114

Анонимен

преди 12 години

на цветанов мерника му много крив, едно целеше, друго нацелиама като така и не се научи да си държи езика зад зъбите, хак му е

113

Ал Бънджи

преди 12 години

Бо, не разбираш значи? Моника Янова има договори и документи за какво е употребила парите, платила е и данък, А цецовото Роси твърди че не е взела и не помни никого. Защо ли така, а? Ми щото си ги е мушнала в джоба и е изприпкала да делка с гаджето си. Е как да помни, тя и него не помни вече. Тук хората коментират, нещо по телевизията да си видял? Няма и да видиш, Цецо им е стъпил на шията отдавна. Обаче като мяташе кал го отразиха, смеят ли да пропуснат. Цецооо, парите, кога?

112

Анонимен

преди 12 години

Швейцарски експерт опитва нов вид шоколад:-мммм, вкусно! Швейцарски е нали?-Не, български е, от Своге.- м, да се *** в експерта..

111

Резил бе Цецкооо

преди 12 години

Интересно е че въпросната Велкова учудено заяви - "Кой е Цветан Цветанов?"Ако тя не може да си спомни мъжете минали през леглото и то значи или тя е голяма състезателка или Цветанов много се е изложил:)

110

препис от Чочко

преди 12 години

"Абе, да не се окаже, че не жената до Станишев, а тази до Цветанов е взела парите без да свърши работа. Това е толкова типично за Цецко да атакува преди да му излезе някоя кирлива риза. То не бяха лекари, съдии а сега се принизи и да напада жени. Жалък си Цецкооооо ама много. Първо тъщата а сега и гаджето си ли ще накиснеш за да останеш чист? Само че на Велкова това може и да не и хареса:)"

109

Бо

преди 12 години

Дзвер,Въпросът беше риторичен.Не ми стана ясно как изведнъж цялото внимание се насочва към човек, който в сравнение с другите учасници в схемата е взел мизерни пари, а станишката и жена му ни лук яли ни лук мирисъли. пп. Болиме к**а за ГЕРБ просто си искам парите обратно.

108

Анонимен

преди 12 години

И какво стана сега? Докато се мъчеха да раздухват скандала, се оказа, че и ГЕРБ са здраво замесени в него, заедно с БСП. Тая росната Росица уж не била основателка на ГЕРБ..... че то и Мониката не е основателка на БСП, какво общо има основателството с облажаването? Гаф след гаф, но какво друго да се очаква, след като в ГЕРБ е пълно с 'експерти', масово надовлекли се от БСП, ДПС и НДСВ (а някои ръководни кадри направо идат от БКП - Цвъцко и Цецка например).

107

Анонимен

преди 12 години

бе стане ли напечено около някой техен, и тутакси се разграничават от него, не си държат на хората изобщо, само ги използват докогато може, после - на бунището

106

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБИЙКИ И ГЕРБЕРАСИ -ВСИЧКИ НА ГЕЙПАРАДА ! Четвъртък, 15 Март 2012, 18:34:52ВЕЛКОВА НЕ БИЛА ГЕРБИЙКА , НО И МОНИКА НЕ И ОТ БСП , ТОГАВА К"ВО ПРА"М ЦЕЦО ! КАКВА Е РАЗЛИКАТА !ПАК ЗАСРАХТЕ РЕНОМЕТО НА БЪЛГАРИЯ , КАКТО ГО ПРАВИХТЕ , ГА БЯХТЕ ОПОЗИЦИЯ , А ЖЕНКА ТИ РАБОТЕШЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО В ДАНС , А ЦВЕТЕЛИНА ПРИБИРАШЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ , КАКТО СЕГА КТБ.

105

brie

преди 12 години

експерт е, как да не е експерт! питай цецо

104

Анонимен

преди 12 години

До всички супер "успешни" бизнес дами (Моника, преди това Корнелия): Не си губете "ресурса" по медиите да заплашвате Миро със съд! Не забравяйте, че той е ловец по душа. И по всяко време може да Ви удари по една ***. Защо трябва да си го искате чрез съда?Защо мисля така - ами Корнелия обеща, а няма резултат от осъждането...Какво е станало в същност? Ще се заплашваме или ще ядем патката?

103

дзвер

преди 12 години

Виж какво Бо.Не съм Цвъко, та да плещя наляво и надясно чуто-недочуто.Нали има Сметна палата, НАП и даже БОРКОР.Те могат да стигнат до дъното на всичко.Но ти давам жокер как "бачкат" от три години службите(е тая е от скоро):БОРКОР все още не функционира, но за сметка на това служителите в звеното за борба с корупцията и организираната престъпност са получавали двойни заплати през 2011 година, сочи отчетът на изпълнението на бюджета на Министерския съвет. За почти една година работа в структурата са назначени едва 11 от планираните 144 души, но средно през 2011-та щатът на БОРКОР е бил от 7 души. Тези служители са получили основни заплати за общо 101 000 лева, но към тях са взели бонуси, хонорари и пари по граждански договори за още 103 000 лева. От сметката става ясно, че за всеки борец с корупцията в Министерския съвет данъкоплатците дават средно по 29 000 лева годишно или 2400 лева месечна заплата.

102

Анонимен

преди 12 години

146Тоя пък!? Дори проценти раздели:) Ти да не си им бил счетоводителя:) ГЕРБ отново с автогол! Оплюха едни, а те се оказаха същите!

101

Бо

преди 12 години

Дзвер според теб коя е получила повече

100

Бо

преди 12 години

142ХАХАХАОсновата са парите брат или сестро нашите пари това боли наистинаИ питам защо се хващате за 15 % а забравяте за остамалите 85 %

99

дзвер

преди 12 години

Бо, казвам, че и двете са били на едно място и са делкали парите.Моника излезе и каза даже и числа.Обаче герберката мълча като мутра на разпит.И в интервютата направо се опите да излъже.Ясно е, че парите на лобиста са давами и на двете.

98

Анонимен

преди 12 години

Днес отново лош ден за ГЕРБ! Доклад унищожителен за полицейско насилие от Европа, сега и тази герберка:) Лошо! Пак ще трябва да пият много малидол то ГЕРБ, които се определят като съвестта на нацията, а ги виждаме всеки ден, че са просто едни крадци и лъжци! Дори тройката може да им завиди!

97

УСИН

преди 12 години

Тя не е член на ГЕРБ,колкото Ц.Цачева,Ц.Цветанов,Бойко Борисов не са били членове на БКП.Три години вече от както царува Бойко и ГЕРБ,не чух и не видях гербер да си признае че краде,лъже, и че е бил член на партий управлявали в миналото,/най-честните,най-чистите,най-непокварените,това са герберите и техните фенове/,по честна от тях е само Дева Мария,но не знам все пак като е родила по какъв начин е заченала/само Йоан Златоуст знае/.И аз като герберите не помня,да не ми се е яло и пило.

96

Анонимен

преди 12 години

136Боли ли Бо!?:)))) Боли значи като хванаха отново гербер в основата:)))

95

Бо

преди 12 години

Ей, Дзвер,Дай ми и на мен и аз ще си платя данъците нама проблем, а как от толкова ПР агенции баш нея избраха, а колкото до другото ГАРВАН ГАРВАНОВО ОКО НЕ ВАДИ. А Станишката няма защо да взима той си е направил достатъчно за 8 год.