108

Анонимен

преди 12 години

Наистина, докато няма лустрация 20+20 за целия този комуно- ченгесарски ***, и превръщането на закритите училища в затвори, *** ще си ходи все в потури (модел 1879 г.)

107

ФАШИСТ

преди 12 години

до 130 - има изход и решение което констатираш 25 грама олово в черепа !

106

T.N.T.

преди 12 години

KATO PI6ETE ZA MODERNITE LEVI SEREGEI4OVCI,OTDAITE ZASLUJENOTO I NA MARODERATORITE,KOITO GI ZA6TITAVAT,KATO PIQNIQ MERESEVS DVE MANERKI WODKA NA AMBRAZURATA...SPOMENETE SAMO TQH,RODITELITE I NE SAWINOVNI,OSVEN,AKO NE SA OT BANDITOPARTIZANITE.

105

Демон

преди 12 години

Че закона е вреден, съгласен съм, ама по други причини. Сега ще се създаде една нова огромна административна структура, която ще *** пари от държавния бюджет, без да свърши нищо полезно, тоест ще храним още една тежка администрация, която ще пие кръв от нашите данъци и нашия труд!!!

104

Демон

преди 12 години

Че то остана ли бизнес в България.

103

Анонимен

преди 12 години

***!

102

социалист

преди 12 години

В случая Станишев не е прав.БГ има нужда от този законпък ако ще да ни съдят всеки ден у проклетия Страсбург.За 23г много народ забогатя незаконно и е време да си получат заслуженото.Да може би закона ще бъде използван и за политически поръчки,но срещу кого?Ми естествено пак срещу незаконно забогателите,да от БСП или СДС,но важното е да има поне малко справедливост.Не вярвам ГЕРБ да закачат некой гербер,но важното е да се закачат богатите изедници без значениое кой от коя партия е.

101

до Иван

преди 12 години

И кого на каза бе Ванка?Наказа себе си,като избра поредните некъдърници да управляват БГ.Не съм фен на БСП *** гербавите не са по различни от тех.

100

колега

преди 12 години

Колеги по форум, тоя изобщо не е г*й, той е обикновен п*дераст!

99

Иван

преди 12 години

Станишев все пак трябва да има ред.Ако и вие държахте на късата каишка сега пенсията на мама щеше да 300 лева а тя е 136 защото ни държахте на дълга каишка и не видяхме кога откраднахте милионите но на 9.07.2009 ви наказахме.Догодина можем да повторим.

98

Анонимен

преди 12 години

Абе СерГейчо значи да ви оставим да си крадете ли бе г*йчо

97

Анонимен

преди 12 години

Абе мухъл! Доган на дълга каишка ли те държи като те ''целува'' или ти нямаш нужда от връзване?

96

Анонимен

преди 12 години

ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАВОД

95

Анонимен

преди 12 години

ТОЗ ХАМСТЕР МРАКОБЕСЕНМАМИЦАТА НИ РАЗПЛАКА.ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГО ТЪРПЯХМЕИ ОТ НЕГО ЕДВАМ СЕ ОТЪРВАХМЕ.

94

alex

преди 12 години

Верно по времето на Станишев хората се чувстваха спокойно, както се изразява Серго. Най-спокойни се чувстваха "Наглите", "Килърите", Батко и Братко, всички олигарси и партийни номенклатурчици...Как не го е срам тоя да говори като латерна едно и също без никакъв смисъл...и на него му е ясно, че втори мандат за ГЕРБ означава само едно - мандати доживот и изпадане в осма глуха на столетницата...Ето, това се опитват да осуетят от БСП.Само, че глупаците умряха Станишко, останаха ти шепа пенсии..

93

Хлапето

преди 12 години

до 116, Ето ещо един ***! Тук отиваме по далече. Народа иска само заради изразено несъгласие със закон на партията майка, да се влиза в затвора. За съжаление превърнахте БГ в един комунистически ***, другари!

92

Анонимен

преди 12 години

Здраво писнаха червените г***зове! Ще трябва да връщат откраднаното.Тоя съсел трябва само заради това дърпане от закона да го тикнат в затвора!

91

умерен

преди 12 години

Ако пратят в крадливите милионери от ВПС на столетницата в панделата ГЕРБ ще остане на власт поне 5 мандата..........уточнявам ,не гласувам за ГЕРБ

90

Хлапето

преди 12 години

до 110. Ха! Точно това имах предвид като казах, че разсъждавате по комунистически! Кажи ми сега че си антикомунист и ще прихна да се смея. И тая дума народ е типично комунистическа. Значи стадо. Народа иска на богатия да му се вземат парите и колите! хахаха!! Да живее мвр основната опора на народната власт! Жив да е новия бащица тиквата!

89

рум цайс

преди 12 години

до 106. Абе ти *** ли си бе!? По какъв начин да ти обясня че не съм от бсп. И това че съм против партия герб не означава автоматично че съм от бсп! Само 2 партии ли има в бг? НЕ СЪМ ОТ БСП! Не съм социалист. Обичам капитализма и СВОБОДАТА! Обаче в БГ на власт са комунистите! герб са БКП а Б.Б. е новия вожд а ла тошето живков! Това ако не го разбираш, имаш остър дефицит на мозъчни гънки! и между другото бсп са си чисто дясна партия, другарю милиционер!