64

скептик

преди 11 години

Ами, като смятат да борят корупцията с новият закон. Да конфискуват имотите на Петя Славова. Тогава ще им повярвам. Иначе това е поредният умишлено некадърен закон, който просто симулира работа на управляващите. Целта е да отчетат работа пред ЕС. После следващите управляващи ще го променят с нови "вратички" за техните хора. И потърпевши, отново ще са обикновените хора, които ще бъдат изнудвани, за да са послушни. Цяло чудо е, че след всичко което се случва в тази държава има хора които вярват че един такъв закон ще промени нещо. Колко мафиотите са в затвора. Толкова и незаконните богаташи ще и се разделят с крадените пари! Трябва такъв закон, но ни трябва и правителство което да има волята да го прилага! В момента в България такава партия не съществува!

63

синковци

преди 11 години

Не зная защо депутатите от ГЕРБ оставиха кабинета на власт: по-скоро от респект пред посланиците на европейските страни, които отидоха на крак в НС мълчаливо да посъветват народните избраници (??!!!) коя е правата вяра. ДУпетатите схванаха своята историческа мисия и независимо от яростния вой на БСП+ДПС гласуваха закона. Не зная и адв.Й.Грозев защо се заканва, че делата в Страсбург ще завалят, защото и ЕСПЧ ще подвие коляно пред ЕС и ЕП. Там не работят нито проф.Груев, нито съдиите М.Тодорова, Куцкова, както и конституционните съдии Малкият пъпеш, Друмева и т.н., та да защитават с открити гърди десните социалисти и агите. С праволинейната си и недалновидна политика Бойко+Цецко отново си намериха противници. Виждайки,че борбата с БСП е жестока и че зад черевеношийките стоят магистратите, отгледани по Гоцево време, двамата гении на мисълта решха отново да вземат на мушка пенсионерите. Не стига,че цели 3 години и 1 стотинка повишение нямаше на пенсиите, не стига че издевателстваха над тях както и турчин не си е позволил, но Цецо+Бойко скроиха водачите на МПС над 65 години да се явяват на проверочен изпит! Защо така бре синковци, та старците ли избиха в Симеоновград цели 6 младежи, те ли нафиркани до козирката с летящ като болид автомобил убиха трима младежи в насрещното движение край Перник или това беше пияна магистратка; този депутат, който заловен,че кара пиян возилото си и в отговор срита полицаите нали също не беше на пенсионна възраст! Съдийката в Пазарджик, зам.шеф на РС ,караща с 5 промила рано сутринта леката си кола, пенсионерка ли беше? Тези шофьори изпогазили хора , вкл. и деца на пешеходната пътеки в София, Пловдив, Ямбол, Варна ,Бургас и т.н. и осъдени от доблестните съдийки в тези градове по на 1,2-1,5 години условно за убийство на пътя, пенсионери ли бяха? А убийците на пътя са на свобода и съдийките са пак съдии и съдят въз осонва на закона и морала! Бойко, догодина ще има парламентарни избори там ще ти напомним на теб и другите гербаджии как се подигравахте с пенсионерите. Много добре ще ти напомним, та да разберете с Цецо , че от вас по-високо са пенсионерите.

62

Още закони трябват!

преди 11 години

Преди месец в Румъния беше приет Закон за Лустрацията.У нас медиите собственост на наши и руски агенти пропуснаха тоз ''дребен'' факт.Дай Боже, скоро и у нас!

61

не само

преди 11 години

А и с централния мозък и с вегетативната нервна система.

60

Демон

преди 11 години

Сега с Конституцията, а след една година с Наказателния кодекс!!!

59

Анонимен

преди 11 години

Знаех,че *** ще ги е страх от един такъв закон,но не предполагах,че страхът ще е толкова голям.Значи са крали и повече,от колкото предполагахме.

58

Лупи

преди 11 години

Леле днес колко некачествен материал се е събрал във форума! Вестник "Сега" - хахахахха.

57

Хасму

преди 11 години

В който и раздел да щракнеш, само мутрата на *** излиза. Явно отсега почва почва предизборно за догодина.

