вашият правопис е кошмарно зле-как е възможно да не правите разлика между Й и И.Формите за множествено число в бълг.език се образуват с И,никога с Й.

19

до 3

преди 11 години

Г-н Лекар, ще пропагандирам каквото си искам, живея в свободна държава.

18

+

преди 11 години

Освен това по закон в България хомеопатите задължително са лекари и противно на вашето мнение не може кака Пенка от третия етаж да ви поставя диагнози и да изписва лекарства!

17

+

преди 11 години

Аз самата когато започнах да лекувам детето си с хомеопатия не вярвах в нея, но ми беше омръзнало малката все да е болна и да висим по болници, така че за мен това беше последен отчаян опит да променя нещата. Така се убедих, че наистина действа. Далеч съм от мисълта да си защитавам позицията пред вас, ваша си работа дали ще се тъпчете с антибиотици по повод и без повод или не.

16

Анонимен

преди 11 години

Най-смехотворни са ми коментарите по долу, спроед които ако хомео-патичното лекарство не е изписано от хомео-лечител НЯМА да работи. ХА-ХА-ХА Че то ако е така, то на този лечител може да му се примолиш водата от чешмата да стане лечебна, и да делнете 50/50 мангизите дето ще отидат за аптекаря. Готино а !!!

15

osata

преди 11 години

Интересни коментари има тук "за" и "против" лечението с хомеопатични лекарства. По пътя на логиката, ако едно лекарство е полезно за лечение, то предписаното погрешка или в неправилни дози би трябвало пък да вреди. Не може дно лекарство, пък било то и хомеопатично, да бъде само полезно, щом оказва въздействие в/у организма.Най-добре наистина са хомеопатичните лекари - сладка и безотговорна работа, защото посещаващите ги наивно вярват, че са безгрешни и безвредни хомеопатичните лекарства.

14

Анонимен

преди 11 години

Гой Фокс, работил съм в Шокова зала а после и в отделение по анестезиология и реанимация, ако всичко беше Божа работа, тези от погребалните агенции щяха да имат доста работа. В момента не работя и не живея в България, но пък чета и цъкам с език какви простотии се пишат от "новинарски" сайтове като този, където би трябвало да информаират, а не да дезинформират народа. А голата вода "енергетично обогатена" с разтръсквания я препоръчвам на всички хомео-фенове :-))

13

Гой Фокс

преди 11 години

Анонимен, като опреш до умирачка, и теб нищо няма да те спаси, вервай ми - нито химия, нито хомеопатия. Никой няма да живее с орлите. Божа работа е това:)

12

Анонимен

преди 11 години

За всички хомео-лечители и хомео-потребители - като опре работата до умирачка и дойдете в болница, предлагам лекарите да ви дадат да пиете по една гола вода "енергетично обогатена" с разтръсквания :-)

11

Анонимен

преди 11 години

Нямате си предства какво е детето ви да не може да диша (тежък бронхиален пристъп) и минутка след даване на Антимониум тартарикум 200,примерно,дишянето се облекчава,а до 2 дни всичко е напълно отшумяло.И това без вентолинови спрейове и антихистамини,без стреса от болниците.И не напоследно място-разходът е единствено таксата на хомеопата.Той не ви праща на аптеката,а ви осигурява лекарството безплатно.Слагайте минуси,давайте.