94

Анонимен

преди 12 години

Де е Цвъцко да иска комисия! Сега вече да иска две комисии:) Една за ГЕРБ и една за БСП и да си подава оставката! Пък може да излезнат и други:)

93

дзвер

преди 12 години

Ей Бо, дадени са пари.Нема спор, ама Моника и данък си е платила.Интересно е Роси дали има черно на бяло в декларацията за нейните:В интервюто си пред в. Преса, в което Петер Хохегер обявява, че Моника Йосифова е получила 15% комисионна или 270 000 евро, лобистът казва още нещо интересно. На въпрос Станишев получавал ли е някакви пари по тези договори? Хохегер отговаря: - Не. Пари като член на борда получаваше тази жена от опозицията. Не си спомням името й. Попитайте Моника Йосиофова, тя ще ви каже кой от българска страна е работил по проекта."

92

Не е верно!

преди 12 години

Различни медии я определят като координатор на IT екипа на ГЕРБ, който е подготвил стратегията на партията за информационни и комуникационни технологии преди парламентарните избори.Баси стратегията!?!?!?! Куха лейка!

91

ТИКВАТА

преди 12 години

Не виждате ли ,че борбата е от една глутница вълци.Борбата е кой да стане водач на глутницата.НА *** НАРОД,ВЪЛЧО ПРАВИТЕЛСТВО.

90

Бо

преди 12 години

Коментарите надолу са много интересни (нищо че са писани от червени ***, които си мислят, че цял ден като пишат някакви *** твърдения по форумите, ще променят нещо) но фактите са налице - пари дадени пари приети, вечери от по 90 000 евро платени и сега дай да обвиниме някои друг щото ние сме социалисти и такива неща не правиме.ХАХАХАНапаво сте смешни

89

Анонимен

преди 12 години

Герберите с пореден автогол:)

88

Анонимен

преди 12 години

Герберите не били гербери, когато затънат, а само другите били лоши:)

87

Анонимен

преди 12 години

DA SUPER GOL SI VKARAHA PAK GERB EMI KAKVO DA SE PRAVI TO SI E QSNO 4E GERB SA S PARVANOV I SHT EIMA KOLALICIQ NA SLEVASHTITE IZBORI SLED KOETO BORISOV SHTE E PREZIDENT NAREJDAT SI NESHTATA GERB INA4E NQMA DA GI IMA NA SLEDVASHTITE IZBORI .OSVEN AKO IMA KOI DA GLASUVA ZA TQH ZASHTOTO PRI TOZI GENOCID KAM NASELENIETO MOJE I DA NE OSTANE NIKOI KOITO DA GLASUVA ZA TQH ...AAAAAAAAAAAAA ZABRAVIH IMA KOI *** SHTE GLASUVAT PAK ZA TQH SHTE SI GI KUPQT

86

Бо

преди 12 години

Сергей в затвора, както и цялото БСП

85

Анонимен

преди 12 години

Де го чукаш, де се пука :) Австриецът изпя и сегашните управляващи :)) Голям автогол си вкараха ГЕРБ, докато се мъчеха да раздухат медийно този скандал. Оказа се, че и техните *** здраво лъщят в червено. И техни хора здраво са се облажили покрай далаверата, а сега от партийната централа се чудят как да лъжат и отричат, каква точно 'информация' да пускат, че замажат скандала

84

ВИКТОР

преди 12 години

Росица Велкова е била управител на Хохегер БГ от учредяването на дружеството в средата на 2005 г. до лятото на 2009 г. , сочи Търговският регистър. Велкова е учредител на ГЕРБ и един от авторите на управленската програма на партията. Публикация на сп. Тема от 26 февруари 2009 г. я определя като един от идеолозите на герберизма. А според публикация вputerworld. bg. от 6 юли 2009 г. Велкова е координатор на ИТ екипа на ГЕРБ, който е подготвил стратегията на партията за информационни и комуникационни технологии преди парламентарните избори. Стратегията е писана точно по времето, в което Велкова представлява австрийския лобист у нас.

83

ГЕРБ-ГРАБ

преди 12 години

Калинката на Цецко, наистина. Сега остава и да е бременна, Цецо много умее да прави момичета. И май само това умее. Чудех се защо са му шест апартамента, а те може и да не стигнат. Важно е да има нов морал. Свети Цецо...

82

Анонимен

преди 12 години

ЧЕТИРИ ПАРТИИ ОТ ПЕС ИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ ПО СКАНДАЛА ХОХЕГЕР МОНИКАЧетири леви партии, членуващи в ПЕС, искат обяснение от президента на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев относно скандала с австрийския лобист Хохегер, който е бил в договорни отношения с правителството, оглавявано от бившия премиер, твърди Земя.В момента в Австрия тече проверка дали част от парите по договора с предишното правителство не са давани като подкуп на висши австрийски политици. Междувременно жената, която живее с бившия премиер на семейни начала Моника Йосифова, даде пресконференция, на която призна, че има договори с Хохегер

81

Анонимен

преди 12 години

Мария Велкова е стриптизьорката от шоуто Сблъсък по bTV. Сега Мария Велкова се издигна до екпсерт по еврофондове в едно министерство. Ирина Велкова пък стана секретарка и съветничка на Дянков. Росица Велкова вече е експерт по IT в ГЕРБ.

80

ВИКТОР

преди 12 години

Цецо, апартаментите брат, апартаментите, консултациите и бонусите! Човек не може да избяга от биографията си.....Да не се окаже, че и хонорарите са от този лобист ?!

79

Българин

преди 12 години

По-големи простаци от гербарите няма. Непрекъснато са в ***.

78

Анонимен

преди 12 години

Росица Велкова не беше ли обгрижващата Пицата?

77

Анонимен

преди 12 години

БКП се превръща в яка народна сила и неудържима революционна стихия, там където "демократични" крадливи партии като ГЕРБ, БСП, СДС, НДСВ, РЗС, ДСБ, Атака, ДПС и другите се разлагат от корупция, борба за власт и кражби.

76

Анонимен

преди 12 години

Дянков: Купуваме телевизори и през юни - вън от кризата

75

Анонимен

преди 12 години

А при Бойко как е ситуацията? Както и при Филип Димитров, Иван Костов, Сакскобурготски.