56

финансист

преди 11 години

до 71, Реалист, сори ама по начина по който разсъждаваш и говориш вече разбрах, че си жена.

55

нашенец

преди 11 години

От тиква могат да се родят само кратуни и кратунки. Партията на кратунковците първо не знае що е то Конституция, а камо ли да се съобразява с нея. Те са скарани и с демокрацията. Единият учил за кофпомпа, а другия за учител по физкултура- какво искаш да ти родят.цецко не бил служител на ДС, ами защо неговите колеги на Хемус ги смятат за такива?!!Абе има един яде само луканка, чудя се от къде има пари!? - дали ще му проверят хладилника?Виж да изгони агенциите и комисиите от София е правилно.

54

от 9 кладенеца вода

преди 11 години

Не знам дали управляващите имат тежки проблеми с конституцията, обаче написалият статията и поръчителите му имат тежки проблеми с политическото си бъдеще!

53

Реалист до 67

преди 11 години

Не съм казвал,че съм беден,грешни заключения си направил.Децата си също ги възпитавам на честност и трудолюбие.Не се интересувам нито от к.урви,нито от други жени,защото имам здраво и сплотено семейство.Леките жени си лягат с когото искат,а умните знаят какво искат.

52

Анонимен

преди 11 години

Каква е разликата между бедните и богатите?!Ами много просто.Едните живеят в разкош и с удоволствие.И по същият начин и умира(с усмивка на устата).А другите мизеруват и завиждат.И по същият начин и умират(със стиснати зъби).Та това е и живота.Една безмислена история от която ти остават само прекрасните моментимакар че дори тях не можеш да вземеш със себе си.А вие пак си завиждайте.На мен не ми дреме живи ли сте или умрели.

51

SyS

преди 11 години

За съжаление и този закон, колкото и хубаво да е намерението му, няма да проработи, защото е написан некадърно и малоумно. То тиквите толкова си и могат. Помните ли Румяна Желева - е тя според главната тиква беше най-добрия еврокомисар. От ЕС му казаха друго и за съжаление след време сегашния закон го чака същото.

50

do 67

преди 11 години

"Финансиста" ... твоите *** си ги дръж за тебе ... до тях не искам да се докосвам с въртешна гума на оная работа. И не ми се прави на голяма работа, щото съм имал повече такива, отколкото ти за цял живот.А 66 е прав.

49

финансист

преди 11 години

До 66, Ей Реалист, мислиш ли че к.*** ги интересува колко си честен и трудолюбив бе момче. Тях ги интересуват само парите! Като нямаш пари, или минаваш на ръчна, или таковаш некви крокодили дето никой богат ги не ще! Ако ще да си ален делон. Това е живота, пич. Ако осъзнаеш това ще разбереш много неща.

48

Реалист

преди 11 години

Мен са ме възпитали да съм честен и трудолюбив и не ми е приятно когато гледам *** палати на хора,които не могат и името да си напишат.Не може да се парадира с автомобили,имущество и финансови възможности,а същевременно да нямаш и един ден трудов стаж.Когато това ти се набива ежедневно в очите,виждаш колко е беззъба държавата и как процъфтяват крадците и мошениците.Големите "играчи" в цял свят остават извън закона,но тях господ си ги прибира скоропостижно.

47

САМО БОЙКО !!!

преди 11 години

Доста хора се чувстват заплашени, това е добре ... крали, яли .. сега е време да си платите сметката ! и ще си я платите !

46

До 61

преди 11 години

Срока в който трябва да докажеш, че нямаш сестра е 1 месец. А през това време вече ще си на улицата, ти и семейството ти.Помните ли какво каза Симо мадридския мошеник, като дойде? Как така ще имате собствени жилища? Жилищата трябва да ги притежават 5%, а останалите ще живеете под наем. Скоро да не стане, че ще почнем да живеем под наем в собствените си жилища?

45

do 51

преди 11 години

след малко ще ги прескочиш тея 90% с много. жалка история....