88

Анонимен

преди 12 години

Стига сте писали глупости против този и онзи. По-добре си помислете кога сте живели по-добе.Време е всички да се съберем и в един глас да изревем СТИГА - искаме достоен живот.

87

умерен

преди 12 години

Понеже законът няма да сработи, предлагам всички имения, които видяхме снимани от въздуха да бъдат бомбандирани, желателно нощем когато собствениците са там........

86

Анонимен

преди 12 години

народа иска тия с палатите и ултраскъпите коли на къса каишка !

85

Хлапето

преди 12 години

За сега ми харесва партия ГОРД. Ще ги видим нататък. А всички тук, които плюете по комунизма не си давате сметка, че всъщност вие разсъждавате по комунистически.

84

optimist

преди 12 години

ДОЛУ БСП!

83

123

преди 12 години

Ей, браа, на Станишката мноу му отиват садо-мазо асоциации! Личи си, кат *** отвътре, ей! Браа!

82

коментар>снимка

преди 12 години

ЦЕЛУВКАТА НА БАБА.

81

рум цайс

преди 12 години

до 101. Виж приятел, аз не съм от бсп, и от тиквите не съм И аз не гласувам, защото не смятам че има партия която да ме представлява. Аз бих гласувал за изцяло бизнес партия, която да има за приоритет икономическото развитие на БГ. Да се създаде бизнес климат. 1. Приоритет да е покачване нивото на образованието. 2. Още по-ниски данъци. 3. Намаляване на бюрокрацията 4. Привличане на инвестиции от ЦЯЛ СВЯТ. 5. Озаптяване на ченгетата. Не може мвр да действа като групировка от 90те. Не е честно!

80

Анонимен

преди 12 години

Абе,що не можем да се оправим вече толкова години?Наще са ми разправяли,че по едно време сме гледали на страни като Турция,Полша Гърция като доста мизерни.А тези страни отдавна ни минаха с много.Вече се съревноваваме с доста западнали африкански страни по доходи и най-лошото е ,че нещата едва ли ще се оправят скоро.Е*аси работата толкова ли сме зле?

79

тЦ

преди 12 години

Да..за предпочитане е "на къса каишка" отколкото с червена връзка!!

78

за рум цайс

преди 12 години

Знаеш ли, тъй като не гласувам се смятам за обективен, а си мисля, че единствената тиква в случая си ти и такива като теб. Вечно мразещи и недоволни българи. "Оффф, ама законът няма да се прилага, оффф ама магистралите са криви, офф ама хванаха там едни убийци и рекетьори, ама те са едни от тях..." И к,во? Да върнем старите мушмороци, които и това не правиха и да се успокоиш, защото ще има защо да ругаеш. Или? Предлагаш друго решение? Да дойдат пак крадливите ти господари?

77

Гоце

преди 12 години

Социалистическа партия, лява партия - това уж било БСП.. а говори за проблемите на 'бизнеса'. Нещо не ми се връзва - за кой бизнес говорят, можеби за техния си?

76

ПЕТЪР

преди 12 години

ЕЙ КРАДЕЦ МРЪСЕН ...ЗАКОНА САМО НА ВАС НЕ ВИ ХАРЕСВА ...ЩЕ ВИ ОТВЕЕ ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ ....РАЗБРА ЛИ СЕРГОООООО ***

75

УЖАС !!!

преди 12 години

Ако беше жив Сталин, всичката *** до 9 коляно за 9 секунди щеше да изчезне ! Тези се правят на социалисти, преди се правеха на комунисти, след време ще се правят на национал- социалисти- само и само мафиотизираната им машина, която прегази над 1000 000 българи да не спира на транжира ! Очаква ни ужасен АД !!!

74

рум цайс

преди 12 години

Абе, вие наистина ли вярвате на тия глупости! Много *** народ! Едно е да приемат някакъв закон, а съвсем друго е той да се прилага. Та нали всички депутати, министри и т.н. имат незаконно придобито имущество. И те самите ще си го конфискуват, така ли? Много умно. Този закон е с две цели. 1. тиквата печели точки пред бавноразвиващото се стадо и си дига рейтинга 2. законът ще се прилага избирателно с цел премахването на неудобни лица заради икономически и политически интереси.

73

тъжен факт за БСП

преди 12 години

Това трябва да се помни:Според exit poll за комунистите са гласували селяните, старците и простаците.По-голям % от гласувалите за БСП са от селските райони.По-голям % от гласувалите за БСП са на години 55+.По-голям % от гласувалите за БСП са с ниско образование.

72

МАФИЯТА

преди 12 години

Трябва да изкрещим така, че наглите крадци, които ни направиха за резил пред целия свят, да се изпокрият от страх в миша дупка.И не само да не ги допуснем от властта, ами този път и да им търсим отговорност, щото тия ни крадоха така, както никой не ни е крал!

71

Анонимен

преди 12 години

Комунистите могат да лъжат, да хитруват, да злоупотребяват, да манипулират, да се облагодетелстват, да ходят на лов, да правят страната и народа ни за резил, да предават и продават националните ни интереси, да ни губят времето и да ни провалят бъдещето, но едно не могат не са в състояние да изпитат срам.

70

Анонимен

преди 12 години

Другаря станишев - МЛАДШИ,демонстрира бащинство...хихихихихиКакво иска Станишев,да крадат или да си играят на управници със съдбата на народа?! АМИН!

69

мечо пух

преди 12 години

Истината си казва Станишката.Голям сеир ни чака да гледаме.