148

Анонимен

преди 11 години

OSTAVI DETETO NA 4OVEKA BE EEEI LEVA REZBA ZACHTO SE PRAVICH NA MAJ KATO NE TI OTIVA

147

Мими

преди 11 години

ГЕРБ иска всички на къса каишка а БСП иска само да вземе на всички парите и здравето , а сега кои да изберем, за да ни води.

146

Анонимен

преди 11 години

Абе, те си избиха електората от лакомия, ти за инфлация приказваш...

145

Vic

преди 11 години

Хехе сожиалисти идват на власт, защото безмозъчните *** подведени от соц демагогията си избират крадците, които с благи думи да ги доведат до светлите бъднини на по-голяма бедност. Това вече сме го играли с Живков/Луканов и после с Виденов.Говорейко за растеж и по-високи заплати и пенсии, достоен живот и т.н. социалистите всъщност искат да пуснат печатницата за пари. Това ще вдигне инфлацията и лихвените проценти - чакайте бензин не по 3 а по 4 лева, лихви не 10-12, а 20% хехехе

144

Анонимен

преди 11 години

Едно време и Хитлер, и Сталин се снимаха с дечица на ръце. Това някакъв вариант на педофилия ли е било?

143

Анонимен

преди 11 години

Пешо, объркал си статията.

142

Пешо

преди 11 години

Георги Гергов стана лидер на БСП-Пловдив.За този ли бизнес се е затъжил тоя?Тиквата също тъжи за бизнеса на Валентин Златев,Васил Божков,Маджо,Румен Пашата и др. знайни и незнайни!

141

Пешо

преди 11 години

Тиквата докара хората до просешка тояга!Станишев се затъжил за бизниса аз ше ви и бизнеса *** нагли!!!

140

Анонимен

преди 11 години

А Хамстера какви проблеми реши? Кажете, че да разберем и ние! Май работата е в това, че големите крадци от БКП не щат да ги ловят. Да, ама Европата не ни ще с такъв "багаж". И това правителство - зор-не-зор трябва да приеме такъв закон. Друг е въпроса дали ще го приложи. А клиенти - дал Господ - вижте Черноморието и Витоша, ако щете... Вижте и банките... Дали пък срещу някаква сума да не се окаже, че хорицата са взели заем, дето никога не са вземали...? Имаше ли закон за пране на пари? :-)))

139

Анонимен

преди 11 години

Нема да излови никой - требва да са луди.

138

Анонимен

преди 11 години

Ако Бойковото правителство излови и натика крадците по пандизите - вечно ще гласувам за него.

137

Бокоудобен

преди 11 години

Пълен мухъл.Ега ти опозицията,ега ти коректива.

136

ИВАН

преди 11 години

КАКВОТО И ДА ИЗМИСЛИ И РЕШИ БОЙКО БОРИСОВ НЯМА ДА СТАНЕ, НАРОДА ВЕЧЕ ГО РАЗБРА ЩО ЗА СТОКА Е, ТРЯБВА ДА СИ ВЪРВИ И ТО ПО СКОРО!!!

135

T.N.T.

преди 11 години

DO 172DRUGARIU NA KREMALSKITE BOL6EVIKI,"NQMA NA SVETA DARJAVA,KOQTO DA E NAVREDILA TOLKOVA NABALGARSKITE NACIONALNI INTERESI (WKLIU4ITELNO I TURCIQ),KOLKOTO RUSIQ"CITAT OT DIMITAR BLAGOEV--DQDOTO.AKO MOJE W DOBAVKA I SKRITITE STIHOVE NA PATRIARHA NA BALGARSKATALITERATURA--IVAN WAZOV,PISANI ZA BEZ4INSTVA6TITE "OSVOBODITELI"ZAMENILI TURSKOTO S RUSKO ROBSTVO.--"KOITO NI OSVOBODI,TOI I 6TE NI ZAROBI"CITAT OT APOSTOLA NA B A L G A R S K A T A SVOBODAWASIL IVANOV KUN4EV--LEVSKI!!!

134

Анонимен

преди 11 години

Другарю,Русия не ти е майка и не мисли как да оправи България.Сега сме 2012г. ти в коя година живееш?

133

африкански

преди 11 години

не е ли вече време господата от народното събрание,от настоящето и бившите правителства да отворят дебата за ползите на България от членството в НАТО и ЕС-това за да се разбере по добре от простия народ да бъде изразено в парични знаци.Уважаеми господа журналисти,поразмърдайте дупетата си и изискайте подобен дебат.Защото според мен един договор с Русия,по добре ни би защитил от Турция от членството ни в НАТО.

132

до 159

преди 11 години

БКП/ БКС си управлява и сега ! Част от бившите комунисти ,а и нови такива са ядрото на ГЕРБ! Нищо ново под слънцето! Затова ни е такова дереджето...

131

T.N.T.

преди 11 години

DO 167POPITAI GO,KAKVO OB6TO IMATEVROPEISKITE SOCIALISTI SPE6TERNITE KOMUNISTI W BALGARIQ,4IITO IZ4ADIQ--NASLEDNICI SAMODRNITE LEVI SEREGEI4OVCI.

130

vessela

преди 11 години

OSHTE 1 MANDAT NA GERB I SHTE SASIPE BULGARIA - oshte 1 mandat na GERB shte sasipe VAS-BSP DAI BOJE. Bravo Boiko- davai napred.

129

маниту

преди 11 години

Вчера стана ясно, че при славното управление на Бойко Борисов живеем по-дълго, а от днес той ще може да се фука и с още едно неоспоримо и изключително постижение. На Световната купа в София по художествена гимнастика българския ансамбъл постигна нов успех, завоювайки втори зладен медал от това първенство, a Силвия Митева спечели третия си медал от турнира. Какъв невероятен пореден триумф на управлението на Бате Бойко! Който има пълно право да си припише спечелването на медалите, защото много го бива с лентички, иначе защо непрекъснато точно него ще канят, когато трбва да се развяват празнично ленти. А и с бухалките бил добър (толкова много, че никой досега не е оцелял, да се съмнява в обратното). Оказва се също, че под мъдрото управление на Бате Бойко най-много българите сме играли в Манчестър Юнайтед. Щото той е футболист на годината и ни е тренирал толкова добре. Секи ден докато другите държавни служители обядват той тренира новите футболни звезди. И накрая, най-много българи са заминали на Запад именно при това правителство, но не за за да избягат от него, а за да играят в Манчестър Юнайтед.