24

надзирател

преди 12 години

Другарю член на БКП Борисов, бъди учтив и любезен с всички, когато диктуваш закони. Защото ще срещнеш същите хора, когато след няколко месеца те свалим и ти ще влезеш в панделата. И бъди спокоен - при нас в кауша винаги има едно запазено топло място за теб.

23

ДО ГЕРБ И СЪРБОМАНА

преди 12 години

Тоя на снимката да вземе да вади танковете и да тръгват за бюрм . Че утре сръбските провокатори като почнат да палят БЪЛГАРСКИТЕ ЦЪРКВИ във скопие да не ми реве като карпатска мечка . Не може да стоим и гледаме отстрани как прекрити српски провокатори горят македония . Тук има много студенти от БЮРМ и Албания утре ще започнат да се колят по улиците на София . Знаем че тиквата е сърбоман и го боли за братята му сръбе ама на нас до гуша ни доиде от техните *** номера

22

daniel

преди 12 години

nas , bedniq narod tova ne ni burka.... toq zakon vuob6te nqma da ni zasegne ... za6toto nie nqmame ku6ti ot 250 hilqdo leva i bentlita... opoziciqta vigani plliue za absoliutno vsi4ko e protiv... a polojenieto e lo6o6 ot dosta vreme ne ot sega

21

Трета световна война

преди 12 години

Режимът на пожарникаря отдавна е нападнал България и води Трета световна война срещу нея!

20

SIDA

преди 12 години

Оказва се вече,че трябва да пенсионираме Дядо Господ. Бойко Борисов след три години управление ни удължил живота с една година. Та да вземе да си издигне един храм та да ходим да му се кланяме там за мизерните бъдещи години,които ни обещава неговото управление...

19

Проблемът

преди 12 години

Проблемът не е конституцията! Проблемът е самият "герб"! Няма "герб" - няма и проблеми!

18

Анонимен

преди 12 години

Няма ли да дойде ден, в който медиите няма да запеят от ранни зори химни за подвизите на една тиква. То бива подлизурщина, ама да се отдава ежедневно внимание на глупостите, които твори една.......... идва в повече на изстрадалия народ .

17

Ъхъ

преди 12 години

Неможе всички да са с голяма уста като пчеличката мая - тя е свикнала,така е в бсп,денонощно са с отворена уста,защото като им конфискуват това,което са окрали ее-еееенарода ще се възстанови,само от богатствата им ще се възроди държавата..20 МИЛИАРДА са това.

16

пожелаваме бурен усп

преди 12 години

Ние, Маргините, Митьо Пищова, Маджо, Дянков, Митьо Очите, Цецо Пудела, Шеврон, братя Галеви, Пашата, всички митничари, всички богаташи, мутри-охранители, Волен Луфтханзата, Златко Баретата и *** от сърце поздравяваме другаря Борисов за новия закон за конфискацията на престъпно имущество и му пожелаваме бурен успех! Този закон нас ни устройва перфектно!

15

любим вестник

преди 12 години

Другарю член на БКП Борисов, поздравявамете по случай 100-годишнината на твоя любим вестник - вестник "Правда"! От партийната организация.

14

Наблюдател

преди 12 години

Аз не можах да разбера БСП ли не харесват закона или техните финансови спонсори не го харесват.Някой разбра ли?

13

до 12

преди 12 години

Съдбата ми управлява оня горе,наречи както искаш.С живота се боря с подкрепата на семеиството си.И макар че не съм гласувал от 1993 съм съгласе с него за някои неща.И кво е това ***.Ако не си сагласен с нещо обосновисе без да обиждаш.

12

дедо Тъпчо

преди 12 години

Бреее от снощи сън *** не фаща...Яз бех си заделил едно торбе с ония пари големите,га един ляб чинеше 200лв и май,май ше има към двесте и педесе иляди...И сеги требе ги доказовам ли? Бааа...за подпалка ше ги ползувам и толкоз...ако не са ги изели мишоците де...*** тез пък де прайли тез големи къщи що са им бе?!То човек колко му требе да живее-и да иска не може да спи на седем спални наведнъж...то викат-човешкото очо ненаситно било...та кат ги гледам как са кахърят-яз пък зех да са успокоевам...

11

до 12

преди 12 години

ми те всички до сега, дето бяха на власт са такива! да не би дупките да са станали от преди две години? кой открадна пенсионния фонд преди 20 години? кой разреши на дпс да окраде и изнесе горите? народната съдба е определена още през 90 години от комунистите / настоящи социалисти/, а не от сегашното правителство!

10

Анонимен

преди 12 години

Закона за конфискация на имущество придобито по престъпен начин бил абсурден- и защо бе.

9

Анонимен

преди 12 години

гузен негонен бяга! ако всичко им е наред, никой не може да ги пипне! но с новия закон ще патят спонсорите!

8

Анонимен

преди 12 години

Ееееееех, бедни ми, бедни народе! Виж кого си докарал на власт! И после се чудиш защо са ти замразили пенсии и заплати, защо оставаш без работа, защо умираш от липса на медицинска помощ, защото си разбиваш колата по дупките, защо цените на всичко, което купуваш растат ежедневно. Ами че тоя *** управлява ТВОИТЕ ДАНЪЦИ! Тоя *** управлява СЪДБАТА ТИ! Тоя израд управлява ЖИВОТА ТИ! ТОЯ *** ТИ СИ ГО ИЗБРА ЗА ВОДАЧ!

7

Анонимен

преди 12 години

Единодушна е оценката имат предвид, брой души направили оценката: един.

6

Анонимен

преди 12 години

Бай *** тренира черните барети.Бай *** пилотира самоле-лети.Бай *** днес ще излиза с танка.Бай *** е правителството в сянка.

5

Анонимен

преди 12 години

Бай *** много мрази терикати.Бай *** консултира адвокати.Бай *** притежава меки чувства.Бай *** е за изящните изкуства.