44

Анонимен

преди 12 години

България има невероятния шанс след 20 години червено блато и ДС-мафия, най-накрая да дойде един човек, който да промени всичко това. Съпротивата ще е жестока.

43

Анонимен

преди 12 години

Хахахаха ... оформя се нова професия за *** и *** като *** - доносник. Кварталните *** ще пускат донос до комисията, че някой си е престъпник, и следва ИЛИ запор на имота и 5 години ходене по мъките да се доказваш че си невинен ИЛИ плащаш на гейбераста за да си оттегли доноса, щото бил сбъркал. :)

42

Анонимен

преди 12 години

Бачкаторе, прав си да подкрепяш закона. Но не си мисли, че ще барнат тези, които си посочил. Какво се случи с миналогодишните обиколки с хеликоптери? Бутнаха няколко бараки на хорица, а палатите си стоят. Нито са конфискувани, нито са платени глоби или каквото и да е. Всичко е вятър и мъгла. Този закон е опасен, защото ще се прилага по доноси. Доносничеството ще се възроди.

41

БАЧКАТОР

преди 12 години

Специално за този закон изцяло подкрепям ГЕРБ ! Айде сега да видим онези *** дворци в Бяла Слатина ,Левски ,Горна Оряховица с какви пари са построени !? И не само техните а и на такива като Масларова и прочие. Да видим митничарите как ще докажат че с една заплата могат да имат вили като прогимназии.

40

Нужно е още

преди 12 години

Преди месец в Румъния беше приет Закон за Лустрацията.У нас медиите собственост на наши и руски агенти пропуснаха тоз ''дребен'' факт.Дай Боже, скоро и у нас!

39

Киро Рашков

преди 12 години

Давай Бойко !!Догодина като ми станеш съсед по килия, всички циганя ще те облекчават подред, Да видиш че много убаво не е баш убаво.

38

за 51

преди 12 години

И кой му дреме за теб..........:)

37

Чудесен закон

преди 12 години

Трябва да започнат от ВПС на столетницата. Там е пълно с мултимилионери - крадци. Пък и ще бъде частична отплата за 9 -ти Септ. Пълна ще бъде ,като се отвори Белене, но не АЕЦ-а ,а лагера....и прилежащата свинеферма. Дай Боже!

36

Чичковите ТИКВИ

преди 12 години

Чичковите ЧервенТИКВИничковчета:Не Протовоконституционодействайте

35

гьонсурат

преди 12 години

Те сега комунистите от 9 кладенеца вода ще докарат да лъжат простия народ, че всъщност поголовното крадене през последния 1/4 век си е напълно законно!Вече впрегнаха всичките си устатници: от кифлите Мая и Корнелия до Слави Трифонов!Следват верните им ''висши магистрати''.

34

Анонимен

преди 12 години

Личното ми мнение е че не само тези управляващи, ами и дори и държавата ни има проблем с тази конституция. или конституцията не е за тази държава, или тази държава не е за тази конституция. При всички случай, формата на управление на тази страна е тотално сбъркана. Липсата на заинтересован собственик(каквото и да значи това), доведе до този разпад, в който сме вече толкова години. Явно няма сила или човек, който да промени този ход на нещата!!!

33

Анонимен

преди 12 години

Помните ли приказката, че покрай сухото гори и мокрото? Нима мислите, че този закон ще бъде прилаган срещу истинските айдуци? Не! Ще подгонят обикновения човечец, защото последното, което ни е останало е собствеността ни във вид на жилища. И това е трън в очите на "партньорите" ни от ЕС и САЩ.

32

до 41

преди 12 години

Що? Ами щото е прекалено сложно за теб да ти се обясни, един гербер, ***, *** никога не би го разбрал

31

IQ146

преди 12 години

политиката e проста работа за умни и ПОЧТЕНИ хора. Даже в момента не е важно дали си умен, а доколко почтен. Хубаво да го запомнят това разни политолози и партийни анализатори, ако искат да са в час и прогнозите им да се сбъдват... Защото народът Е УМОРЕН от 20 годишните кражби на политиците от всички останали партии. Та не е ли "политик" *** дума? Защо е така? Друг е въпросът, че на тях, КОРУМПИРАНИТЕ КРАДЦИ, така им е угодно, за да има все повече разочаровани и в следствие на това - негласуващи. Така с една шепа хора идват на власт и слагат КРАДЛИВАТА си ръка върху бюджета, имотите на държавата и другите обществени фондове! И се почва шоуто на КРАДЦИТЕ! Затова се появи Борисов и засега е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА! И в момента е единствената надежда за добро бъдеще и просперитет! Всички други, включително и Кунева, са ДОКАЗАНИ КРАДЦИ!!!

30

зачуден

преди 12 години

Що да е абсурден закон, който преследва крадците ,които всички знаем ???!

29

165511551161151516

преди 12 години

Първия закон който трябваше да приеме парламента е да задължи лудите да ги прибират в психиатриите, тогава нямаше да има Герб

28

МДААААААА....

преди 12 години

Ако управляващите имат проблеми със закони създадени от ЧЕРВЕНИТРЕ *** , ТОВА Е ЗА ДОБРО !

27

съдията !

преди 12 години

аз невиждам какво противоконституционно има. не можеш да докажеш доходи за нещата които имаш - взимат ти ги !!! всеки честен и плащащ данъците си на изработеното човек или предприемач или бизнесмен няма да никакви проблеми !!!Тези дето са краднали или са крили данъци, те ще имат проблем !!!Нима този закон след като е приет във Великобритания примерно, то тяхната конституция е по-слаба от нашата ??? Не мисля !!!

26

Анонимен

преди 12 години

.А КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ИМАТ ТЕЖКИ ПРОБЛЕМИ С ПРИЕТИЯ ЗАКОН!"Верно е! Цецо и Боко ще вият на умрело като слязат от властта след година.

25

Иван

преди 12 години

Проблемът със законът е, че една петчленка, от които 4 ще са от ГЕРБ, са над съда и човек няма никаква защита от тях! Поради тази причина законът може да се използва и за други цели. Това, един партиен орган, да е над съда съм го видял преди 25 години.